- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Beni anladığınız için ve naif tavrınızdan dolayı teşekkür ederim.Sizin anlatamınıza göre ayrımcılık konusunda çoğu yerde hak verdiğim noktalar var,kırgınlığınızı az çok anlamaya çalıştım.
İki küçük çocuğum var, çikolatadan,kıyafete,oyuncaktan sevgiyi hissettirmeye kadar eşit olmaya çalışıyorum.Fakat bahsettiğiniz insanlar eski nesil ve belli bir yaş grubunda ben evlat ayrımı yaptıklarını düşünüyorum,ayrıca 40 yaşında evlenmiş biri kaynınız.Bu yaşa kadar ailesiyle yaşadıysa maddi manevi eşinizden çok daha yakın olmaları,öyle hissetmeleri normal.Ya da belki çok daha fazla güveniyorlardır,anne babanın işlerine en çok kaynınız koşturuyorsa.Cidden konunun detayına göre değişir ama sizin anlatımınıza göre kırgınlığınız normal,fakat kabullenmelisiniz ki eski insanlarda çok zor öyle aman kırılmasınlar diye açıklama yapıp gönül almaya çalışanlar.
Aradan 17 yıl geçmiş,daha aileye yeni bir gelin gelmeden önce de anlaşamıyormuşsunuz o yüzden bu kadar dert etmeyin kendinize,olmadıysa olmadı boşverin.Eşiniz koca adam kendi hakkını,kırgınlığını ifade edecek yaşta,siz onun ebeveyni değilsiniz.Karışmayın,yönlendirmeyin.
Ayrıca yıllardır kardeşim evladım gibi diyen biri olarak şunu söylemek istiyorum ki insanın çocuğu çok farklı.Anne,baba kardeş herşeyden çok daha farklı bir bağ var.Bu yüzden evlat acısını Allah düşmanımıza dahi yaşatmasın deriz.Bir anne düşmanı dahi olsa beddua etmemeli böyle.Siz kırgın olabilirsiniz eşinizin ailesi ama bir kayıp verdiğinde tek suçlu siz olursunuz.Dahil olmayın.
Yorumunuz nokta atışı