Eşimi yok sayan ailesi

Aynı benim kaynanam.
Kayınpederime telefonu onun açtırmadığına %100 eminim.
Biz birbirimize uzak mesafede yaşıyoruz bizi kötülüyorsq bile kulağımıza gelmiyor.
Aslında eşim üzülmedi ben görevimi yaptım. Kendileri bilir dedi kapattı konuyu.

yapmadıysa o onun gamsızlığı
düğün çok farklı bir olay

hangi insan bunu diyor Allah aşkına
ben diyeni çoook az görüyorum

haksızlığı yapıyorsa ailesi yapıyor
eşiniz o düğüne gitmeliydi!!
Ben tepkisini anlıyorum.
Nişandan sonrw tepki koydu aslında ama umutlarında olmadı.
Gitmeyeceğini daha nişanın ertesi günü söyledi. Hatalarını anlayıp en azından özür dileyebilirlerdi.
Değerini gördü uzak durdu.

Dügünle alakali değil. Gitseydiniz bile takiya veya güler yüzünüzü vs. sebep ederlerdi.

Hepsini yaşadim.

Misal verim. Benim eşim yabanci ve eltim alman.

Kaynimin ilk cocuğu oldugunda biz cocuk odasini hediye etdik (1800 Euro civarinda).
Üstüne bebege altin künye (üstünde ismi yazan tipden) ve ELTIME altin künye aldik.

Bebek hediyelikleri ve bebek cikolatasini vs. ben Istanbuldan, hamallik edip, özel yaptirdim.

Bize yine laf sokulup benim bebegi kiskandigim öne sürüldü kayinvalidem ve kaynim tarafindan :)

Bense, eltimi dogumdan sonra darlamamak icin ilk 1-2 hafta ziyaret ermet istememiştim. Kiz zaten sezaryanli halinle bunalir diye. Zaten corona zamani oldugu icin bebege fazla yaklaşmadim diye adim bebek kiskanan geline cikti.

Agzinizla kuş tutsaniz bile bu tip insanlarla iyi olunmuyor.

Bende bunu söylüyorum evladın kırılmış. Ve bunu sana daha nişan ertesi söylemiş özür dile ya en azından.
Ki eşim asla kin tutmaz saygısızlık yapmaz.
Ameliyata giriyorsun belkide çıkamayacaksın neyin egosu bu.

Neden bebek kıskanan?

Sizin çocuğunuz yokmu? Yoksa bile insanı bundan vurmak nasıl bir acizliktir?
Bu kadar şey yapmış insana kıskanç demekte ayrı bir cahillik.

Hayır tabiki.
Ama anne abime ev vermediniz bana vermeniz onu kırabilir en azından bir sorun diyebilirdi?
Eşim asla oturmasın vermeyin etmeyin demez tenezzül etmez bir kere.
Ama sayılmayınca akla gelmiyor.
Eşimde kaynım gibi çingene olsaydı yaptırırdı.

Karışmayarak.
Eşiniz yetişkin ve anlama özürlü değilse kendi herşeyi görüyor zaten.
Ne ortalığı tamamen fitleyin nede yumuşatmaya çalışın. Üzerindede durmayın.

Ben sadece size 5 yıl boyunca kaynanalık yapılması kısmına takıldım...
Ne gerek var evlilikten nefret ediyorum bu yüzden bekar evinde mis gibi yaşayıp gitmek varken demi ama....

Bence iyi olmuş hayatınızdan tamamen çıkmışlar
Sizde hiç düşünmeyin silin tamamen engelleyin her yerden
Ben değerimi anladığım anda çıkardım hayatımdan benlik bir durum yok.
Hiç hak etmeyen eşime bunu yaşatmaları korkunç. Ben olsam ameliyattan sonrada aramazdım mesela ama eşim yine evlat olarak görevim dedi.

Karışmayarak.
Eşiniz yetişkin ve anlama özürlü değilse kendi herşeyi görüyor zaten.
Ne ortalığı tamamen fitleyin nede yumuşatmaya çalışın. Üzerindede durmayın.
Yok karışmadım ama içimdende iki tokat atmak gelmiyor değil hani.
O yüzden buraya yazdım sizinle konuşayım istedim.

Neden bebek kıskanan?

Sizin çocuğunuz yokmu? Yoksa bile insanı bundan vurmak nasıl bir acizliktir?
Bu kadar şey yapmış insana kıskanç demekte ayrı bir cahillik.

Ozamanlar yoktu ve istemiyorduk zaten.

Işte, cahil ve hastalarla ugraşmasi cok zor.
Corona fink atarken bebegin yüzünü gözünü öpmedim diye bizi tüm akrabalara ve taniklara bebek kiskanan cift olarak afişlemiş :) kendi oğlu bu yalanlara dahil. Sirf bana yapsa yine gam yemem. Klasik KV der gecerim. Amaci eşimi yaralamak.

Ailesiyle arasına kesinlikle girmeyin. Bakın sizi anlıyorum benzer şeyler yaşadım ama görüşmemezlik yapmıyorum. Eşim için telefonla 1 kaç saate yılda 10-15 güne katlanıyorum. Yapmamış olabilirler bizede yapılmadı hatta bizden alınıp kardeşlerine yapıldı. Ama yapabileceğim sadece bunun önüne geçmekti,geçtim de. Ama şunu yapmadılar, böyle ayırt ettiler filan diye ne evimin huzurunu kaçırırım nede eşimi ana babasız koyarım. Bazen o kesip atmak ister ben önüne geçerim yapma gerek yok bu kadara diye. Sadece bilsin farkında olsun yeter isterim.

Açmadılarsa o onların ayıbı, gitmemeside eşinizin ayıbı ama. Düğün,ameliyat yanlarında olmalıydı bence. Yanlış yapıyorsunuz yarın öldüklerinde badem gözlü olurlar ömür billah eşinizin senin yüzünden ailemden mahrum kaldımlarını dinlersiniz ki artık düzeltemezsinizde giden gitmiştir

Ben sadece size 5 yıl boyunca kaynanalık yapılması kısmına takıldım...
Ne gerek var evlilikten nefret ediyorum bu yüzden bekar evinde mis gibi yaşayıp gitmek varken demi ama....
5 yılımı zehir etti.
Kaynanalığı görüştüğüm sürece devam etti bitmediki.
En son kaynımın nişanında parasını kendim verdiğim halde kuaföre gitmeme karıştı ne gerek varmış.

Kardeşi abimin de hakkı var diyebilirdi dimi !!!
Demedi işine geldi ve yangına körükle gitti.
Bizimde mahvolan düğünümüzün cicim aylarımızın telafisi yok ama bişey demiyoruz mesela.

Eşimde ailesiyle benzer sıkıntılar yaşıyor.
Onun ailesi onun sorunları. Köstek olmam, dinler kafasını dağıtırım yeter.

Bazı sorunlar çözümsüzdür. Onlar arayıp daralıyor, eşimi üzüp kapatıyor. Eşimde üç aramıyor sonra gene aynısı oluyor. Yapacak bir şey yok. Neticede anne baba. Bizim evimize karışamıyorlar. Hesap vermiyoruz gerisi önemli değil.

Kendi TERCİH in çocuk yapmıyorsun yapanı mı kıskanıyormuşsun. Gerçekten bu nasıl bir cahillik ya. Aptal bu insanlar.

Kardeşi abimin de hakkı var diyebilirdi dimi !!!
Demedi işine geldi ve yangına körükle gitti.
Bizimde mahvolan düğünümüzün cicim aylarımızın telafisi yok ama bişey demiyoruz mesela.
Ne alaka yahu? Abisi önce evlenmiş anne babası yardım etmemiş belki kardeşi, kendisine de aynı muamele yapacağını sanıyordu. Evlenirken gelen yardımları kabul etmeyip abimin de hakkı var alamam mı diyecekti?
Kardeşi küsmekte haklı. Ama siz eşim küstü diyosunuz enteresan.

Ayrıca ameliyatı haber vermeme konusunda da aile haklı. Onca zaman konuşma, ama ölüm var diye ameliyata giriyorum oğlum diye ara , var mı böyle bişey gerçekten?
Neden arasın ki?
Kendimi düşünüyorum çok kızdığım yıllarca konuşmadığım aile bireyini ameliyata giriyorum ben diye aramam mesela.
Vereceği tepkiyi bilmiyorum, belki affedemeyeceğim kadar kızgınım.. İnsanların ölümlü dünya aydınlanması yaşaması için birilerinin ameliyata mı girmesi gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…