Eşimi yok sayan ailesi

5 yılımı zehir etti.
Kaynanalığı görüştüğüm sürece devam etti bitmediki.
En son kaynımın nişanında parasını kendim verdiğim halde kuaföre gitmeme karıştı ne gerek varmış.
Şımarıklıktan kendini beğenmişlikten başka bir şey değil kaynanalık egosunu sığınıp kesin senin eksiklerini yüzüne çarpmıştır.... Kaynanalık egosuna sıpınmasın hiç gerçekte kendini beğenmiş egolu bir insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor.... Senin eksiklerini olması onun yaptığı terbiyesizlik gerçeğini değiştirmiyor geçsin bunları herkes manüpülasyonu arı asla yemem....

Ne demek anne baba vallahi ben bir iki öyle yaptılar ağızlarına sıçtıö yine yapsınlar yine yaparım.... Yok öyle bir dünya ben sıkıntı çekmeye gelmedim.... Anne diye tepemize çıksın bari yok öyle bir dünya kimse benim eşime ve bana sıkıntı çıkartamaz yolar atarım... Başka çocuklarına canım eşime canının çıksın dünyayı dar ederim vallahi herkese ettim de yok öyle yağma....

Bu ego değil ki kardeşten beklentiniz fln çok fazla değil mi?
Yardım etmeyen kardeşi değil herhangi bir suçu ztn yok. Kimse kendisini böyle bir sebep ile silen evladı aramaz diye düşünüyorum görüşmeme tercihi ztn böyle riskler barındırıyor illa ameliyat sart değil

Kusura bakma kıskanclıktan çatlamış kudurmuşsun 17 senelik evlisin bide,, ben 7 yıllık evliyim bende de aynı şeyler oldu her şeyi uyguna yaptırdım ama ben kendim ısrar etmedim her şeye eyvallah dedim, eltim ısrarcı oldu ve her şeyi yaptırdı oda her şeyi uyguna yaptırsaydı cok memnun olurdu kaynanamlar ama eltim çetin ceviz çıktı, ben düğünle bizzat ilgilendim cok eğlendim hiçte kıskanmadım cok mu saf salağım bilemedim,, ama bu bahane resmen küsmek için bahane yaratmışsın ilerde gelinim ve oğlum ne sebeple olursa olsun diğer evladımın yani kardeşinin düğününde bulunmazsa bende silerim o gelini ve evladı, düşman bile kötü günde iyi günde yanında olur kardeşin düğüne gelmemesi ne demek ya hemde gelin hanımın kıskançlığı yüzünden kusura bakmayın kalbiniz baya pismiş

Yoo daha yeni tıpış tıpış yemeğe gittin kuzu gibi dinledin eşine de pasif diye burada saydırdın

Onu Allaha havale ediyorum.

Başınıza gelirse anlarsınız nasıl olsa diyecek bişeyim yok.
Ona sağlanıp bana sağlanmayan imkanları kıskanmamda bir anormallik görmüyorum ben.
Silmeleri benim işime gelir çoook ta mutlu olurum.
Gereksiz egolarıyla mutlu olsunlar.

Bunda mutlu olunacak bir şey yok, görüşmüyorlar diye mutsuz olmaya da gerek yok.
Siz istemiyorsanız görüşmeyin ama anne babası hakkında gördün mü sana neler yaptılar bir helallik almayı bile çok gördüler vb şeyler söylemeyin, olur da eşiniz sizinle bu konu hakkında dertleşirse benim hiçbir şeyim değiller onları sevmek saygı duymak görüşmek zorunda değilim ama senin annen babandır, görüşmek istiyorsan görüşürsün, istemezsen görüşmezsin, nasıl davranmak istersen iste ben senin yanındayım deyin.

Tarafsız yorumunuzu çok yerinde buldum teşekkür ederim

Bende tam olarak bunu söyledim yorumumda.
Ölüm var !!! Ve onca haksızlığa rağmen oğlun adım atmış bu neyin egosu.
Onlar sizi sevmemiş sizde onları . İkinci yıldan itibaren gerekli tavrı da koymuşsunuz. İkinci aldıkları gelinleriyle iyi olmak istemişler. Hislerimi anlayamazsınız demeyin çok iyi anlıyorum. Eltimi kendi cocuklarindan çok kayırirlar ve ev almasına yardım ettiler sürekli içli dislilar. Beni de hiç sevmezler. Bende gerekli mesafedeyim. Çok defa kavgaya sebep oldular. Ama onlar eşimin anne ve babası . Bu kadar kinli olmaniz size ve eşinize zarar.

Oğlu adım atmış bana çok birşey gibi gelmedi . Küçük olan o düğüne de gitmesi gerekirdi bence. Bu arada bende eşimin ailesiyle harika olmasa da bir ilişki yürütmeyi doğru buluyorum . Çünkü çocukların ve eşinizin ailesi onlar. Bu kadar sinir , kızgınlık ve kin sadece size zarar verir . Size bir zarar veremezlee yoksa görüşmeyin gitmeyin ama eşinize müdahil olmayun

Kardeşi abimin de hakkı var diyebilirdi dimi !!!
Demedi işine geldi ve yangına körükle gitti.
Bizimde mahvolan düğünümüzün cicim aylarımızın telafisi yok ama bişey demiyoruz mesela.
Siz 17 yıllık evliymissiniz nişan ve sevgililik desen 18-19 sene eder kardeşi o dönem cocukmustur nasıl karisacakti abimin hakkını verin diye eşiniz kardeşine karşı yanlış yapmış bence düğüne gitmeyerek kardeşinin başına bir iş gelse ölüm,hastalık gibi durumlarda sizi bile suclayabilir bence kardeşini araması gerek en azından kendini açıklasın.

Tarafsız yorumunuzu çok yerinde buldum teşekkür ederim
Rica ederim, geçmişi kayınvalidenizi vb boşverin, durumu kendi açınızdan değerlendirirken şöyle düşünün, onlar eşinizin ailesi olmaları dışında sizin hiçbir şeyiniz değiller, hiçbir şeyiniz olmayan insanların söyledikleri de yaptıkları yapmadıkları da içinizi acıtmasın bu yüzden.

Eşinizi yok sayıyorlarsa da bu onlarla eşinizin arasındaki bir mesele, bugün birbirileriyle görüşmezler yarın canciğer kuzu sarması olurlar, siz eşinizin yanında olun, onu dinleyin anlayın, destek olun kafi.

Allah evinizden huzuru eksik etmesin, gerisi inanın ki boş.

Canım diyorum ya benim de başıma geldi, ama ben düğüne gittim ilgilendim çünkü aileye yeni girecek olan gelinle aram neden bozulsun onun ne suçı var kimseye düşmanlık beslemedim hatta çooook işime geliyor bu durum mesela bir şey olduğu zaman asla elimi atmam diğer gelin yapsın der kenara çekilirim kimsede benden bir şey beklemez zaten, karşılıklı saygı çerçevesinde devam ediyoruz hayatımıza etliye sütlüye dokunmadan krizi fırsata çevirmesini bil, ama kıskandığını belli edip komple görüşmeyerek komik duruma düşmemeliydin bence yabancı gibi git gel gül eğlen ama mesafe olsun

Anne baba hakkı diye bir şey var haberiniz yok herhalde? Bu insanlar size kötülük etmiş tamam görüşmek istemiyorsunuz sevmiyorsunuz ama eşinizin görüşmemesi ne demek? Ne yapmışlar yahu düğüne destek olmamışlar bebek görmemişler eltiye herşeyi yapmışlar, kayınvalide kaynanalık yapmış. Kimin kaynanası yapmıyor? 17 sene olmuş hanımefendi temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı konuları insanların önüne koyuyorsunuz. Bakın zorunuza gider tabiki ama eşi doldurup görüştürmemek çok ayrı. Böyle adamlara saygı duyamıyorum sizin gibi kadınların hırsından da korkuyorum.. Allah karşılaştırmasın.

Yoo daha yeni tıpış tıpış yemeğe gittin kuzu gibi dinledin eşine de pasif diye burada saydırdın
Gittim ama bana ağızlarını açmayıp hizmet ettikleri için gittim ben onları kullanıyorum onları hiç yemeğe aldım mı hayrı evime davet ediyor muyum hayır...
Onlar bana hizmet edicek ben onlara değil.... Yada sadece oğlanlarını çağırsınlar benim işime gelir...... Ben rahat ederim vallahi ama oğlanları da bensiz gitmiyor mecbur paşa gibi çağırıyorlar.....

Oğlan ne ya, insan eşine oğlan dermi
Evet eminim çok ikna oldum çok doğru bir davranış size çok saygı duymuslardir kesin

Hata yapmasınlar o zaman akıllı olup kimsenin kızı da bu kadar sıkıntı çekmeye evlenmedi neden el insanı yüzünden sıkıntı çekecek niye sebep?

Konu aynı anlattiginiz gibiyse özellikle çiziyorum altını aynı böyle ise işte evlat ayrımı yapan aile konusuna örnek.Konudaki kayınvalide için sözüm yok kendi öder bedelini vakti zamanı gelince eşinize kızdım 5 seneninizi çöp etmiş size bunu yasatamaz.Sizi çok iyi anlıyorum birikim oluyor lambayı kapat çık değil bu yazması kolay yaşaması çok uzun.Esinize şimdi üzüldüm fakat aile anne baba bile olsa size odaklanacak size yapacak artık bitti.Neyseki şimdi iyisiniz bunlarda böyle deyip bırakacaksınız olduğu yerde olduğu kadar Zorlayın kendinizi açmayın konuyu kendinize bile hiç adlarini aynip enerjiyi onlara yoneltmeyin bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…