eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

Filmlerde olur sanırdım böyle şeyler.:nazar:

Çok fazla filmde izlemem amakafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay az önce ediz hunla filiz akının filmi vardı konu benzer tabii

ya hemende beni aldatcak diye hava girmişin, belki eşinde başkası sandığı kadına numara yapıyo, oyun oynuyo, belkide sonunda salakmısın kızım ben evliyim dicekkaydirigubbakcemile3

ayrıca eşinin profilinde evli yazmıyo, fotolarında hiç mi beraber fotonuz yok, valla kocasının profiline evli yazdırmayan bi kadın daha görmedim ben

ay ayrıca erkekler her göz kırpana giden basit, salak yaratıklarmı ya, onlarda seçim yapıyo herhalde artık, bi standartları oluyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Aynen katılıyyorum,

Zaten bu facebook tweeter falan çok saçma şeyler,

Evli iki insanın bu tip yerlerde hesabı mesabı olamaz arkadaşım,olmamalı,

Gerçek arkadaşlarınız yetmiyo mu,sanal alemde arkadaş bulmak da nedir?

Bu tip olaylar yüzünden kaç kişi eşinden ailesinden işinden oluyo haberiniz var mı?

Ne dolaplar dönüyo,ne işler çevriliyo bu gibi yerlerde hiç tvde izlemiyor musunuz?

Böyle lüzumsuz işlerle uğraşmamak gerek,biraz olgun olun,

Millet birbirini katlediyo bu tip olaylar yüzünden,

Ne gerek var böyle hesaplara anlayamıyorum insanları...

ALLAH kolaylık versin ne diyeyim,hayırlısı olsun...

aynen katılıyorum!! vereliniortak

O zaman evlenmeseydin
ortada fol yok yumurta yok böyle bir
oyun yada tuzakmi desek kurman cok acayip...
evlilik kurumuna saygisizlik...

ne kadar zamandir evlisin bilmiyorum
ama daha yeniysen dahada kötü
bu sekilde zaten evlilik yürümez...

insan sadece görmek istedıklerıyle yaşamamalı bence...
bugun ben yapmasaydım bunu, baska bır kadın yapabılırdı. o zman da sadece aldatılmıs bı kadın olurdum. olan bana olurdu. sımdı en azından ona ne kadar guvenmem gerektiğini bılıyorum

bence kocanız anladı bişeyler döndüğünü çünkü fece de yenisiniz arkadaşınız yok tek resim falan anlamıştır bence onun için evet demiştir oda size oynuyo belki keşke hiç kafanızı karıştırmasaydınız ALLAH yardımcınız olsun............

ne kadar güzel akıllar veriyorsunuz maaşallah.oldu olacak boşa deyin bitsin.ne kadar kolay başkasına yorum yapmak.bu kadar eminsen kendinden sen kocana yap aynısını bakalım farklı ne olacak.ama yok eminim snein kocan aslaaaaaa yapmaz :)

neye nasıl yorum yapacağımı sana sorucak değilim:kızgın:yorum yapmak için zaten konu açılmış sonuçta sen kendi yorumunu yap arkadaşa sanane benimkinden:eek:lmaz: bırak arkadaş yapsın yorumunu benim kocama yapıp yapmayacağımda seni ilgilendirmez öyle dalga geçer gibide senin kocan yapmaz falan diyede yazamazsın benim kocam değil arkadaşın eşini konuşuyoruz ben böyle yapsaydım neden kabul etti diye tepki verirdim diyorum niye boşansın arkadaş öyle birşey de yazmadım zaten konuyu saptırmaya ne meraklısın arkadaşım rica ediyorum benimle ilgili yorum yapma hele eşimi hiç karıştırmaalsanaalsanasmilekötükedihüso

Benimi elestirdin yoksa yapanimi tam olarak anlayamadim yada tam konsantire olamadim yaziya..
Benim demem su,simdi 3 senelik bir evlilik var hersey yolunda gidiyor(ki)basta yazilandan onu cikardim ben,adam yapiyorsa belli ettmiyor ve hic bir falso vermemis karisina..
Sonra es yani kadin deneme amacli bir oyunla esinin karsisina cikiyor ve bir erkegi etkileyecek msjlar yazdim diyor..Sonuc o msja karsilik cevaplar gelmis,davete olur cevabida verilmis...

Simdi ne olacak,gidecek bulusma yerine,orda kocasina görünecek,adam büyük ihtimalle kiviracak,hadi kadinda buna inandim gibi davranacak yada cikip gidecek..

Böyle bir oyun yapiliyorsa sonunu iyi düsünmek lazim..
Ya inandim moduna girecek ve kendi kendini yiyecek,yada hayir sen beni aldattin deyip kapiyi vurup cikacak...

Ben kendimi baz alarak söylüyorum,
Egerki esime böyle bir deneme yaptim ve ayni durumla karsilastiysam,bosanmayida göze almisim demektir..Cünkü karsimdaki beni ikna etmek icin ne derse desin onun adi artik Aldatan erkektir benim icin...

Minareyi calan kilifinida hazirlar...

Yok yok, seni eleştirmedim, ben de aynı fikirdeyim.. Yani bir amacı, hedefi olmadan böyle bir oyun oynayınca evlilikte huzursuzluk çıkıyor. Ve sonra birgün gerçekten ihanet olursa, kadın geçmişte yaptıklarını hatırlıyor, faturayı kendine çıkarıyor ve aldatan kocasını affediyor. Özellikle çocuk varsa.. Demek istedimki, boşuna böyle gerginlikler çıkartmamak ve adam huzurlu bir evlilik içinde aldattıysa bir dakika bile düşünmemek daha mantıklı..

bugun ben yapmasaydım bunu, baska bır kadın yapabılırdı. o zman da sadece aldatılmıs bı kadın olurdum. olan bana olurdu. sımdı en azından ona ne kadar guvenmem gerektiğini bılıyorum

ne kadar güvenmeliymişsiniz peki öğrendiğinize göre..
ya da kendinizi şu an aldatılmış hissetmiyor musunuz..
böyle evlilik mi olur oyuncak mı bu..

Aynen katılıyyorum,

Zaten bu facebook tweeter falan çok saçma şeyler,

Evli iki insanın bu tip yerlerde hesabı mesabı olamaz arkadaşım,olmamalı,

Gerçek arkadaşlarınız yetmiyo mu,sanal alemde arkadaş bulmak da nedir?

Bu tip olaylar yüzünden kaç kişi eşinden ailesinden işinden oluyo haberiniz var mı?

Ne dolaplar dönüyo,ne işler çevriliyo bu gibi yerlerde hiç tvde izlemiyor musunuz?

Böyle lüzumsuz işlerle uğraşmamak gerek,biraz olgun olun,

Millet birbirini katlediyo bu tip olaylar yüzünden,

Ne gerek var böyle hesaplara anlayamıyorum insanları...

ALLAH kolaylık versin ne diyeyim,hayırlısı olsun...

ne alakası var ya, bi şeyi ne amacla ne niyetle kullandığın önemli, eşiminde benimde hesabımız var, ve doğal olarak sadece normalde tanıdığımız insnaları akrabaları falan ekliyoruz, illa face hesabı olunca sanal arkadaşlık, sapıklık peşinde mi olmuş oluyo insankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay az önce ediz hunla filiz akının filmi vardı konu benzer tabii

ya hemende beni aldatcak diye hava girmişin, belki eşinde başkası sandığı kadına numara yapıyo, oyun oynuyo, belkide sonunda salakmısın kızım ben evliyim dicekkaydirigubbakcemile3

ayrıca eşinin profilinde evli yazmıyo, fotolarında hiç mi beraber fotonuz yok, valla kocasının profiline evli yazdırmayan bi kadın daha görmedim ben

ay ayrıca erkekler her göz kırpana giden basit, salak yaratıklarmı ya, onlarda seçim yapıyo herhalde artık, bi standartları oluyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

evlı oldugunu söyledı zaten... resımler de var... bılmıyorum yaaaa offfffff inş senın dedıgın gıbı olur

bak kendin diyosun ben senin eşinin yerinde olsam bu evlilik biterdi diye asıl siz böyle yorumlar yapmayın

arkadaşım yanlış anlama söyleyeceklerimi ama senin evliliğinde heyecan arayan eşin gibi görükse de heyecan arayan sensin bence bu yaptığınla eşinin seni zaten aldatacağını yada hiç aldatmayacağı sonucuna varamazsın ki daha 3 yıl olmuş evleneneli daha hoş süprizler yapıp eşinle arandaki sevgiyi arttırmak yerine böyle denemeler yapmamalısın bence

katılıyorum ben de. üç maymunu oynamak ve var olan gerçeği göz ardı etmek de mutluluk değil. İnsanlar ne yazıkki değişebiliyor. Bir insan evlenmeden önce çok sadakatli olabilir. Demekki insanoğlu değişebiliyor !!!!!!!!

Gerçekleri görmek daha iyi birşey. En azından evliliği gözden geçirmek gerek. Boşanılsın demiyor kimse

Eşiniz başka bir kadınla buluşmak istediyse demekki evliliğinizde yolunda gitmeyen şeyler var. Yoksa erkeklerin hepsinin pusulası aşağıdamıdır ? kafamçokkarıştı

Gercekten güvenen insan bence böyle denemelere, oyunlara hiç gerek duymaz..
sahsen benim aklımın ucundan gecmez bile..
güven budur..
demek siz yeterince güvenmiyormussunuz ve de haklı cıkmıssınız..

ne alakası var ya, bi şeyi ne amacla ne niyetle kullandığın önemli, eşiminde benimde hesabımız var, ve doğal olarak sadece normalde tanıdığımız insnaları akrabaları falan ekliyoruz, illa face hesabı olunca sanal arkadaşlık, sapıklık peşinde mi olmuş oluyo insankafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Okul arkadaşlarım ve başka şehirde yaşayan arkadaşlarımla görüşüyorum. Dervişin fikri ne ise zikride o olurmuş

Ablama, kendi terapisti söylemişti.. Bilimsel bir araştırmanın sonucuymuş. Eğer erkeğin ailesinde (babası, abisi, eniştesi vs) evliyken ihanet eden ve bunun bedelini ödememiş olan bir erkek varsa, o davranış muhakkak öğreniliyormuş. ıstediği kadar kınasın, eleştirsin.. Sonuçta o davranışı görmüş oluyor, şaşırtıcı büyük bir olay olmuyor onun hayatında.

neye nasıl yorum yapacağımı sana sorucak değilim:kızgın:yorum yapmak için zaten konu açılmış sonuçta sen kendi yorumunu yap arkadaşa sanane benimkinden:eek:lmaz: bırak arkadaş yapsın yorumunu benim kocama yapıp yapmayacağımda seni ilgilendirmez öyle dalga geçer gibide senin kocan yapmaz falan diyede yazamazsın benim kocam değil arkadaşın eşini konuşuyoruz ben böyle yapsaydım neden kabul etti diye tepki verirdim diyorum niye boşansın arkadaş öyle birşey de yazmadım zaten konuyu saptırmaya ne meraklısın arkadaşım rica ediyorum benimle ilgili yorum yapma hele eşimi hiç karıştırmaalsanaalsanasmilekötükedihüso

özetle ben sana deyim gülüm yemez yemez onu kocana yapmaya.emin ol dünden takar boynuzu.böyle öldür at gir sat bırak demeyle sizin kendi kocalarınıza yapamadıklarınızı sizin cesaret duyamadıklarını başkasına söyleyip gürlemeyle efelik olmuyor.özgüven meselesi.

Yok yok, seni eleştirmedim, ben de aynı fikirdeyim.. Yani bir amacı, hedefi olmadan böyle bir oyun oynayınca evlilikte huzursuzluk çıkıyor. Ve sonra birgün gerçekten ihanet olursa, kadın geçmişte yaptıklarını hatırlıyor, faturayı kendine çıkarıyor ve aldatan kocasını affediyor. Özellikle çocuk varsa.. Demek istedimki, boşuna böyle gerginlikler çıkartmamak ve adam huzurlu bir evlilik içinde aldattıysa bir dakika bile düşünmemek daha mantıklı..

Yani egerki evde huzurlu bir yuvasi varsa ve aldatiyorsa zaten bir dakika durmaya gerek bile yok..Ben yinede suclu olarak konu sahibini buluyorum..Teknoloji cikti evlilik,sevgili iliskileri yerin dibine girdi...
Evde hersey tamamsa,karsilikli sevgi ve saygi konumunda ilerliyorsa ne gerek vardir böyle seyler yapmaya...

X