Eşimi tanıyamıyorum artık

O
Çocuğunun küçük olması anne evine gitmende sorun olmaz. Düzelir düzelir çok beklersin. Senin bünyen hakarete alışmış
be biçim cvp ne demek senin bünyen hakarete alışmış ben buraya msj yazdım üzgünüm çünkü düşene de bi tekme sen vurmaya çalışıyosun böylemi yardımcı olucaksın arkadaşım bana

Bence gurur yapacak bir konu degil bu. Daha kotu bir tartismada caresiz kalip gitsen yine ogrenecekler. Oyle ogrenmeleri daha mi iyi?

Kardeşim gurursuz bir insana laf anlatamazsın

Ben baskakara gurursuz demeyi sevmem.. Bunun altinda hep belli psikolijik sebebler yatiyor. Yani mesele gururdan daha öte. Ama ben ne kadar çöksem bile cocuguma zarar verenin üstüne cökerim. Yani burda anneye her türlü siddet var.. Ve ben kendini kurtarmadigindan cok o bebegi o ruh hastasinin etrafinda tuttuguna kizarim

Çocuğum var daha çok küçük bide eğer en baştan böyle biri olsa tamam ama nolduda değişti düzelebilir ama benimle konuşmuyo pişman olmaktan çok korkuyorum

adam başkasına aşık olmuş.
evli kalmaktan pişman olursun durum onu gösteriyor.
çocuğun küçük olması avantaj annesinin dayak yediğini görerek büyümez işte.
babası zaten adam değil bari annesine saygı duyan biri olur.

E tamam işte düşün küçük bir bebeği bile düşünmüyo

Evlenmeden once hic tartışmadınız mi ? Tartistiginizda tepkileri nasil oluyordu ? Kufur şiddet oluyormuydu ?

Ya neden bu kadar önyargılı ve egoistsiniz ben gurursuz falan değilim hakaret edecekseniz yapmayın yorum böyle böyle insanların psikolojilerini daha da çok bozuyosunuz

Kardesim bak. Senin su anda yaninda duracak ailene ihtiyacin var. Onlara durumu anlat ve annenin babanin. Yanina dön. "Esin" terapiye baslar değişmeye gayret gösterir ala ama ikimizde biliyoruz siddetin dozu zamanla artar.asla azalmaz tekrar kendiliginden. Ve gün gelecek o günahsız bebeğinin canini da sirf senin canini yakmak için yakacak. Kendin icin kacamiyorsan o bebegin için kac

Yorum yapan herkese teşekkür ederim ben istediğimi duymak için değil biraz teselli biraz kadın dayanışması ve yaşadığım sıkıntıyı nasıl atlatırım diye yazdım ama ne gurursuzluğum ne çocuğumu düşünmüyo olmam kaldı eşimden bi farkı yok bi vurmadınız sağolun

Tamam
böyle söyle o zaman neden canımı yakıyosun ki teşekkürler

Tamam

böyle söyle o zaman neden canımı yakıyosun ki teşekkürler

Ben canini nerde yaktim kardesim? Ben sana gurursuz felan demedim. Böyle bir adamin yaninda kaldığının muhakkak sebebleri vardir. Ama senin ve o bebeğinin can güvenliği icin o ortamdan uzaklasman ve kendini toparlaman lazim. Siddet icerikli ilişkiler yasayan insanlar o ortamdan cikmadan zor ayrilir. İlerde bebeğini annesinin siddet gördüğüne tanik etme.

Üzücü. Yıllarını verdiğin evliliğin böyle birden çökmesi gerçekten çok üzücü.

Özür dileyerek soruyorum , acaba biri var mıdır hayatında ?

Maddi olarak zorlandiginiz için mi ruh sağlığı bozuldu. Tedaviyi teklif ettiniz mi ?

"Ailem arkamda durur" diyorsunuz; daha neyi bekliyorsunuz?
Hamile kadına bile isteye vurabilen adam, günün birinde çekirdek ailenizi 3. sayfa haberi de yapar.

Biri olduğunu sanmıyorum o öyle biri değil yapmaz falan diye değil erkek yapar ama olmadığına eminim depresyonda ve kendine hakim olamıyo gibi tedavi içinde aileaiyle konuşmayı düşünüyorum kabul etmezse boşanıcam daha bu sabah dedim ya düzel kendine gel yada boşanıcam diye saçmalama ya diyo

Hayır yoktu olsa evlenmezdim zaten çocukta yapmazdım çevremde farkında evin içindeki durumu bilmiyolar ama değiştiğinin farkında herkes bi anda oldu
Keske size ilk küfür veya sidder uyguladiginda tavrinizi koysaydınız ... eşiniz affetmenizi her kufur şiddetten sonra onunla ayni evde kalmanizdan yüz bulmus... nasilsa bisey yapamaz diye düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…