Eşimi sevmiyor muyum yoksa

Ayy sanırım ben de onlardan biri oldum Son bir aydır böyleyim.Niye böyle oldu bilmiyorum

Siz konuyu neden actigimi anlamamışsınız bile neyse teşekkürler

Canın istemese de eşini reddetme. Zevk aliyor gibi numara falan yap. Zamanla zevk alacaksın hemen olmuyor bazı kişilerde. Zevk olmayınca da ilişkiden soğuyor insan. Ben evliliğimden tam 2 yıl sonra zevk almaya başladım. Hep acı çekiyordum ama yinede 1 gün olsun eşimi reddetmedim çocuğumuz olmasına rağmen onu bahane etmedim hiç. Çok da istekli değildim ama sen reddetrikçe eşin senden soğur yapma bacım. Biraz katlan rol yap yoksa eşinde soğur senden sen zaten soğursun. Cinsellik olmadan da evlilik yürümez bu çok net.

Bu düşünceniz üzerinde çok durmayın düşündükçe büyütmeyin mevzuyu kafanızda eşinizi geri çevirmeyin bir iki sefer istemezsiniz sonra psikolojik olarak da alışırsıniz eğer esiniz anlayışlı ise özel anınızda sizin iyi hissetmeniz için daha çok cabalayabilir. Bu arada rüyalariniza odaklanmayin.. Eşiniz sizi seviyor ve bence sizde seviyorsunuz sevgi keskindir ya vardır ya yoktur sevmiyor muyum gibi bir soru bile sevdiğinizi gösteriyor bence

Sevgi ya var ya yok kadar keskinse acaba seviyor muyum sorusu,nasıl sevdiğini gösteriyor konu sahibinin.
Sevmediğini de gösterebilir hatta bu kesinlikte acabaya düşüyorsa olumsuz taraf olması çok daha muhtemel sizin deyiminizle.
Düşmüş kafasına çünkü acaba sevmiyor muyum diye.

Acaba seviyor muyum dememis eskisi kadar sevmiyor muyum demiş. Bence bir insan birini sevmiyor ise kesin konuşur acaba demez. Konu sahibi eşinin huyundan sikayetci değil eskisi kadar sevmiyor muyum dediğine göre sevgi var ama azalmış ya da bitiyor gibi hissetmesi doğum ve sonrasındaki süreçlerle alakalı gibi. Ve ayrıca her kafamıza düşen düşünce gerçek değildir bazen de insanı bunaltmak için gelen vesveselerdir. O sebeple de kendini dinlememeli bence konu sahibi. Bazı şeylerin yaşanmasına izin verip akışına bırakmalı. En azından bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…