Eşimi sevmiyor muyum yoksa

Ben kendime bile bu kadar güvenmiyorum siz eşinize nasıl o kadar güvenebiliyorsunuz?
Güveniyorum eşim çok sabırlı anlayışlı biri ailesi tarafından da öyle yetiştirilmiş eğer bir gün böyle birsey yaparsa suçu onda değil kendimde bulurum çünkü o bana karşı asla bilerek hata yapmaz

Adamcağızı kendinden soğutmak için elinden den gelenin en iyisini yapmışsın.bravo.

Çok teşekkür ederim cevabınız için
Doğru söylüyorsunuz sorunumuz ortak sonuçta hayatımız gibi üstesinden beraber gelebiliriz terapi almak.en doğrusu sanirim bazi sıkıntılarımız var onlar biraz durulsun ilk fırsatta terapiye başlayacağım

Yaşadığınız sorun daha sonra isteksizliğe evrilmiş. Nasıl ki kadınlar sevilmeye ihtiyaç duyuyorsa erkekler de duyuyor. Eşinizin şu an ki durumu onun için zor. Bu durumu ne kadar idare edebilir bilemiyorum. Ama tekrardan psikolojik destek almalı bir an önce cinsel hayatıni düzene oturtmalisin.
Bana göre seksi seven kişi her zaman sever. Sizin sekse karşı da soğukluğunuz var belli ki. Geçirdiğiniz hastalık da tuzu biberi olmuş.

Hamileyken niye bebeğe birşey olsun yahu ilişkide. O kadar doktora psikoloğa gitmissinizdir birşey olmayacağını biliyorsunuz dur. Google yazsan ögrenirsin. Doğum vs derken bir sene olmamış ilişki çook uzun.
Hamileligimde vajinal enfeksiyon çok geçirdim ondan dolayı yoksa bizde biliyoruz bisey olmayacağını cahil değiliz

Konu sahibini suçlayıcı yorumlar olmuş fakat bu onun elinde olan birşey değil. İstemiyorsa kendini zorlayamaz altında yatan birçok sebep olabilir ki bir de yeni anne olmuş. Profesyonel destek alın çünkü bu durum ilerledikçe evliliğinize zarar verecek.Belki de birkaç terapiyle bile çözülebilecek kadar basit bir konudur.

Peeves KudrAlobar tam olarak neyini komik buldunuz yorumumun anlatinda bende guleyim
Komikti ama kabul edin. Ailesi tarafından sabırlı ve anlayışlı yetiştirilmiş kısmı ayrı komik, aldatırsa hata bendedir kısmı ayrı komik.

Sabır ve anlayış güzel meziyetler ama bu artık eşinizde olduğu gibi kendine zarar verme, kendini sıkıntıya sokma çizgisine kadar vardıysa hiç güzel özellikler değiller. Ve hayır sizi aldatırsa suç ondadır yine. Aldatmadan önce uygulanabilecek milyon tane seçenek varken bunu seçen insan hatalıdır, karaktersizdir. Bu hatayı kendinize yüklemeniz komik.

Başta da söylediğim gibi kendiniz dışında bir insana bu kadar güvenmeniz de komik.

Evet bazıları adama bunu yapmaya ne hakkın var bosan gibi yorumlar yapmış hatta esime guvenmemi komik bulmuşlar simdiki evlilikler neden çabuk bitiyor sebep belli kimsenin kimseye tahammülü kalmamış kimse kimseye güvenmiyor oysa evlilik ve ilişkiler güven ve sadakat üstüne kurulur benim bildiğim çözüm aramak yol göstermek yerine pervasız yorumlar yapan var ama kaale almıyorum

Hanımefendi yol belli, çözüm belli. Hepimiz tek tek profesyonel destek alın mı yazalım?

İlk mesajımda ne yazmışım dönün bir bakın. Çabalayacak mısınız (terapi, tedavi vs.) yoksa böyle devam mı edeceksiniz demişim. Çabalayacaksanız yol belli zaten, hepimiz tek tek yazınca mı ikna olacaksınız?

Evet evlilik sadakat ve güven gerektirir. Ama cinsellik de evliliğin temel dayanağı. Sadece sadakat ve güvenle evlilik yürümez, cinsellik yoksa ne sadakat kalır ne güven.

Ilk yorumum gayet mantikliydi sizde begenmissiniz sonra sizin bir yorumunuza guldugum icin kendiniz merak ettiniz sordunuz bende cevapladim. Sorunu cozmeden cocuk yapmissiniz hamilelikte birlikte olmamissiniz sonrasinda birlikte olmak istemediginizi soyluyorsunuz. Hala guveniyorum diyorsunuz. Sorunu cozme yoluna girmek icin baska sorunlar var onu cozelim ondan sonra diye yine ikinci plana atiyorsunuz. Evlilik bunlarin ustune birde cinsellik uzerine kuruludur bunuda ekleyin.

Bende zaten yorumunuzu haklı bulduğum için begenmisim farkındaysanız esime güvenmek konusuda benim tercihim demek ki eşim bana böyle hissettirdi komik bisey bulamadığım için sordum. Bu durumuda ikinci plana atmıyorum su an bebeğimle ilgili bir sağlık problemi var onun çözülmesini bekliyoruz bazı şeyler istemekle olmuyor maalesef maddiyata gerekli yoksa ne eşimi be de bebegimi ikinci plana atarım

Guvenin guvenmeyin karisamam ben sadece guldum bana komik geldi. Sadece erkeklerin degil cinsel tatminsizlik yasayan kadinlarin da onceligi hormonlar olabiliyor. O sebeple ben olsam guvenmem. Umarim sagligina bir an once kavusur cocugunuz.

Evlilik öncesi hiç cinsel deneyim olmamış anladığım kadarıyla. Ten uyumu yok aranızda. Vajinismusu yenmişsin fakat eşine karşı arzu ,istek olmaması, hatta dokunmak, öpmek bile istememen bana anormal geldi. Üstüne de hamile kalmışsın. O süreçte de hiç ilişki olmamış. Bu konuda psikolojik destek almaya devam etmelisin. Evlilikte cinsellik çok önemli ve bağları arttırıyor. Jinekoloji ve cinsel terapiste gitmen gerekiyor cinsel isteksizlik için. Hormon değerlerine baktırdın mı? Eski sevgililerini hatırlıyorsun rüyana falan girmiş. Geçmişini mi özlüyorsun? Eşini yeterince sevip sevmediğinden emin misin? Sevsen bence sen de sevişmek isterdin. Aklına eski sevgili falan gelmezdi .

Terapi almaya devam edeceğim inşallah almak istiyorum şu an bebegim olduğu için ve onunla ilgili sağlık problemleri olduğu için biraz ertelemek durumunda kaldım psikolojik olarakta hem bebegimin durumunu hem bu durumu düşünmek beni yıprattı ne düşünüyorum ne hissediyorum bilmiyorum eşimi seviyorum aslında ama ona karşı cinsel istek arzu yada yakınlaşma isteğim yok bebekten önce vardı aslında ama artık yok eski hayatımı özlüyorum bugünlerime şükürler olsun ama rüyamda da hep böyle eşimle ilk tanıştığımız zamanları Nişanlilik dönemimizi eski iliskilerimi görüyorum ara ara hatta daha bu gece rüyamda başka biriyle evlenmek üzere olduğumu tekrar o heyecanları yaşadığımı gördüm bebeğim iyiki oldu onun varlığına şükür Allah olmayan herkese nasip etsin ama sanırım acele karar verdik evliligimi tam yaşayamadım problemlerden dolayı mesela şu an balayına gittiğimiz zamana dönmeyi çok isterdim eskiye özlem duyuyorum.hep

Cinsellik konusunda kendimi okuyorum sandım.. Tabi vajinusmus değil isteksizlik kısmı.Aylardır o kadar isteksizim ki anlatamam resmen ilişkiden kaçıyorum zevk almıyorum canım yanıyor.Bu olay düzelecek diye bekledim ama hiç düzeleceğe benzemiyor.Sizinkininde düzeleceğini sanmıyorum geçmiş olsun.

Teşekkür ederim benimkisi profesyonel destek almadan düzeleceği yok sizinki düzelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…