- 15 Temmuz 2016
- 8.166
- 13.643
- 248
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Çok benzer bi durum vardı bizde de. Eşim normalde kıskanç değildir. Biz çıkarken o arkadaşımın (gerçekten kardeşim diye kayıtlı telefonumda gerçek abimler bile çok güvenir kendisine) olduğu şehre gitmiştik bir çalışma için tabi o arkadaşım bizi tren istasyonunda karşıladı sarıldık vb. O zaman eşim bir şey demedi ama kaç sene sonra dediki çok üzüldüm o zaman ailen bile olmayan birine böyle sarıldın diye filan.Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya
Hadi simdi korona var da sarilamiyoruz kimseye,uzak duruyoruz. Esime gelene kadar onca arkadasim oldu benim,napayim evlendim diye ilisigi mi keseyim? Deger mi vermeyeyim yani onlarla bir arkadasligim var sonucta. Evlenince sadece kocaya cocuga baglanip geri kalanlarla gorusmemek bana hos gelmiyor acikcasi. Hayatimda her arkadasimin,kardesimin yeri ayridir,ailemin yeri ayridir benim. Sapla samani karistirmam. Esim de bir kiz arkadasini sirf benle evlendi diye eve davet edemeyecekse niye evlenmis saka gibi diye dusunurum. Karsi cinsten arkadasimiz da mi olmayacak? Oglakcim ben sana hak veriyorum,esine soyle,o benim arkadasim,onunla bir gecmisim var,bu ev ikimizin de evi,ikimizin de tanidigi kisiler gelebilir bunun icin senden izin almak zorunda olmak bana hos gelmedi de
benim kocam eve bir kadın davet edecek ve diyecek ki bu benim çok sevdiğim arkadaşım. bacım gibidir felan... ona diyeceğim laf şu olur... bacını da al git... :)Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya
öyle kardeşim deyince kardeşiniz olmuş mu oluyor? benim bir keçim vardı mesela. onu hep ceylanım ceylanım diye severdim. ama ceylana dönüşmedi bir türlü... hep keçi hep keçi... :)Eski sevgilim sayesinde tanıştık diyeyim banane ondan adı üstünde eski biz yıllarca neler paylaştık onunla zaten görüşmüyor. Sarılıyorum çünkü neden sarılmayayım kardeşim diyorum bu coğrafya da yaşamak zor gerçekten
Adama emri vaki yapmışşsınız nasıl ikna ederim diyorsunuz ? Yanlış anlamadık değil mi?Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?