• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna ederim

Kım olsa ıstemez bende ıstemem gorusmesını bıle yanı bıde evlenınce bırakın bu ıslerı tamam gorusun dısarda konusun ama adam sarılıp gulerız falan fılan esınız kıskanmasa dıger kız kıskanır ınsanların arasını bozmayın. Esınızle aranızıda esınız bı kızla okadar samımı olsa sız ıstermısınız

En yakın arkadaşım erkek, kardeşim gibidir. Ayrıca bebeklikten beri görüştüğümüz aile dostumuzun oğlu da var, doğduğumdan beri beraberiz liseyi beraber okuduk. Ama hiç bir zaman ikisiyle de sarmaş dolaş olmadık. Ayarını da tutturmak lazım. Yani sarılmalar öpüşmeler fln gerek yok. İlk görüştüğünde elbet sarılırsın da kardeşim demeye de gerek yok.
Yaptığınız yanlış. Öz kadeşiniz olsa da söylemeniz lazımdı davet etmeden önce. Eşiniz ailesinden birini habersiz çağırda kızmaz mıydınız? Empati yapın. Hata etmişsiniz.
Nasıl söyler ikna edersiniz bilemiyorum ama eğer olmaz der olumsuz konuşursa ısrarcı olup kavgaya götürmeyin. Haksızsınız

Çocukluk arkadaşınız, okul arkadaşınız, aile dostunuz vs falan olsa tamam da bu kişi önceki sevgilinizin arkadaş çevresinden ve siz bu sayede tanışmışsınız. Bunu da eşinize söylemişsiniz ki biliyor. Kim olsa istemez. Bunun modern olmakla, kadına erkeğe bakış açısıyla alakası yok. Ve eşinizle ortak olan evinize çağırmışsınız.karıştırıyorum belki ama eşinizle ailesi yüzünden boşanma aşamasına gelmiştiniz.yanılıyorsam kusura bakmayın ama eğer öyleyse de o yapıda, o aileden çıkma eşinizle bu şekilde iletişim kuramazsınız. Gerek yok arkadaş için bu şekilde bir gerginliğe. Ve sizin için ailesiyle mesafe koyan eşinize siz de bunu yapmamalısınız. Aileyle mesafe konulmaz bana göre ki arkadaş bu. Dışarda rastlaşınca bir masada oturılup yemek yenir en fazla ama bu şekilde bilerek eşinizin damarına basıyor gibisiniz. Bir daha değerlendirin, değer mi diye.

Kıskanç değilim ama eşim eski arkadaşını davet etse,ben görüşmek istemiyorum dediğim halde hemde,ortalık fena karışırdı.
Tabi ki arkadaşımız var hepimizin karşı cinsten ama eşim istemiyorken bu denli takılıyorken konuya,ben atlatmayı tercih ederdim,davet etmek yerine.

Sebepten bağımsız olarak eşim sevmediğim onaylamadığım birini bana sormadan davet etse ve istemediğimi bile bile ikna etmeye çalışsa çok kırılırdım.
Davetini geri aldırmazdım ama cidden üzülürdüm.

esinizle bu kadar zit misiniz gercekten,
nasil anlasabiliyorsunuz.

KArdesim gibidir diyecegim kisi ile yedigim ictigim ayri gitmez, bu durumda hayatima giren sevgili de es de o kisi ile coook onceden tanismis ve asgari duzeyde gorusmeyi kabul etmis olur.

bu yonuyle konu bana biraz uzak geldi, empati yapmakta zorlandim acikcasi,
bu arkadasinizla gizli sakli mi gorusuyorsunuz normalde ?

onun disinda cekinecek bir sey goremiyorum ben,
esinize arkadasinizi ve sevgilisiniz yatiya davet etmek istediginizi soyleyin,
ama erken soyleyin,
insan sevdigi insan bile cat kapi gelsin istemez yani,
esinize bu fikre alismasi icin zaman taniyin.
Eger ki gorusmek istemezse de esinizin sehir disinda olacagi zaman davet edeceginizi bilsin.

Baştan hata yapmışsınız, ne gerek var eski sevgili'yi karıştırmaya.
Benim de böyle bir dostum var memlekette, eşim de çok sever kendisini.
Tanışma vesilemiz eski sevgilimdi, 1 aylık bir ilişkiydi ama sayesinde 15 senelik dostumu kazandım.
Eşime deseydim o da önyargılı olabilirdi ne gereği var ki.. Sonuçta bizi tanıştıran adamın yüzünü bile hatırlamıyorum, eminim siz de öylesinizdir. Eşinizle güzelce konuşmaktan başka çare yok. Ve evet emrivaki yapmanız hoş değil. Hadi gelseler ve eşiniz surat asıp dursa.. Çok rahatsız hissedersiniz ortam çok gerilir.

Herşey bu tarafa eşiniz böyle birşeyi asla kabul etmez üzerine ciddi problem çıkarır. Adamın tavrı tarzı belli ben bile biliyorum konularınızdan. Ona sormadan davet etmeniz ayrıca yanlış zaten.

Coğrafya kader diyorsunuz hep sizde eşinizle bu kadar zitken evlenip işinizi daha da zora sokmuşsunuz.
Ya bir de insan böyle şeyleri kaldıramayacak yapıda olan birine arkadaşını tanıtırken neden eski sevgilimin arkadaşı der ki? Konu sahibi sonuçta sevgiliyken de, nişanlılık döneminde de eşinin huyunu suyunu biliyordur. Belki de en başında eski sevgili olayını hiç karıştırmadan direk yakın arkadaşım diye tanıştırsaydı eşi, arkadaşına bu kadar tepkili olmayacaktı.

😑 daha yeni aranız düzeldi şimdi birde bunu çıkartırsanız sonunuzu pek iyi göremiyorum gerçekten. Tabi arkadaşınız olsun görüşün ama eşinizden habersiz eve davet etmeniz olmamış. Bide sarılıyoruz eşim bizi anlamıyor diyorsunuz ama adam haklı. Benim eşim benden habersiz eve kiz arkadaşını çağıracak (onaylamadigim, istemedigim halde) ve sarılacaklar kardeşim diye yok artık 🙄 şurada aynı şeyi eşiniz yapsa kiz arkadaşını çağırmış sarılıyorlar desen, yerin dibine sokar cıkartırız o adamı. Ayni sey işte

Ha bide eski sevgiliyi karıştırınca hepten kötü olmuş

Son düzenleme:
Arkadaşlık farklı birsey, kardeşlik farklı. Aynı anne babadan olmadigim hickimse kardeşim olamaz benim için. Dostum olur, arkadaşım olur.

Size katılıyorum.
Hiç bir kan bağımın olmadığı, birlikte büyümediğim, hayatıma sonradan giren biri benim nerden ve nasıl kardeşim oluyor?
Oldu diyelim onunla görüşmek,
eşimle olan ilişkimden önemli mi?
Üstelik ondan habersiz davet ederek...
Bilmiyorum benim aklım hiç yatmadı bu işe.
Eş kişisine dış kapının dış mandalı muamelesi yapılıyor.

öyle kardeşim deyince kardeşiniz olmuş mu oluyor? benim bir keçim vardı mesela. onu hep ceylanım ceylanım diye severdim. ama ceylana dönüşmedi bir türlü... hep keçi hep keçi... :)
sizin böyle düşünmenize şaşırmadım, sonuçta başka bi konuda da komşularınızla akrabalarınızla kim olursa olsun "aman karşı cinsiz ne de olsa birbirimizden etkileniriz şimdi diye kadın erkek farklı yerlerde oturup asla bir arada durmadığınız" gibi hayatımda duyduğum en saçma top 3'e giren bi cümle kurmuş birisiniz

Yav insan karşı cinsten arkadaşına da tabii ki sarılır. o benim kardeşim abim açıklamalarına ne gerek var ki. Sadece kan bağımız olan erkeklere mi sevgi dostluk gösterme kotamız var. Yalnız burası benim evim sormadan arkadaşımı davet ederim durumunu ben yanlış buluyorum eşim kadın erkek farketmez benim sevmediğim gıcık kaptığım birini benim de yaşadığım eve getiremez ben de onun sevmediklerini getirmem. Birbirimizin sevmediği arkadaşlarımızla dışarıda görüşürüz onun için de izin istemeyiz çocuk gibi

sizin böyle düşünmenize şaşırmadım, sonuçta başka bi konuda da komşularınızla akrabalarınızla kim olursa olsun "aman karşı cinsiz ne de olsa birbirimizden etkileniriz şimdi diye kadın erkek farklı yerlerde oturup asla bir arada durmadığınız" gibi hayatımda duyduğum en saçma top 3'e giren bi cümle kurmuş birisiniz
Ayrıca kocanla kanlı bıçaklı dahi olsan cinselliğini eksik etmiceksin. "Önüne bir tabak yemek koyacaksın ki başka yerde yemesin" benzetmesi yapark benimde hayatıma girmiş en saçma cümlelerden birinin sahibesidir kendisi... Özlü sözleri de meşhurdur kıssadan hisseler falan ama ne hikmetse hep bu düşünce yapısına uygun özlü sözler öğrenmiş 😂😂😂

Ayrıca kocanla kanlı bıçaklı dahi olsan cinselliğini eksik etmiceksin. "Önüne bir tabak yemek koyacaksın ki başka yerde yemesin" benzetmesi yapark benimde hayatıma girmiş en saçma cümlelerden birinin sahibesidir kendisi... Özlü sözleri de meşhurdur kıssadan hisseler falan ama ne hikmetse hep bu düşünce yapısına uygun özlü sözler öğrenmiş 😂😂😂
indir.jpg

Ya ben eşimin eski kız arkadaşını eve davet etmiş insanım, çok yakın kız arkadaşı bir süre sevgili olmuşlar, çok derin bir ilişki değil ama iyi arkadaşlıkmış. O yüzden kendime güvenirim çok kıskanç değilim bana göre de gelse çok problem değil. Fakat tüm kk senin eşini tanıyoruz niye adamı sürekli zorluyorsun onu hiç anlamıyorum sen onun için kardeşinin tanışma faslına gittin diye misilleme mi yapıyorsun hiçç anlamadım. Ev içi huzurdan daha önemli değil.

Ya ben eşimin eski kız arkadaşını eve davet etmiş insanım, çok yakın kız arkadaşı bir süre sevgili olmuşlar, çok derin bir ilişki değil ama iyi arkadaşlıkmış. O yüzden kendime güvenirim çok kıskanç değilim bana göre de gelse çok problem değil. Fakat tüm kk senin eşini tanıyoruz niye adamı sürekli zorluyorsun onu hiç anlamıyorum sen onun için kardeşinin tanışma faslına gittin diye misilleme mi yapıyorsun hiçç anlamadım. Ev içi huzurdan daha önemli değil.
Vaaaooowww... Erkek olsam bu özgüvene düşerdim valla.Çok klas hareket bence. Belki eşiniz de o gün size tekrar aşık olmuştur.

Vaaaooowww... Erkek olsam bu özgüvene düşerdim valla.Çok klas hareket bence. Belki eşiniz de o gün size tekrar aşık olmuştur.

Geçmişte gerçekten birbirlerine aşık olduklarını düşünmüş olsam çağırmayabilirdim, bana bi nasıl olur diye denemişler gibi geldi 😂 Sağolun ama çok abartılacak bişe değil sanki 🥳

Back