- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ya bir de insan böyle şeyleri kaldıramayacak yapıda olan birine arkadaşını tanıtırken neden eski sevgilimin arkadaşı der ki? Konu sahibi sonuçta sevgiliyken de, nişanlılık döneminde de eşinin huyunu suyunu biliyordur. Belki de en başında eski sevgili olayını hiç karıştırmadan direk yakın arkadaşım diye tanıştırsaydı eşi, arkadaşına bu kadar tepkili olmayacaktı.Herşey bu tarafa eşiniz böyle birşeyi asla kabul etmez üzerine ciddi problem çıkarır. Adamın tavrı tarzı belli ben bile biliyorum konularınızdan. Ona sormadan davet etmeniz ayrıca yanlış zaten.
Coğrafya kader diyorsunuz hep sizde eşinizle bu kadar zitken evlenip işinizi daha da zora sokmuşsunuz.
Arkadaşlık farklı birsey, kardeşlik farklı. Aynı anne babadan olmadigim hickimse kardeşim olamaz benim için. Dostum olur, arkadaşım olur.
sizin böyle düşünmenize şaşırmadım, sonuçta başka bi konuda da komşularınızla akrabalarınızla kim olursa olsun "aman karşı cinsiz ne de olsa birbirimizden etkileniriz şimdi diye kadın erkek farklı yerlerde oturup asla bir arada durmadığınız" gibi hayatımda duyduğum en saçma top 3'e giren bi cümle kurmuş birisinizöyle kardeşim deyince kardeşiniz olmuş mu oluyor? benim bir keçim vardı mesela. onu hep ceylanım ceylanım diye severdim. ama ceylana dönüşmedi bir türlü... hep keçi hep keçi... :)
Ayrıca kocanla kanlı bıçaklı dahi olsan cinselliğini eksik etmiceksin. "Önüne bir tabak yemek koyacaksın ki başka yerde yemesin" benzetmesi yapark benimde hayatıma girmiş en saçma cümlelerden birinin sahibesidir kendisi... Özlü sözleri de meşhurdur kıssadan hisseler falan ama ne hikmetse hep bu düşünce yapısına uygun özlü sözler öğrenmişsizin böyle düşünmenize şaşırmadım, sonuçta başka bi konuda da komşularınızla akrabalarınızla kim olursa olsun "aman karşı cinsiz ne de olsa birbirimizden etkileniriz şimdi diye kadın erkek farklı yerlerde oturup asla bir arada durmadığınız" gibi hayatımda duyduğum en saçma top 3'e giren bi cümle kurmuş birisiniz
Ayrıca kocanla kanlı bıçaklı dahi olsan cinselliğini eksik etmiceksin. "Önüne bir tabak yemek koyacaksın ki başka yerde yemesin" benzetmesi yapark benimde hayatıma girmiş en saçma cümlelerden birinin sahibesidir kendisi... Özlü sözleri de meşhurdur kıssadan hisseler falan ama ne hikmetse hep bu düşünce yapısına uygun özlü sözler öğrenmiş
Vaaaooowww... Erkek olsam bu özgüvene düşerdim valla.Çok klas hareket bence. Belki eşiniz de o gün size tekrar aşık olmuştur.Ya ben eşimin eski kız arkadaşını eve davet etmiş insanım, çok yakın kız arkadaşı bir süre sevgili olmuşlar, çok derin bir ilişki değil ama iyi arkadaşlıkmış. O yüzden kendime güvenirim çok kıskanç değilim bana göre de gelse çok problem değil. Fakat tüm kk senin eşini tanıyoruz niye adamı sürekli zorluyorsun onu hiç anlamıyorum sen onun için kardeşinin tanışma faslına gittin diye misilleme mi yapıyorsun hiçç anlamadım. Ev içi huzurdan daha önemli değil.
Vaaaooowww... Erkek olsam bu özgüvene düşerdim valla.Çok klas hareket bence. Belki eşiniz de o gün size tekrar aşık olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?