- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Davet ettim diyorsunuz sormadan? Demek ki o kadar da önemsemiyorsunuz fikrini.
Mesafe uzak zaten hemen gelecek değillerdi nezaketen ettim o zamana kadar ikna ederim diye düşünerekZaten eşinize sormayıp çağırmışsınızikna etmek çokta önemli değil gibii.
Adini bile duydukca tepki gostermeye basladiysa sanirim pek ikna edileck gbi durmuyorKızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya
Ben olsam rahatsiz olurum.Esim yapsa da rahatsiz olurum ki bir defa yapmisti.Eski sevgilisi ile kendisinin cok yakin arkadasi var ve onunla bu tarz gorusme yapmis bas basa ve detaydan haberim yoktu.Ha cok takmadim kavga cikmasin diye ama haftasina eski sevgilisinden mesaj geldi.mesajda aa evlenmissin mutluluklar yaziyordu kiz da evlenmis barklanmis ama mide bulandirdi.coooook kalbim kirilmisti.yani bana gore ozensiz bir davranisti ve aynisini daha yasamak istemiyorum demistim.Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya
Salak kafam işteEşiniz,aranızdaki samimiyeti bilmediği için ve arkadaşınızı tanımlarken eski sevgilinizin en yakın arkadaşı olarak tanımladığınız için haklı.Normal arkadaş gibi bahsetseydiniz sorun olmazdı.Yani eski sevgiliniz kısmını belirtmenize gerek yoktu bence
Eski sevgilim sayesinde tanıştık diyeyim banane ondan adı üstünde eski biz yıllarca neler paylaştık onunla zaten görüşmüyor. Sarılıyorum çünkü neden sarılmayayım kardeşim diyorum bu coğrafya da yaşamak zor gerçektenBence çok ayıp etmişsiniz benim eşim aynısını yapsa büyük sıkıntı çıkarırım. Hem eski sevgilinizin arkadaşı hem eşiniz hoşlanmıyor hem sarılıyoruz eşim rahatsız oluyor dşyorsunuz hemde eve davet etmişsiniz. Benim eşim yanımda kan bağı olmayan birine sarılacak sinirlendiğimi bile bile bide o eve gelmesin akşam o derece yani. Arkadaşları muhabbeti falan olabilir ama sarılmaya ne gerek var
Evet ikna olmasını istiyorum ama nasıl ikna edeceğimi bilmiyorumEşinizle konuşmadan davet etmişsiniz zaten. İkna olacagindan çok eminsiniz heralde veya ikna olmasini önemseseydiniz davetten önce eşinizle konuşurdunuz muhtemelen.
Bir de adami ikna etmeye calisirken "davet ettim" demeyin bari, bana sormadan eşim istemedigim birini davet edip, ettikten sonra bana sorsa zaten kafana gore iş yapiyorsun bana ne soruyorsun daha derim ve sinirim 17276266262 kati artar muhtemelen.
Eski sevgilimle görüşmüyor artik zaten ekstra dikkat eder beni zor durumda bırakmamak için eskileri konuşmamaya falanBen olsam rahatsiz olurum.Esim yapsa da rahatsiz olurum ki bir defa yapmisti.Eski sevgilisi ile kendisinin cok yakin arkadasi var ve onunla bu tarz gorusme yapmis bas basa ve detaydan haberim yoktu.Ha cok takmadim kavga cikmasin diye ama haftasina eski sevgilisinden mesaj geldi.mesajda aa evlenmissin mutluluklar yaziyordu kiz da evlenmis barklanmis ama mide bulandirdi.coooook kalbim kirilmisti.yani bana gore ozensiz bir davranisti ve aynisini daha yasamak istemiyorum demistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?