• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna ederim

Ortak yaşadığınız alana nasıl eşinden habersiz birilerini davet edebilirsin ? Ayrıca evli bir hanımsın senin erkek arkadaşınla eşin muhattap olmak zorunda değil ki telefonda başka bir adamla mesajlaşıyorsan eşin tabiki kıskanır aynısını eşin sana yapsa kıskançlıktan sinirden küplere binersin.Senin yanında başka bir kadına sarılsa mutlu olur musun ? Lütfen biraz empati.

Sevgilim ya da Kocam karşı cinsten bir arkadaşıyla kanka olamaz, sarilamaz! Malesef 37 yıllık hayatim bana bunu öğretti...

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz siz ya? Hiç mi yakın karşı cinsten arkadaşlarınız, dostunuz olmadi. Hep karşı cins diye potansiyel gözüyle mı baktınız? Hadi oldu diyelim, siz evlenince birden dostluktan mı düştü? Konu sahibinin tek hatası eşine sormadan davet etmek. En azından haber vermeliydi, izin değil haber. Ama şimdi de davet edeceğim haberin olsun diyip sorun çözülebilir.

Eşiniz istemediği halde davet etmeniz hoş olmamış. Bence çok ikna edilebilir bir durum değil zaten arkadaşınıza karşı oldukça önyargılı, konuşmanızdan mesajlaşmanızdan bile rahatsızlık duyarken misafir etmeye ikna olması çok zor. Evinizin huzurunu kaçırmayın derim naçizane :KK20: arkadaşınızı silin atın anlamına gelmez bu tabi siz yine görüşün ama eşinizin gözüne sokmayın adamı

Eşim, eski sevgilisinin kız arkadaşı ile kanka ve kıza sarılıyor falan. Beni nasıl ikna edecek o kızla arkadaşlık için. Ayrıca kızı sevgilisiyle eve davet ediyor.
Konuyu böyle düşünürsem beni ikna edemez.

Şu an eşinize yaptığınız şeyi eşinizin size yaptığını düşünün? Çok yakın arkadaşı olan bir kadın ona sarılsa, samimi davransa ve bu kişi sizin asla görüşmesini istemediğiniz biri olsa, oda plan yapıp onu davet etse sonra da hayatım ya adını bile duyduğunda sinir krizi geçirdiğin y'yi bize davet ettim hadi ama ne var bunda kızacak muamelesi yapsa ne yapardınız? Bence hiç hoş değil ve oldukça da sinir bozucu.

sizin böyle düşünmenize şaşırmadım, sonuçta başka bi konuda da komşularınızla akrabalarınızla kim olursa olsun "aman karşı cinsiz ne de olsa birbirimizden etkileniriz şimdi diye kadın erkek farklı yerlerde oturup asla bir arada durmadığınız" gibi hayatımda duyduğum en saçma top 3'e giren bi cümle kurmuş birisiniz
yazdığınızın bu başlıkla yada benim buradaki yorumumla alakası yok. ayrıca çarpıtılmış ifadeler de kullanmışsınız ki, bu da sizin iyi niyetli biri olmadığınızı gösteriyor.

sizi, bunları yazdırmaya iten sebepleri merak ettim doğrusu. çocukluğunuza mı insek acaba? :)

şimdi bu eski sevgili kuzen olsa onunla görüşülmeyecek mi

ya da eski sevgili iş arkadaşı olsa işten istifa mı edilecek herkesle mi uzaklaşacak

bence eşiniz bu erkek arkadaşınızı sevmiyor öbürü bahane

sevmek zorunda mı hayır bu durumda evime davet etmem eşimle karşılaştırmam ben görüşür söylerim yani bugün X ileydim şeklinde

Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya :KK61:
Kusura bakmayın ama bu sefer siz hatalısınız, yine tüm kötü kalpliliğimle yazacağım ama ben annene rağmen seni yalnız bırakmamak ve hatırın için ödün verdim kardeşinin evleneceği kişiyle ailesiyle tanışmaya gittim, şimdi sıra sende der gibi olmuş bu durum.

Arkadaşın cinsiyeti olmaz, bir arkadaşınızı evinize davet eder ağırlarsınız ama davet etmeden önce eşinizle konuşup fikrini almanız gerekirdi.

şimdi bu eski sevgili kuzen olsa onunla görüşülmeyecek mi

ya da eski sevgili iş arkadaşı olsa işten istifa mı edilecek herkesle mi uzaklaşacak

bence eşiniz bu erkek arkadaşınızı sevmiyor öbürü bahane

sevmek zorunda mı hayır bu durumda evime davet etmem eşimle karşılaştırmam ben görüşür söylerim yani bugün X ileydim şeklinde
Eski sevgilisi değil zaten damdan, eski sevgili sayesinde tanışılmış bir arkadaş, kişinin vasfı arkadaşlıktan öteye geçmemiş, insan evlenince eğer iyi de bir arkadaşsa size zararı yoksa arkadaşlarından kopmaz, ister kadın olun ister erkek, erkekler eski arkadaşlarını evlenince ben evlendim deyip terk mi ediyor?

Eski sevgilisi değil zaten damdan, eski sevgili sayesinde tanışılmış bir arkadaş, kişinin vasfı arkadaşlıktan öteye geçmemiş, insan evlenince eğer iyi de bir arkadaşsa size zararı yoksa arkadaşlarından kopmaz, ister kadın olun ister erkek, erkekler eski arkadaşlarını evlenince ben evlendim deyip terk mi ediyor?

onu anladım, benin örneklerim sevgili ile bile görüşülür onun arkadaşı ile neden görüşülmesin manasında idi

bence eşi erkeklerden arkadaş olmaz düşüncesinde

eski sevgiliyi bahane ediyor

bu durumda evime çağırmam ama ben görüşürüm olur biter diye düşünürüm

onu anladım, benin örneklerim sevgili ile bile görüşülür onun arkadaşı ile neden görüşülmesin manasında idi

bence eşi erkeklerden arkadaş olmaz düşüncesinde

eski sevgiliyi bahane ediyor

bu durumda evime çağırmam ama ben görüşürüm olur biter diye düşünürüm
Aynen, evde görüşülmesini istemiyor olabilir, buna saygı duymak lazım ama eski bir arkadaşla görüşmeye mani olamaz, zira hiçbirimizin mahalle arkadaşı dahi yok mu ya da okul arkadaşı? Benim okul arkadaşım aynı zamanda kuaförümdü, eşim de bilirdi ondan başkasına gitmezdim, eşimin mahallesinden bir sürü kız arkadaşı vardı, hepsini evimde ağırladım, hepimiz aynı muhitin çocuklarıydık, bir şekilde eski arkadaşlar ve eski flörtler birbirini biliyordu, ister istemez eski arkadaşlar ortak arkadaşlarımızdı da bir şekilde, adamla 31 yıllık mazim var, arkadaşlarım arkadaşı, onun arkadaşları da benim arkadaşım haline geldi, sarıldık gülüştük bir zararını da görmedim şimdiye dek.

Kusura bakmayın ama bu sefer siz hatalısınız, yine tüm kötü kalpliliğimle yazacağım ama ben annene rağmen seni yalnız bırakmamak ve hatırın için ödün verdim kardeşinin evleneceği kişiyle ailesiyle tanışmaya gittim, şimdi sıra sende der gibi olmuş bu durum.

Arkadaşın cinsiyeti olmaz, bir arkadaşınızı evinize davet eder ağırlarsınız ama davet etmeden önce eşinizle konuşup fikrini almanız gerekirdi.
Yok ablacığım İnan hiç alakası yok bana hakaret edildiği halde eşimi yalnız bırakmamak için gittim bir karşılık beklemedim. Bu arkadaşım kendi yaşadığım şehirde kaldığı için son 1,5 senedir görüşemiyorduk tabi yoksa sevgiliyken görüşüyordum istemeye istemeye karışmıyordu bana tek sıkıntı eski sevgilimin arkadaşı olması ben ki salak neden söylersin ki nasıl tanıştığını işte doğrucu davut olmak her zaman iyi değilmiş. Burada mıç mıç ilişki sevmem demişler arkadaşlar bende zaten mıç mıç yapışan biri değilim 10 seneyi beraber geçirdiğim bir arkadaş bu tabiki gülüp sarılıyoruz e şimdi sevgilisi de gelecek ben de evliyim tabi ki bekarken ki gibi sarılma olmaz ya ne diyim arkadaş illa hem cinsinden olmalı sen evlisin eşinin yerine kendini koy diyorlar koyuyorum 10 senedir arkadaşı olan bir kız olsa bende arkadaş olurdum onunla ve mutlu olurdum bundan bir arkadaş kazandım diye

Gorusmesinde bir sakınca görmem , ancak neden sarılsin ki eşim, çok anlamsız.

Tokalaşmak , öpüşmek yetmiyor mu yakın olduğunuzu hissetmek için.

Sevgilisi de sarilmanizi sorun eder zaten, sarilamaz size emin olun.

Hele bir gelsin sevgilisiyle , davranışlarını gördükten sonra eşinize haksızlık yaptığınızı farkina varırsınız.

Kızlar iyi geceler. Benim öz kardeşimden bile daha çok kardeşim olmuş biri var. Senelerimiz beraber geçti kendisini çok ama çok severim. Şöyle ki bu arkadaşım benim eski sevgilimin en yakın erkek arkadaşıydı. Öyle tanışmıştık arkadaşımla. Sonradan ben evlendim şehir değiştim falan eşim o zamanlar eski sevgilimin arkadaşı olmasından ötürü istemiyordu yani kendisini. Ama ben kopmak istemiyorum, davet ettim sevgilisiyle beraber kendini yaşadığım şehre. Ama eşim biliyorum sorun edecek onu nasıl ikna ederim anlamıyor bizim kardeşlik ilişkimizi eski sevgilimin arkadaşı diye. Hani birde kardeşim diye sarılıyoruz çok gülüyoruz çok eğleniyoruz yani sarılmamızı bile dert ediyor. Ne yapacağım ben. Kabul etmeden de almak istemiyorum çok ayıp olur. Eşim erkek arkadaşımın adını bile duymak istemiyor telefonda konuşsam mesajlaşsam bile baya kıskançlık ediyor. Ne yapayım ya :KK61:
Şimdi bisey sormak istiyorum evinizde eşinizle olan huzurunuz bu kardeşim dediğiniz kişiden daha mı önemli ailemi arkadaşımi önceliğin hangisi şahsen aile içi huzurun önüne gecirilen bu tür kardeşlik kalibi hiç hoş değil bana göre aile içi huzur daha önemli esin istemiyor sa cagirmasaydn keşke onlar gidicek evine sen evde eşinin suratiyka kalicaksin değer mi 3 5 gün için huzursuzluğa bilememdim bence değmez yanlış yapmışsın

Şimdi bisey sormak istiyorum evinizde eşinizle olan huzurunuz bu kardeşim dediğiniz kişiden daha mı önemli ailemi arkadaşımi önceliğin hangisi şahsen aile içi huzurun önüne gecirilen bu tür kardeşlik kalibi hiç hoş değil bana göre aile içi huzur daha önemli esin istemiyor sa cagirmasaydn keşke onlar gidicek evine sen evde eşinin suratiyka kalicaksin değer mi 3 5 gün için huzursuzluğa bilememdim bence değmez yanlış yapmışsın
Tabi ki benim için en önemlisi eşim ve huzurumuz biraz daha sıcak baktı sevgilisiyle geleceği için

Ay yuh yani ne yapmışım ki aynını bana yapsa aldattım mı hiyanet mi ettim aşağılık bir şey mi yaptım çok tuhafsınız fikir almaya geldim eleştirildim tü kaka oldum gülüyorum sadece :KK51:
Aa ama ben kötü bir şey yazmadım ki, gerçekten. Empati yapın diye yazdım.
Aynısını o yapsa siz nasıl hissederdiniz demek istedim üç noktadan dolayı yanlış anladınız sanırım.
Yani o sizin pek istemediğiniz bir kızla çok yakın olsa, fiziksel temas kursa, evinize davet etse siz istemeden, filan.
Siz de ister istemez kıskanırsınız.
Çok üzüldüm şu an.

Back