Eşimi kuzeninden kıskandım

Söyleyemiyorlar çünkü hocanın karısı gelip öğrencileri uyarmasın diye Az değillikten değil o, saygıdan, uslup bilirlikten
Yorumu okudum, anlamadım. Sonra bir daha okudum dank etti, gördüm inceyi.
Saygılıydık tabi, yersen!
Ya ama durum çok fenaydı. Adam aralarda dolaşıyor, ciddi ciddi ders anlatıyor falan. Ama herkesin gözü nerede bil bakalım.
Ben evden çıkmadan iki kez kontrol ederim valla.
 
Bizimkiler söylemedi de, adam öylece çıktı sınıftan. Öğretmenler odasında epey dedikodusu dönmüştür.
ya nickin hep gözüme takılıyor. Benim Rosa diye bir arkadaşım vardı. Rusya dağıldığı zaman oradan kopan küçük bir ülke adını tam hatırlayamadım şimdi.Oralıydı. Hayatımda gördüğüm en rahat insandı. Böyle dünya yıkılsa umrunda olmaz gibi..Sakindi ayrıca. Sonra Mısırlı bir çocukla evlendi. Evinde 20 kedisi vardı. Seni görünce hep o geliyor aklıma.
 
Yooo detaycılıkla alakası yok bir insanın dişinde susam görsem mesela "ne o kanka simitin devamını sonra mı yiyeceksin" diyebilirim. Benim için dişinde leke görüp espiri yapmakla pipisinde görüp yapmak aynı şey. Tabiki samimiyetim olan kişiler için geçerli. Yoksa banane adamın dişinde kalan maydonozdan, pipisindeki çamaşır suyu lekesinden.
 
Ben artık detay ne takip edemiyorum. Benim savunduğum tek şey. Konu sahibi konuşma özgürlüğünü kullanmış. Yok pipi bölgesi, bel bölgesi bilmem ne o kadar yazılanlar içinde buna yoğunlaşıyorsunuz malzeme belli.neyse diyorum.
 
Benim ilk eşim nikah sırasında ve takı aşaması boyunca fermuarı açık durmuş. En sonunda adamı anneannesi uyarmış Demekki misafirleri ne kadar büyülediysem kimse adama bakmamış hahahahahah
 
Konuyu bilmedigimden soruyorum cunku konu silinmiş;

Konu sahibinin kocasının pipisine çamaşır suyu leke mi yapmiş?

Valla konuyu silersen konu sahibi B Bilemedimnedesem bende bilemiyorum ne diyeceğimi?
 
evet evet bence de aynen böyle. buraya kadar sorun yok. konu sahibi bundan rahatsız olmuş. konuşmuş. nasıl konu kuzen konuşma özgürlüğünü kullanıyorsa konu sahibi de konuşmuş. Neden ağzına fermuar çeksin?
 
İnan hiç Sovyet tarafıyla benzer bir tarafım yok. Estonya falan mı acaba? Keşke benzesem tabi, Viking gibi adamları var.
Rahatımdır ben de ama çok da değil. Ama genel yapım sakin tabi. Umarım iyidir arkadaşın.
Rosa da sevdiğim bir isim Rose'a göre daha ağır ve kaliteli geliyor nedense. Latince sebebiyle olabilir belki.
 
Konuyu bilmedigimden soruyorum cunku konu silinmiş;

Konu sahibinin kocasınsının pipisine çamaşır suyu leke mi yapmiş?

Valla konuyu silersen konu sahibi B Bilemedimnedesem bende bilemiyorum ne diyeceğimi?
Adamın kız kuzeni varmış arabada kasisten geçerken memelerimi yeni yaptırdım arabayı fazla zıplatma demiş. Bir de evde adamın pipi bölgesinde çamaşır suyu lekesi varmış oranda ne var ya gibi bişey demiş. Konu sahibi de sinirlenmiş gitmiş kıza bi daha benim kocişime böyle dersen külahları değişiriz demiş. Kız da bütün sülaleyi ayağa kaldırmış vay efendim bana böyle dedi ühüühühüüü diye ağlamış üzülmüş.
 
Ya kusura bakmayın ilk olarak siz kalkıp niye pipiye odaklanildi diye atarlandiginiz için sorma gereği duydum.
Malzeme tabiiki belli yoksa.
Konu sahibi sonuçta danışmak için yazmış, ben olsam ne yapardimin cevabı bende buydu, kocama kızarım lekeli kıyafetle insan içine çıkıyorsun diye. Ama siz beğenmediniz tabi.
 
İyidir herhalde. Mısır'a taşındı en son. Deli gibi Rusça roman okurdu. Baka baka kıskanırdım. Alfabesini bile anlamazdık..
 
yoo başka şeyler de yazmış. tümsekten geçerken yavaş memelerimi yeni yaptırdım falan diye. ama pipiciler aldı başını gitti.
 
Konuyu bilmedigimden soruyorum cunku konu silinmiş;

Konu sahibinin kocasının pipisine çamaşır suyu leke mi yapmiş?

Valla konuyu silersen konu sahibi B Bilemedimnedesem bende bilemiyorum ne diyeceğimi?
Mememe zeval gelmesin diyen kuzenle pipine noldu diyen kuzen ayrı kişiler bu arada.
 
yoo başka şeyler de yazmış. tümsekten geçerken yavaş memelerimi yeni yaptırdım falan diye. ama pipiciler aldı başını gitti.
Ama onu diyen kuzen başka. Onunla değil de pipine ne oldu diyen kuzenle konuşmuş konu sahibi. Şöyle yazmış bakın:
"Eşimin kuzenleri biraz rahat insanlar şöyle ki, kuzeni biz nişanlıyken arabada giderken eşim kasisten geçtiği için "aman yavaş valla yeni para verdim de yaptırdım göğüslerime bir şey olmasın" dedi. Sonra bir başka kuzeni biz evlendikten sonra eşimin giydiği eşofmanın şeyinin olduğu bölge de çamaşır suyu lekesi vardı, bu kız da dedi ki "senin orana ne oldu"."
 
Fermuar çekmesin, şimdi bu espiri konusu olan kişi konu sahibi değil. Bir insanın "kocası da olsa" ilişkileri ve bedeni beyni üstünde tasarruf hakkı yoktur gidip kendine yapılmış gibi kocasına yapılan şey için başkasını uyaramaz. Eğer kocası ona tasarruf hakkını verdiyse de insan kocasına söyler kocası da gider kuzeni "ben rahatsız oluyorum" şeklinde uyarabilir bunda sakınca yok. Bu şeye benziyor yani; kocası kadını aldatıyor kadın kocasına bişey demiyor diğer kadını tehdit ediyor vs gibi...
 
Hmmmm şimdi anladım bacım tesekkur ederim edalı anlatımın başımı döndürdü

B Bilemedimnedesem nasıl ki balta kırk yıllık kütüğü ortadan cart diye ikiye böler, içindeki kıskançlık hissi de en cok sana zarar verir. Bil istedim.

Mümkünse ölçüsünü kulak memesi kıvamında tutturun memmmme ama kulak memmesi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…