Eşimi kuzeninden kıskandım

bence de
ama arkadan değil, herkesin içinde çat çat çat deseydi inanın ben şu an görüntü gözümün önünde kimse de bişey diyemezdi. Olan R -Rosa- ya oldu.
Bi an gözüne kuzenler geldiyse zaar.

Şimdi bilemedim hanım sorun burada şu; Siz bir bireysiniz, eşiniz de bir birey, ve kuzen de bir birey, kuzen sizin hoşlanmadığınız birşeyi size yapsaydı siz onu direk uyarabilirdiniz bundan rahatsız olduğunuzu, Ancak; kuzen o şakaları size değil eşinize yapıyor, yani -eğer rahatsız oluyorsa- eşiniz kuzeni kendisi uyarabilir. Sizin eşinizin bedeni ve beyni hakkında tasarruf hakkınız yok sosyal olarak. Yine de eğer rahatsız olduğunuz bişey varsa en azından bunu eşinizle paylaşabilirsiniz sadece. Yani kuzenin-eşinizle ilişkisine, hem de size karşı hiçbir sorumluluğu olmayan tarafı uyararak karışamazsınız. Bilemiyorum anlatabildim mi? Ayrıca burada fikrini "ben olsam şöyle yapardım" şeklinde belirten birine "fikir size ne kadar absürt gelse de" hakaret edemezsiniz, hele de bir tıbbi tanı hiç koyamazsınız. Bu da tartışmaya açık bir konu değil.

Ben de şunu anlamıyorum "aman x kırılmasın, aman y dedikodu etmesin" aman diye diye kendimizi ifade edemez olduk. Konu sahibi güzel bir dille kendinin böyle rahat bir ortamı olmadığını o yüzden garibine gittiğini söylemiş.Bence uslupta sorun olmadıkça her konuda insanlar konuşabilir. Ne sakıncası var. Yok kuzenlerin konuşmasına karışamazsın tarzı yaklaşımları bencilce değerlendiriyorum.

Maya git gide daha çok sinirleniyorum, çok sakin bir insanım ama sinire kesiyorum valla.
Kuzenler haklıymış işte, varmış bir bildikleri ki hemence aralarından göndermişler. Küslük bazen de bahanedir biliyor musun?

Bende bunu anlatamıyorum bana başkalarının fikrine müdahale edemezsin diyorlar ama benim fikrimi bağnaz a sapıkça buluyorlar...

Ay hiç güleceğim yoktu valla yine...pipinin üstündeki yerden misal belin altıdır belki nokta atışı yaptı bir kısmınız yine konuyu çekmek istedikleri belli besbelli. Aman iyi çekin konu uzasın.

Kocanızla ciddi bir konuşma yapmanız lazım.
"Bu şekilde lekeli kıyafetlerle insan içine çıkarak ne yapmaya çalışıyorsun? Kıyafetin mi yok? Utanmıyor musun? Beni de rezil ediyorsun insanlara." gibi.
Hakikaten çok saçma pipisi lekeli eşofmanla insan içine çıkabilmesi.

Onu mu diyorum ben?
Geldin buraya, üyenin biri "Ben böyle bi eşofmanı görsem arkadaşımda, şöyle de esprisini yapmadan duramazdım" diyor, siz de "Bencil, saygısız, üslupsuz" bla bla hakaretleri ipe boncuk dizer gibi diziyor, sonra da ben "E aynı hakareti kuzenin yüzüne de yapsana" dediğimde, "Ben böyle üslup kabul edemem, kötü bir şey demedim, farklıyız demek" diyorsunuz.

Sizin okuduğunuzu anlamada probleminiz mi var? Yoksa verecek cevabınız olmadığı için hususi anlamazlıktan mı geliyorsunuz?

Her ne ise, şunu söyleyeyim:
Bir siz üsluptan saygıdan anlıyor değilsiniz. Psikiyatr da değilsiniz çat diye bir yorumdan saniyesinde birine "Narsist" teşhisi de koyamazsınız. Az inin uçtuğunuz yerden, kuzeni ve dahi pek çok kadın da sizin eşofmanının önü çamaşır sulu, pejmürde kocanız için ayılıp bayılmıyordur.

Sus bencil, saygısız, narŞist seni! Pipiydi füzeydi, ne seviyesiz sözler. Bel altı ve bel üstü diyeceksin, ayıp öyle organ ismi falan söyleme. Vücudunda diye her şeyi söyleyebileceğini mi sandın gadın!

Yeni evli olmam ve toy olmam doğrudur. Hatalarım da olur fakat beni yererek siz üste çıkmıyorsunuz. Düzgünce akıl vermek yerine bana kocanın dibinden ayrılmazdım dediniz bu yaşınıza uygun bir davranış ya da durum muydu

Bende bunu anlatamıyorum bana başkalarının fikrine müdahale edemezsin diyorlar ama benim fikrimi bağnaz a sapıkça buluyorlar...
Bence sen yalnış anlamışsın bir çoğu rahatsız olabileceğini söylemiş. Ama çözüm şeklin ve üyelere de sergilediğin tavır yanlış. R -Rosa- nın sana ilk yazıklarını oku aslında o da aynı şeyleri söylemiş. Bu kadar sinirli olursan haklıyken haksız duruma düşersin

tahammül edemiyorsaniz görüsmezsiniz olur biter. yazmışsınız "gurbetteyim bir tek onlar var " diye. Siz konusunca onlar kendilerine çekidüzen verir sanmıssınız ama belli ki onlar bu davranıslardan vazgecmeyecek. Bir de fazla sabırlısınız. Anneleri nasıl gelip de "bizim kızlarımız kocanı elinden almaz korkma" diyebiliyorlar. ne hadlerine ? siz bu olaylardan sonra bile görusmeye devam ediyorsanız onlarla kendinize çok saygısızlık ediyorsunuz. Yeni arkadaslarla tanısın, esinize de söyleyin kuzenlerinin size cephe aldığını. madem öyle esiniz de onlara cephe alsın bu kadar basit. mıy mıy olmaktan vazgecip özgüvenli bir tutum sergileyin

Aaa mikkemmel bir yorum.
Litfen arkadaş olalım litfen! Marjinalseniz hele dadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…