- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.192
- 598
- Konu Sahibi Bilemedimnedesem
-
Füze dese yeminle merak eder, aç bakacağım derim.İkiz küleye ikna oldum ama bence füzeler desin
Kuzen de meme, orana noldu filan demiş ya, onu da kabul edememişsiniz ya, ona da deseydiniz ya "Sen marjinal misin, değilsin seni bencil narşşişşt üslubsuz saygısızz" filan diye, niye demediniz diyorum. Yüz yüze olunca mı kibarlık var sizde sadece, ekran arkasında olunca kibarlık off mu oluyor diyorum. Konu memedir demiyorum.
Ay açıklattı kadın, o kadar mı zordu anlaması öf.
Şimdi bilemedim hanım sorun burada şu; Siz bir bireysiniz, eşiniz de bir birey, ve kuzen de bir birey, kuzen sizin hoşlanmadığınız birşeyi size yapsaydı siz onu direk uyarabilirdiniz bundan rahatsız olduğunuzu, Ancak; kuzen o şakaları size değil eşinize yapıyor, yani -eğer rahatsız oluyorsa- eşiniz kuzeni kendisi uyarabilir. Sizin eşinizin bedeni ve beyni hakkında tasarruf hakkınız yok sosyal olarak. Yine de eğer rahatsız olduğunuz bişey varsa en azından bunu eşinizle paylaşabilirsiniz sadece. Yani kuzenin-eşinizle ilişkisine, hem de size karşı hiçbir sorumluluğu olmayan tarafı uyararak karışamazsınız. Bilemiyorum anlatabildim mi? Ayrıca burada fikrini "ben olsam şöyle yapardım" şeklinde belirten birine "fikir size ne kadar absürt gelse de" hakaret edemezsiniz, hele de bir tıbbi tanı hiç koyamazsınız. Bu da tartışmaya açık bir konu değil.Bu konuda yaptığım şeyler hatalı olabilir ama gelen cevaplar yok artık bundan da bunu mu anladın gibi olunca canım sıkıldı açıkçası kimseye saygısız bencil demiyorum onların dediği şey siz böylesiniz diye herkes böyle olmak zorunda mı benim dediğim şey ise benim bulunduğum ortamda birisi bir şeyi yapmadan rahatsız oluyorsa bende o şeyi yapmam hele ki bu o kadının eşiyse hiç yapmam ama kadın kalktı bana ben inadına kocanın yanından ayrılmazdım diyor sizce bu saygısızlık değil mi?
Maya git gide daha çok sinirleniyorum, çok sakin bir insanım ama sinire kesiyorum valla.
Bende bunu anlatamıyorum bana başkalarının fikrine müdahale edemezsin diyorlar ama benim fikrimi bağnaz a sapıkça buluyorlar...Ben de şunu anlamıyorum "aman x kırılmasın, aman y dedikodu etmesin" aman diye diye kendimizi ifade edemez olduk. Konu sahibi güzel bir dille kendinin böyle rahat bir ortamı olmadığını o yüzden garibine gittiğini söylemiş.Bence uslupta sorun olmadıkça her konuda insanlar konuşabilir. Ne sakıncası var. Yok kuzenlerin konuşmasına karışamazsın tarzı yaklaşımları bencilce değerlendiriyorum.
Ben o sırada nişanlıydım ve başka bir kuzeni bu şekilde konuştu o sırada da hiçbir şey söylemedim evlendikten sonra diğer muhabbet olunca söylemek zorunda kaldım. Eşime de daha önceden mesafesini korumasını söylemiştim korudu da ama bu muhabbetler devam etti aynı ortamdayken de böyle muhabbetler olunca ben bu konulardan hoşlanmıyorum demiştim. Tüm bunlara rağmen bu son olay oldu o zaman konuştu. Okumazsınız diye tüm ayrıntıları anlamamıştım
Sus bencil, saygısız, narŞist seni! Pipiydi füzeydi, ne seviyesiz sözler. Bel altı ve bel üstü diyeceksin, ayıp öyle organ ismi falan söyleme. Vücudunda diye her şeyi söyleyebileceğini mi sandın gadın!Şimdi pipisinde ki camaşır suyu lekesiyle gezen kuzen değil onun ustünden espri yapan ben mi suçluyum
Ayrıca konu sahibinin 23 yaşinda olduğunu bilseydim bu kadar yorum yapmazdım tabi şimdi o yaşta evlenmiş büyümüş eş olmuş kendini kanıtlama sancıları birkac seneye geçer
Şeyinin olduğu bölge diye belirtmiş herkes okuduğunu anlıyor şükürAy hiç güleceğim yoktu valla yine...pipinin üstündeki yerden misal belin altıdır belki nokta atışı yaptı bir kısmınız yine konuyu çekmek istedikleri belli besbelli. Aman iyi çekin konu uzasın.
Yeni evli olmam ve toy olmam doğrudur. Hatalarım da olur fakat beni yererek siz üste çıkmıyorsunuz. Düzgünce akıl vermek yerine bana kocanın dibinden ayrılmazdım dediniz bu yaşınıza uygun bir davranış ya da durum muyduŞimdi pipisinde ki camaşır suyu lekesiyle gezen kuzen değil onun ustünden espri yapan ben mi suçluyum
Ayrıca konu sahibinin 23 yaşinda olduğunu bilseydim bu kadar yorum yapmazdım tabi şimdi o yaşta evlenmiş büyümüş eş olmuş kendini kanıtlama sancıları birkac seneye geçer
Bence sen yalnış anlamışsın bir çoğu rahatsız olabileceğini söylemiş. Ama çözüm şeklin ve üyelere de sergilediğin tavır yanlış. R -Rosa- nın sana ilk yazıklarını oku aslında o da aynı şeyleri söylemiş. Bu kadar sinirli olursan haklıyken haksız duruma düşersinBende bunu anlatamıyorum bana başkalarının fikrine müdahale edemezsin diyorlar ama benim fikrimi bağnaz a sapıkça buluyorlar...
tahammül edemiyorsaniz görüsmezsiniz olur biter. yazmışsınız "gurbetteyim bir tek onlar var " diye. Siz konusunca onlar kendilerine çekidüzen verir sanmıssınız ama belli ki onlar bu davranıslardan vazgecmeyecek. Bir de fazla sabırlısınız. Anneleri nasıl gelip de "bizim kızlarımız kocanı elinden almaz korkma" diyebiliyorlar. ne hadlerine ? siz bu olaylardan sonra bile görusmeye devam ediyorsanız onlarla kendinize çok saygısızlık ediyorsunuz. Yeni arkadaslarla tanısın, esinize de söyleyin kuzenlerinin size cephe aldığını. madem öyle esiniz de onlara cephe alsın bu kadar basit. mıy mıy olmaktan vazgecip özgüvenli bir tutum sergileyinMecburiyetten bir araya geldiğimiz zamanlar oluyor anca o zaman ama bu olaylar olduğu sırada çok ağladım kendimi suçladım hata yaptım diye bir aradayken aklıma onlar geliyor beni ağlattılar zamanlar geliyor tahammül edemiyorum
Aaa mikkemmel bir yorum.Onu mu diyorum ben?
Geldin buraya, üyenin biri "Ben böyle bi eşofmanı görsem arkadaşımda, şöyle de esprisini yapmadan duramazdım" diyor, siz de "Bencil, saygısız, üslupsuz" bla bla hakaretleri ipe boncuk dizer gibi diziyor, sonra da ben "E aynı hakareti kuzenin yüzüne de yapsana" dediğimde, "Ben böyle üslup kabul edemem, kötü bir şey demedim, farklıyız demek" diyorsunuz.
Sizin okuduğunuzu anlamada probleminiz mi var? Yoksa verecek cevabınız olmadığı için hususi anlamazlıktan mı geliyorsunuz?
Her ne ise, şunu söyleyeyim:
Bir siz üsluptan saygıdan anlıyor değilsiniz. Psikiyatr da değilsiniz çat diye bir yorumdan saniyesinde birine "Narsist" teşhisi de koyamazsınız. Az inin uçtuğunuz yerden, kuzeni ve dahi pek çok kadın da sizin eşofmanının önü çamaşır sulu, pejmürde kocanız için ayılıp bayılmıyordur.
Seni tanıyorum bibibella eski ve renkli bir üyesin. Ama şeyin olduğu bölge nerden baksan 1 karış. bir tek şey mi var orda da ısrarla şey üstüne yoğunlaşmış mesajlarŞeyinin olduğu bölge diye belirtmiş herkes okuduğunu anlıyor şükür
Şey bel demek Bibi. Bel demek ayıp olduğu için şey deniyor. Misal beliniz ağrıyor doktora gidip belim ağrıyor diyemezsiniz mecburen şeyim ağrıyor demek gerekiyor.Şeyinin olduğu bölge diye belirtmiş herkes okuduğunu anlıyor şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?