Eşimi kuzeninden kıskandım

Valla ben sana hak verdim be olsam galiba aynısını yapardım dediğiniz gibi her şeyi görüp söylemek gerekmez gereksiz bir muhabbet bide yani mahremiyet yok mu memelerini ne anlatıyorsun bize ne kaldı ki yaptıran sensin ufacık kasiste patlamayacagini pekala biliyor olması lazım gereksizler. Uzak dursunlar bosver

Kesinlikle siz haklısınız. Kuzenleri haklı görenlere çok şaşırdım. Demek bu tarz seviyesiz konuşan çok insan varmış ilginç. Kuzenim evlenmisse eşinin yanında otomatik olarak daha dikkatli cümleler kullanırdım. Bence kıskanç olanlar kuzenler. Bazıları öyledir. Amaçları dikkat çekmek. "Bak biz eşinle böyle samimiyiz sen yokken biz vardık. Gör bizi" anlamına geliyor. İster kuzen olsun ister başkası evlenen erkeği gelinden kıskanma durumu oluyor bazilarinda... Uyarma konusundaki cesaretinizi taktir ettim. İstedikleri kadar cephe alsınlar önleri kesilmiş oldu. Ayrıca cephe alsalar ne olur almasalar ne olur. Herkes haddini bilsin yerine göre konuşsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…