Eşimi kuzeninden kıskandım

kısa bir açıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona göre daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey söylemedikleri sürece sorun yok diye düşündüm. sonra eşime böyle söyleyince ben de önden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet göz görür fakat bazen susmasını bilmek gerek diye düşünüyorum. ben kıskanç bir insan değilim hiç olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime söyleyip konuşmalarda gördüm ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları günaydın akşamları iyi geceler diye her gün konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız üniversiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim çalışıyordun alıştığın yerin önünden geçip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş büyük olmasına rağmen ona bai demiyor bu konulardan görümceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını söyledi tüm bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldım

kızlar helva yemiş gibi içim ezildi artık benim bu konudan. yarın çalışanlar kk ya devam, kamuda olanlarla ptesi görüşürüz inşallah

Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun ne gerek var böyle bi konusma yapmana kendini rezil etmişsin baska bişey değil
rezil olduğumu düşünmüyorum gayet normal bir şekilde birlikte yaşayacağım insana rahatsız olduğum bir konudan bahsettim dedikleri gibi kardeşlerse beni anlayacaktır. ya ne yapsaydım insanın rahatsızlığını dile getirmesi rezillik mi?

yani değil de dediğim gibi cok ani konusmussunuz bıraz daha izleyip çok absürt şeyler, elle tutulur bişeyler gordukten sonra konussaydınız haklı olabilirdiniz öyle cok abartılı bi sapıklık durumu gormedım ben ortadao yuzden eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmuşsunuz dedim, belkide konsutuktan sonra o yöne dogru gıdecek düşünceleri

Niye konuşamayalım ya eşinle rahat konuşmayacaksam sürekli resmi dairede gibi takılacaksam niye evlendim onunla ben mesela ben bi kahve içmeye var mısın cici kız diyorum eşime çokça bu uygun mudur hadi sevişek de diyorum ama konumuz bu değil

Rahatsız olabilirsiniz, şüpheye de düşebilirsiniz ama ilk gideceğiniz kapı eşinizin olmalıydı.

üstte bir edit bıraktım eğer okursanız biraz abartılı şeyler olduğunu göreceksiniz

neresinden okudun ki? ben eşe hitaben mi yazmışım onu. hey Allah'ım

bunları ben de söylüyorum gayet normal şeyler pek tabii. ama kuzenimin eşiyle rahat konuşamam

Siz bence eşinize bir bakın hergün kuzeniyle günaydın iyi geceler falan bana doğal gelmedi ben yazmıyorum mesela? Yani vedalaşmaya niye sürekli çalışılan yerin önünden geçmiş ben şimdiye kadar eşinize söyleyn diyordum da boşverin iyi ki konuşmuşsunuz .Eşiniz de hiç öyle mesafeli gelmedi keşke o da tüm bunlara dikkaet etseymiş pek kardeşlik bir ilişki yok görümceniz de fark etmiş. Eşinize tüm rahatsızlıklarınızı belirtin bozulması iyi olmuş görüşmeyin bundan sonra o insanlarla. Birde siz arabaya binince hanımefendi rahatsız olup binmiyor falan hiç hoşuma gitmedi

bunları ben de söylüyorum gayet normal şeyler pek tabii. ama kuzenimin eşiyle rahat konuşamam
Tamamda kuzeninin eşiyle konuşma zaten o kişide kuzeniyle konuşmuş bu esprileri siz dış kapının dış mandalı olayda kocanızın velisi değilsiniz rahatsızsa kendi söyler demek li aralarında bu samimiyet var

evet şuan da konuşmuyorlar ben sadece yanlış baktığım bir yön var mı diye sorayım dedim detayları paylaşmadığım için de yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum o yorumlar bu yüzdendi muhtemelen. eşimle gerekeni konuştum dediğim gibi konuşmuyorlar da

yapma etme kurban olayım şimdi linkçiler gelecek sanırım ara verdiler. mesajlaşırlar ona mı karışacak şimdi konu sahibi hangi hakla! kuzen ilişkisini sen bilmezsin buradakiler daha iyi bilir. Kardeş onlar bir kere! Konu sahibin halası demiş benim de dikkatimi çekiyor ama konduramıyorum. Yine de buradakiler daha iyi bilir onlar kuzen. Kuzenlerin arasına girmemek lazım geri kafalı örümcek kafalı olursun.

hanımefendi hiçbir kadın eşi için dış kapının dış mandalı olamaz. bunu sizin için de söylüyorum eğer dış kapının dış mandalı olsaydım benimle evlenmezdi, ben de onunla evlenmezdim.

ahahahahhah güldürdünüz evet örümcek kafalıyım yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…