- 11 Eylül 2021
- 80
- 46
- 38
- 26
- Konu Sahibi Bilemedimnedesem
-
Onu mu diyorum ben?
Geldin buraya, üyenin biri "Ben böyle bi eşofmanı görsem arkadaşımda, şöyle de esprisini yapmadan duramazdım" diyor, siz de "Bencil, saygısız, üslupsuz" bla bla hakaretleri ipe boncuk dizer gibi diziyor, sonra da ben "E aynı hakareti kuzenin yüzüne de yapsana" dediğimde, "Ben böyle üslup kabul edemem, kötü bir şey demedim, farklıyız demek" diyorsunuz.
Sizin okuduğunuzu anlamada probleminiz mi var? Yoksa verecek cevabınız olmadığı için hususi anlamazlıktan mı geliyorsunuz?
Her ne ise, şunu söyleyeyim:
Bir siz üsluptan saygıdan anlıyor değilsiniz. Psikiyatr da değilsiniz çat diye bir yorumdan saniyesinde birine "Narsist" teşhisi de koyamazsınız. Az inin uçtuğunuz yerden, kuzeni ve dahi pek çok kadın da sizin eşofmanının önü çamaşır sulu, pejmürde kocanız için ayılıp bayılmıyordur.
kısa bir açıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona göre daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey söylemedikleri sürece sorun yok diye düşündüm. sonra eşime böyle söyleyince ben de önden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet göz görür fakat bazen susmasını bilmek gerek diye düşünüyorum. ben kıskanç bir insan değilim hiç olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime söyleyip konuşmalarda gördüm ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları günaydın akşamları iyi geceler diye her gün konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız üniversiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim çalışıyordun alıştığın yerin önünden geçip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş büyük olmasına rağmen ona bai demiyor bu konulardan görümceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını söyledi tüm bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldımİşyerinde niye yapayım ya meme espirisiKuzen diyoruz, herkesin kuzenleriyle ilişkisi sizinki gibi olmak zorunda değil. Kuzenlerim benim kardeşlerimdir.Ayrıca aynı kategoride erkek arkadaşlarım da vardır kardeşlerim gibi olan. Yani kusura bakmayın ama siz rahatlıktan çok farklı anlamlar çıkartıyorsunuz.
rezil olduğumu düşünmüyorum gayet normal bir şekilde birlikte yaşayacağım insana rahatsız olduğum bir konudan bahsettim dedikleri gibi kardeşlerse beni anlayacaktır. ya ne yapsaydım insanın rahatsızlığını dile getirmesi rezillik mi?Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun ne gerek var böyle bi konusma yapmana kendini rezil etmişsin baska bişey değil
doğru bir kelam son cümlenrezil olduğumu düşünmüyorum gayet normal bir şekilde birlikte yaşayacağım insana rahatsız olduğum bir konudan bahsettim dedikleri gibi kardeşlerse beni anlayacaktır. ya ne yapsaydım insanın rahatsızlığını dile getirmesi rezillik mi?
yani değil de dediğim gibi cok ani konusmussunuz bıraz daha izleyip çok absürt şeyler, elle tutulur bişeyler gordukten sonra konussaydınız haklı olabilirdiniz öyle cok abartılı bi sapıklık durumu gormedım ben ortadao yuzden eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmuşsunuz dedim, belkide konsutuktan sonra o yöne dogru gıdecek düşüncelerirezil olduğumu düşünmüyorum gayet normal bir şekilde birlikte yaşayacağım insana rahatsız olduğum bir konudan bahsettim dedikleri gibi kardeşlerse beni anlayacaktır. ya ne yapsaydım insanın rahatsızlığını dile getirmesi rezillik mi?
Niye konuşamayalım ya eşinle rahat konuşmayacaksam sürekli resmi dairede gibi takılacaksam niye evlendim onunla ben mesela ben bi kahve içmeye var mısın cici kız diyorum eşime çokça bu uygun mudurbakın ne güzel yazıyorsunuz ama eksik kalıyor maalesef zaten öyle demiş ve bence güzel konuşmuş aslında o kadar ukala bir kuzene karşı. Nasıl diyeyim üniversitede okurken erkek arkadaşlarla daha rahattık aynı evde sabaha kadar proje yapardık. Ama evlenince eşlerimizin yanında konuşma şeklimize çeki düzen verdik. Önceden "lan bu nasıl iş? kalk makarna suyu koy okan" diyebiliyorken evlenince aynısını diyebilir misiniz gerçekten? Buna topluma ayak uydurma denir. Şekline, şemaline, değer yargılarına göre.... Kuzen kendini ayarlama özürlü bence memelerimi yeni yaptırdım falan ki bunlar bir kaç örnekten biridir belki.Kuzen denen şahsın evli olan kuzene karşı konuşmasına çerçeve çizmesi gerekir diyorum yanlış diyorsunuz. AMa konu sahibi konuşmus buna da yanlış diyorsunuz. O zaman ağzı olan herkes istediğini söylesin olur mu?
Rahatsız olabilirsiniz, şüpheye de düşebilirsiniz ama ilk gideceğiniz kapı eşinizin olmalıydı.kısa bir açıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona göre daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey söylemedikleri sürece sorun yok diye düşündüm. sonra eşime böyle söyleyince ben de önden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet göz görür fakat bazen susmasını bilmek gerek diye düşünüyorum. ben kıskanç bir insan değilim hiç olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime söyleyip konuşmalarda gördüm ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları günaydın akşamları iyi geceler diye her gün konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız üniversiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim çalışıyordun alıştığın yerin önünden geçip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş büyük olmasına rağmen ona bai demiyor bu konulardan görümceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını söyledi tüm bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldım
üstte bir edit bıraktım eğer okursanız biraz abartılı şeyler olduğunu göreceksinizyani değil de dediğim gibi cok ani konusmussunuz bıraz daha izleyip çok absürt şeyler, elle tutulur bişeyler gordukten sonra konussaydınız haklı olabilirdiniz öyle cok abartılı bi sapıklık durumu gormedım ben ortadao yuzden eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmuşsunuz dedim, belkide konsutuktan sonra o yöne dogru gıdecek düşünceleri
eşime gittim ama mesafe koymasına rağmen bunlar devam ettiRahatsız olabilirsiniz, şüpheye de düşebilirsiniz ama ilk gideceğiniz kapı eşinizin olmalıydı.
neresinden okudun ki? ben eşe hitaben mi yazmışım onu. hey Allah'ımNiye konuşamayalım ya eşinle rahat konuşmayacaksam sürekli resmi dairede gibi takılacaksam niye evlendim onunla ben mesela ben bi kahve içmeye var mısın cici kız diyorum eşime çokça bu uygun mudurhadi sevişek de diyorum ama konumuz bu değil
bunları ben de söylüyorum gayet normal şeyler pek tabii. ama kuzenimin eşiyle rahat konuşamamNiye konuşamayalım ya eşinle rahat konuşmayacaksam sürekli resmi dairede gibi takılacaksam niye evlendim onunla ben mesela ben bi kahve içmeye var mısın cici kız diyorum eşime çokça bu uygun mudurhadi sevişek de diyorum ama konumuz bu değil
Siz bence eşinize bir bakın hergün kuzeniyle günaydın iyi geceler falan bana doğal gelmedi ben yazmıyorum mesela? Yani vedalaşmaya niye sürekli çalışılan yerin önünden geçmiş ben şimdiye kadar eşinize söyleyn diyordum da boşverin iyi ki konuşmuşsunuz .Eşiniz de hiç öyle mesafeli gelmedi keşke o da tüm bunlara dikkaet etseymiş pek kardeşlik bir ilişki yok görümceniz de fark etmiş. Eşinize tüm rahatsızlıklarınızı belirtin bozulması iyi olmuş görüşmeyin bundan sonra o insanlarla. Birde siz arabaya binince hanımefendi rahatsız olup binmiyor falan hiç hoşuma gitmedikısa bir açıklama yazacağım konuda bahsetmiştim uzun olmasın diye kısa keseceğim diye. eşim genel olarak mesefeli bir insandır hatta ben ona göre daha rahatımdır. evlendikten sonra ( bir yıllık evliyiz) kuzenlerinin bu şekilde konuşmalarına şahit oldum bir oldu iki oldu ben de kendimce eşime ve bana bir şey söylemedikleri sürece sorun yok diye düşündüm. sonra eşime böyle söyleyince ben de önden kesmek amacıyla konuşma yaptım ve burada bahsettiğiniz gibi sen benim kocamın pipisine mi bakıyorsun gibisine değil. klavye delikanlısı değilim olanı aktarıyorum size asla bu şekilde konuşmam. evet göz görür fakat bazen susmasını bilmek gerek diye düşünüyorum. ben kıskanç bir insan değilim hiç olmadım. sadece konuşmalardan rahatsız olmaya başlamıştım. daha sonra mesajlaına baktım telefondan eşime söyleyip konuşmalarda gördüm ki biz evleneceğimiz sıra araları bozulmuş normalde sabahları günaydın akşamları iyi geceler diye her gün konuşma muhabbeti yapmışlar(bunlar doğal) fakat bu kız üniversiteye gidecekken eşime mesaj atmış seninle vedalaşmaya geldim çalışıyordun alıştığın yerin önünden geçip durdum demiş. mesajlarda bir de şunu farkettim eşim kendisinden 8-9 yaş büyük olmasına rağmen ona bai demiyor bu konulardan görümceme bahsettim o da bunu kendisinin de fark ettiğini ama konduramadığını söyledi tüm bunlardan sonra ben kuzeniyle konuşma kararı aldım
Tamamda kuzeninin eşiyle konuşma zaten o kişide kuzeniyle konuşmuş bu esprileri siz dış kapının dış mandalı olaydabunları ben de söylüyorum gayet normal şeyler pek tabii. ama kuzenimin eşiyle rahat konuşamam
evet şuan da konuşmuyorlar ben sadece yanlış baktığım bir yön var mı diye sorayım dedim detayları paylaşmadığım için de yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum o yorumlar bu yüzdendi muhtemelen. eşimle gerekeni konuştum dediğim gibi konuşmuyorlar daSiz bence eşinize bir bakın hergün kuzeniyle günaydın iyi geceler falan bana doğal gelmedi ben yazmıyorum mesela? Yani vedalaşmaya niye sürekli çalışılan yerin önünden geçmiş ben şimdiye kadar eşinize söyleyn diyordum da boşverin iyi ki konuşmuşsunuz .Eşiniz de hiç öyle mesafeli gelmedi keşke o da tüm bunlara dikkaet etseymiş pek kardeşlik bir ilişki yok görümceniz de fark etmiş. Eşinize tüm rahatsızlıklarınızı belirtin bozulması iyi olmuş görüşmeyin bundan sonra o insanlarla. Birde siz arabaya binince hanımefendi rahatsız olup binmiyor falan hiç hoşuma gitmedi
yapma etme kurban olayım şimdi linkçiler gelecek sanırım ara verdiler. mesajlaşırlar ona mı karışacak şimdi konu sahibi hangi hakla! kuzen ilişkisini sen bilmezsin buradakiler daha iyi bilir. Kardeş onlar bir kere! Konu sahibin halası demiş benim de dikkatimi çekiyor ama konduramıyorum. Yine de buradakiler daha iyi bilir onlar kuzen. Kuzenlerin arasına girmemek lazım geri kafalı örümcek kafalı olursun.Siz bence eşinize bir bakın hergün kuzeniyle günaydın iyi geceler falan bana doğal gelmedi ben yazmıyorum mesela? Yani vedalaşmaya niye sürekli çalışılan yerin önünden geçmiş ben şimdiye kadar eşinize söyleyn diyordum da boşverin iyi ki konuşmuşsunuz .Eşiniz de hiç öyle mesafeli gelmedi keşke o da tüm bunlara dikkaet etseymiş pek kardeşlik bir ilişki yok görümceniz de fark etmiş. Eşinize tüm rahatsızlıklarınızı belirtin bozulması iyi olmuş görüşmeyin bundan sonra o insanlarla. Birde siz arabaya binince hanımefendi rahatsız olup binmiyor falan hiç hoşuma gitmedi
hanımefendi hiçbir kadın eşi için dış kapının dış mandalı olamaz. bunu sizin için de söylüyorum eğer dış kapının dış mandalı olsaydım benimle evlenmezdi, ben de onunla evlenmezdim.Tamamda kuzeninin eşiyle konuşma zaten o kişide kuzeniyle konuşmuş bu esprileri siz dış kapının dış mandalı olaydakocanızın velisi değilsiniz rahatsızsa kendi söyler demek li aralarında bu samimiyet var
ahahahahhah güldürdünüz evet örümcek kafalıyım yapacak bir şey yokyapma etme kurban olayım şimdi linkçiler gelecek sanırım ara verdiler. mesajlaşırlar ona mı karışacak şimdi konu sahibi hangi hakla! kuzen ilişkisini sen bilmezsin buradakiler daha iyi bilir. Kardeş onlar bir kere! Konu sahibin halası demiş benim de dikkatimi çekiyor ama konduramıyorum. Yine de buradakiler daha iyi bilir onlar kuzen. Kuzenlerin arasına girmemek lazım geri kafalı örümcek kafalı olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?