- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
- Konu Sahibi Bilemedimnedesem
-
Düzgünce akıl verdiğimiz mesajı da okumuyorsun canısı o nolucak?Yeni evli olmam ve toy olmam doğrudur. Hatalarım da olur fakat beni yererek siz üste çıkmıyorsunuz. Düzgünce akıl vermek yerine bana kocanın dibinden ayrılmazdım dediniz bu yaşınıza uygun bir davranış ya da durum muydu
Bi karışSeni tanıyorum bibibella eski ve renkli bir üyesin. Ama şeyin olduğu bölge nerden baksan 1 karış. bir tek şey mi var orda da ısrarla şey üstüne yoğunlaşmış mesajlar
Ay buna çok güldüm niye ya şeyim mi ağıriyor dr naptın ki ağıriyor o kadar demesin sonraŞey bel demek Bibi. Bel demek ayıp olduğu için şey deniyor. Misal beliniz ağrıyor doktora gidip belim ağrıyor diyemezsiniz mecburen şeyim ağrıyor demek gerekiyor.
kadın çok saçma konuşmuş. ben olsam bir daha asla aynı ortamda bulunmam eşimi de bulundurmam. o size bu sözleri söyledikten sonra bir de 10 gün eşinizin arabasıyla işe gitmeye devam etti ve siz hicbir sey demediniz öyle mi ? yani konu aldatmak degil tabiki ama kuzeni çok gıcık konuşmusBu konuda yaptığım şeyler hatalı olabilir ama gelen cevaplar yok artık bundan da bunu mu anladın gibi olunca canım sıkıldı açıkçası kimseye saygısız bencil demiyorum onların dediği şey siz böylesiniz diye herkes böyle olmak zorunda mı benim dediğim şey ise benim bulunduğum ortamda birisi bir şeyi yapmadan rahatsız oluyorsa bende o şeyi yapmam hele ki bu o kadının eşiyse hiç yapmam ama kadın kalktı bana ben inadına kocanın yanından ayrılmazdım diyor sizce bu saygısızlık değil mi?
İyi ama yani mevzu pipiye bakılması olmasa niye rahatsız olsun ki? Pipi bölgesine baktı diye rahatsız olmuştur, meme denmesinden rahatsız olan birinin bazı organlara karşı hassasiyeti diyelim :)Seni tanıyorum bibibella eski ve renkli bir üyesin. Ama şeyin olduğu bölge nerden baksan 1 karış. bir tek şey mi var orda da ısrarla şey üstüne yoğunlaşmış mesajlar
Ağır kaldırdım geçen derse hasta muhabbetin boyutu iyice değişebilir.Ay buna çok güldüm niye ya şeyim mi ağıriyor dr naptın ki ağıriyor o kadar demesin sonra
Sizce konu sahibi kuzeni kocasının beline baktı diye mi rahatsız oldu?komik yorumlar yapılıyor. ay ölüyorum valla ucuz entelektüel kimliğe bürünen mesajlara. "şey" dediğiniz zıbrıtının adını açıkça yazacak kadar ergen biriyim. önemli olan ne olduğunu tam olarak bilmeyen insanların şurada klavye arkasından saçmalaması
anlamadığım konu şu. Çamaşır suyu lekesi her çamaşırı direkt beyazlatmaz. Konu kuzen ya da burada yazanlar onun ne olduğunu düşündü ki bir çamaşır suyu lekesi böyle devlet meselesi haline gelip de "yok ne işi varmış lekeli eşofmanla" bilmem ne sanane ya velev ki maddi durumu yok sanane. Reha Muhtar gibi bir soru soralım bakalım "çamaşır suyu lekesinin büyüklüğü ne kadar hanım kızımız konu sahibimiz" söyle bakalım 5 krş den büyükse bakalım giyilir mi giyilemez mi karar versinler kk üyeleriİyi ama yani mevzu pipiye bakılması olmasa niye rahatsız olsun ki? Pipi bölgesine baktı diye rahatsız olmuştur, meme denmesinden rahatsız olan birinin bazı organlara karşı hassasiyeti diyelim :)
Ayyy bir keresinde okulda olmuştu böyle bir şey. Hocanın birinin fermuarı açık kalmış. Kimse söyleyemiyor, içine içine gülüyor millet.Mesela benim iş arkadaşım fermuarı açık olsa görsem demeyecek miyim "kardeş dükkanlar açık kalmış" diye? Ne yani adam akşama kadar fermuarı açık mı gezsin? Hayır bütüne baktığında görülüyor yani özellikle pipiye bakmamıza da gerek yok bence
hayır bence. göz bu her yere çarpar. bizim çarpmıyor mu?Şimdiye kadar herkes en az 1 kere açık fermuar görmüştür demi? Biz de herhalde milletin şeyini keserek gezmiyoruz. Göz çarpmasıdır bu. Konu sahibi şeyine baktığı için kızmamış zaten net olarak anlatmış kendini okursanız tekrar. Konuşma şeklinin rahat olması kendini rahatsız etmiş. Konuşma özgürlüğü usluplu bir şekilde kullanmış. Bunda ne gariplik var?Sizce konu sahibi kuzeni kocasının beline baktı diye mi rahatsız oldu?
ehehehhehe aynısı bizde oldu. Hoca tahtaya yazı yazıyordu. Erkeklerden biri gitti söyledi. O da sanırım hani böyle bir durumda refleks yapıp ters dönüp çekersiniz ya. Hoca da tahtadan bize dönüp çekmişti. Yıllar geçse de unutmadık.Ayyy bir keresinde okulda olmuştu böyle bir şey. Hocanın birinin fermuarı açık kalmış. Kimse söyleyemiyor, içine içine gülüyor millet.Öğrenci milleti de az değil ha.
Evet çamaşır suyu lekesi beyazlatmaz zaten koyu renkse kızıllaştırır mesela. Nasıl ki üstümüze başımıza yemek döküldüğünde o kıyafeti değiştiririz çünkü leke nerde ve ne kadar büyüklükte olursa olsun dikkat çeker. Adama bakınca direk herkes orayı görür zaten bütünü bozar çünkü. Pipi bölgesine dikkat çekmek istemeyen bir adam da o eşofmanı bir daha en azından toplum içinde giymemelidir.anlamadığım konu şu. Çamaşır suyu lekesi her çamaşırı direkt beyazlatmaz. Konu kuzen ya da burada yazanlar onun ne olduğunu düşündü ki bir çamaşır suyu lekesi böyle devlet meselesi haline gelip de "yok ne işi varmış lekeli eşofmanla" bilmem ne sanane ya velev ki maddi durumu yok sanane. Reha Muhtar gibi bir soru soralım bakalım "çamaşır suyu lekesinin büyüklüğü ne kadar hanım kızımız konu sahibimiz" söyle bakalım 5 krş den büyükse bakalım giyilir mi giyilemez mi karar versinler kk üyeleri
Biz garip demedik ki. Siz diyorsunuz garip diye. Konu sahibi eşimin şeyindeki lekeye baktı böyle dedi diyor, biz de pipi deyince ay yok o şey beldir, saçmalamayın diyen sizsiniz. Konu sahibi hayır kızlar şeyden kastım beldi demedi henüz. Tabi konu sahibi sizden daha iyi bilecek değil.hayır bence. göz bu her yere çarpar. bizim çarpmıyor mu?Şimdiye kadar herkes en az 1 kere açık fermuar görmüştür demi? Biz de herhalde milletin şeyini keserek gezmiyoruz. Göz çarpmasıdır bu. Konu sahibi şeyine baktığı için kızmamış zaten net olarak anlatmış kendini okursanız tekrar. Konuşma şeklinin rahat olması kendini rahatsız etmiş. Konuşma özgürlüğü usluplu bir şekilde kullanmış. Bunda ne gariplik var?
Bizimkiler söylemedi de, adam öylece çıktı sınıftan.ehehehhehe aynısı bizde oldu. Hoca tahtaya yazı yazıyordu. Erkeklerden biri gitti söyledi. O da sanırım hani böyle bir durumda refleks yapıp ters dönüp çekersiniz ya. Hoca da tahtadan bize dönüp çekmişti. Yıllar geçse de unutmadık.
Söyleyemiyorlar çünkü hocanın karısı gelip öğrencileri uyarmasın diyeAyyy bir keresinde okulda olmuştu böyle bir şey. Hocanın birinin fermuarı açık kalmış. Kimse söyleyemiyor, içine içine gülüyor millet.Öğrenci milleti de az değil ha.
Bu nedir? Konu yine silinmis?
dediğinde haklı olabilirsin çünkü direk o bölgeye odaklanan bir milletiz. Bir barışamadık ki zaten yorumlar da o yönde hep. Bilemiyorum dikkat çekiversin kızıl bir leke nolacak. Adam bakar kafasını çevirir. Çok mu detaycı bir bakış açısı sizinki bilemiyorumEvet çamaşır suyu lekesi beyazlatmaz zaten koyu renkse kızıllaştırır mesela. Nasıl ki üstümüze başımıza yemek döküldüğünde o kıyafeti değiştiririz çünkü leke nerde ve ne kadar büyüklükte olursa olsun dikkat çeker. Adama bakınca direk herkes orayı görür zaten bütünü bozar çünkü. Pipi bölgesine dikkat çekmek istemeyen bir adam da o eşofmanı bir daha en azından toplum içinde giymemelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?