• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi evde tek kalmaya ikna edemiyorum

eşim, haftada birkez ekstra iş gereği nöbete kalıyor. (ekstra ücret alıyor)
bana sormadan plan yapıyor ve her nöbete gittiğinde beni kv me ya da ablasına göndermekte ısrar ediyor ve ben gitmeye mecbur kalıyorum. zaten aram limoni gitmek istemiyorum, gitsem sıkılıyorum her gitmemde moralim bozuk dönüyorum. eşimle oturup konuştum, ben oraya gitmek istemiyorum dedim. eğer gideceksen ben evde kalırım. evde tek kalmamı istemiyorsan da bir daha nöbete gitme dedim. ama her seferinde aynısını yapıyor. bende çalışıyorum şuan evimizi geçindiriyoruz çok şükür.
bulunduğum yerde kuzenlerim var, dayım var. onlara bırakmıyor, kendi ailesi varken benim başka yerde kalmam doğru olmazmış.... evde tek kalmamı da istemiyor. (içi rahat etmezmiş, ben korkarmışım)
yarın yine nöbete kalacakmış ve yine aynı problem beni ailesine göndermeye çalışıyor.
kendi ailem yakın olmadığı için gidemiyorum. hem kendi evimde kalsam işlerimi hallederim diye düşünüyorum. ama eşimin emirvaki tavırları hoşuma gitmiyor. ne yapmam lazım.

Yetişkin bir kadınsınız ki evlisiniz ve her yetişkin kendi evinde kalabilir. O zaman siz de gece eşinizin çalışmasına müsade etmeyin, gece gece ne işi varmış, aklım kalıyor dünyanın bin türlü hali var diyin. Sizi ne kadar zorlayabilir ki? Yani kalmak istemezseniz kalmazsınız, annesigile götürüp odaya kilitleyecek değil ya.

ya canım sana güvenmiyor mu yoksa, bu kadar ısrar garip geldi

ne nöbeti tutuyor, vakti boşsa sürekli iletişim halinde olun whatsuptan faceden falan, belki o zaman ikna olur

hayır tabiki. gitmeyecek suratını asıp oturacak, tavır yapacak. bende bunu çekmek durumunda kalıcam.
1 çekersin 2 çekersin
ama sonra yola gelir
ilerleyen yıllarda böyle boyun büktüğüne çok çoook üzülürsün..

Yetişkin bir kadınsınız ki evlisiniz ve her yetişkin kendi evinde kalabilir. O zaman siz de gece eşinizin çalışmasına müsade etmeyin, gece gece ne işi varmış, aklım kalıyor dünyanın bin türlü hali var diyin. Sizi ne kadar zorlayabilir ki? Yani kalmak istemezseniz kalmazsınız, annesigile götürüp odaya kilitleyecek değil ya.
anlatıyorum, kestirip atıyor. onlar senin düşmanın mı diyor. ama anlatamıyorum alakası yok. ben kendi evimde kalmak istiyorum rahat edemiyorum orda veya başka bir yerde. ama bu kez kararlı olucam.

Canm sen 14 yasindamisin allah askina.sanki annen baban zorluyo yapmak zorundasin.komik valla.koskoca kadinin kocasinin zoruyla bebek gibi bakiciya birakilmasina benzemis.tavrini koyacak kadar agir degilsin demekki. Sasirdim valla

Canm sen 14 yasindamisin allah askina.sanki annen baban zorluyo yapmak zorundasin.komik valla.koskoca kadinin kocasinin zoruyla bebek gibi bakiciya birakilmasina benzemis.tavrini koyacak kadar agir degilsin demekki. Sasirdim valla
ağırlıkla ne alakası var. eşim biraz panik. huzursuzluk çıkmasın diye gittim bu zamana kadar. ama artık yapmıycam bunu.

eşim, haftada birkez ekstra iş gereği nöbete kalıyor. (ekstra ücret alıyor)
bana sormadan plan yapıyor ve her nöbete gittiğinde beni kv me ya da ablasına göndermekte ısrar ediyor ve ben gitmeye mecbur kalıyorum. zaten aram limoni gitmek istemiyorum, gitsem sıkılıyorum her gitmemde moralim bozuk dönüyorum. eşimle oturup konuştum, ben oraya gitmek istemiyorum dedim. eğer gideceksen ben evde kalırım. evde tek kalmamı istemiyorsan da bir daha nöbete gitme dedim. ama her seferinde aynısını yapıyor. bende çalışıyorum şuan evimizi geçindiriyoruz çok şükür.
bulunduğum yerde kuzenlerim var, dayım var. onlara bırakmıyor, kendi ailesi varken benim başka yerde kalmam doğru olmazmış.... evde tek kalmamı da istemiyor. (içi rahat etmezmiş, ben korkarmışım)
yarın yine nöbete kalacakmış ve yine aynı problem beni ailesine göndermeye çalışıyor.
kendi ailem yakın olmadığı için gidemiyorum. hem kendi evimde kalsam işlerimi hallederim diye düşünüyorum. ama eşimin emirvaki tavırları hoşuma gitmiyor. ne yapmam lazım.

gitmiycem diyeceksiniz.
bu kadar basit.
kocaman kadınsınız.
kendi kararınızı veremeyecek misiniz ya?
bu kadar kocalarınızın gölgesinde kalmayın.

karşınızdaki sizin eşiniz. eşitsiniz yani.size böyle dayatmalar sunamaz. çocukmusunuz siz ya. çok sinirlendim. eşim böyle bi cümle kurmaya kalkışsa lafı ağzına tıkardım heralde. daha neler. koca kadınsınız ya size güvenmiyor ya da başka şeyler var bu ısrarının altında.

Eşinizin tutumu hiç doğru değil, sonuçta bu sizin kararınız eğer evde yanlız kalabiliyorsanız sizin için sakınca yoksa neden bu kadar tutturuyor anlamadım, hem apartman dairesinde oturmuyor musunuz sonuçta ne olabilir ki kapınızı kitler yatarsınız, istemediğiniz bir durumu sürekli yaşamak sinir bozucu birşey olsa gerek. Allah yardımcınız olsun

Eşinizin tutumu hiç doğru değil, sonuçta bu sizin kararınız eğer evde yanlız kalabiliyorsanız sizin için sakınca yoksa neden bu kadar tutturuyor anlamadım, hem apartman dairesinde oturmuyor musunuz sonuçta ne olabilir ki kapınızı kitler yatarsınız, istemediğiniz bir durumu sürekli yaşamak sinir bozucu birşey olsa gerek. Allah yardımcınız olsun
evet apartman dairesi sonuçta.. kapımı kitler yatarım.
bana sormadan kendi kafasında plan yapmasına çok sinirleniyorum.

bir de alışmam lazım tek kalmaya. ilerde başka bir işi çıkar geç saatte gelir, bu gibi durumlarda ben her defasında ailesine gidemem ki.
evet canım dediğim gibi
1 trip atar 2 trip atar
sonunda ya ikna olur ya da nöbete gitmez
acaba ailesi mi diyor gelsin bizde kalsın siye etkiliyorlar mı
yarın öbürgün derler bide kocası nöbete gitti de sahip çıktık diye

evet apartman dairesi sonuçta.. kapımı kitler yatarım.
bana sormadan kendi kafasında plan yapmasına çok sinirleniyorum.

izin vermeyin buna eşim bana bir kere kendisi şehir dışına çıkarken söyledi ağzının payını aldı şimdi bu konuda yorum yapmıyor, yaşını başını almış aklı başında insansınız, siz tepkinizi verirseniz bence geri adım atmak zorunda kalır o kadar çok düşünüyorsa gitmesin o zaman. Karşısında çocuk olmadığını, nerde nasıl kalabileceğini bilecek yaşta olduğunuzu hatırlatın bence eşinize.

kendinize bir uğraş edinin onunla ilgileniyorum gidemem deyin.
bir kaç kez olunca o da vazgeçer belki.

evet canım dediğim gibi
1 trip atar 2 trip atar
sonunda ya ikna olur ya da nöbete gitmez
acaba ailesi mi diyor gelsin bizde kalsın siye etkiliyorlar mı
yarın öbürgün derler bide kocası nöbete gitti de sahip çıktık diye
ay bilmiyorum, zaten böyle bir şey diyebilecekte potansiyele sahipler. olabilir yani. gitmiycem bu kez kararlıyım.

izin vermeyin buna eşim bana bir kere kendisi şehir dışına çıkarken söyledi ağzının payını aldı şimdi bu konuda yorum yapmıyor, yaşını başını almış aklı başında insansınız, siz tepkinizi verirseniz bence geri adım atmak zorunda kalır o kadar çok düşünüyorsa gitmesin o zaman. Karşısında çocuk olmadığını, nerde nasıl kalabileceğini bilecek yaşta olduğunuzu hatırlatın bence eşinize.
aman kalbi kırılmasın, aman işinde huzursuz olmasın diye düşündüğüm için böyle oluyor. benimde kızdığım bu işte, sanki ben çocuğum kendi fikirlerim yokmuş gibi davranıyor.

Back
X