• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce napıyım ? eşimin aksilikleri !

Ben kavga ettiğimizde kendi kendime ağlarken netten öylesine ev bile baktım bi defa.. dedim oh boşanırım ne var tek başıma çalışırı hayatımı kazanırım diyorum sonra bi siniyorum içimden diyorum çok pis özlersin mahvolursun diyorum çünkü alışmışız... alışmışım yani.Hem sevmek hem kızmak tuhaf duygular.Bazen ona diyorum biz annemler gibi öyle 40 yıl nasıl evli kalcaz diyorum en küçük bişeyde tartışıyoruz. Ama hep onun inadından. Ben orta yol bulmayı seven bi insaım bana yapıcı çözümle gel öpüp başıma koyarım ama ben böyleyim banane dediğin an bende hırçınlaşıyorum benim gösterdiğim nezaketi ne olur sende göstersen be adam diyorum içimden :) Ama sanırım bu böyle olacak bende gittiği yere kadar diyorum ne diyim sevgi saygı bitince biter gider hiçbişey yapamazsın ama varken çabalamak lazım ayakta tutmak lazım. He en son ne olur bakarsın elinde,elinizde ne kalmış sevgi saygı sadakat anlayış var mı? Eğer hiçbiri yoksa yine sen kendi başına isen zaten yürümez... Ama yürüyosa bişeyler olduğundandır.Şahsen

Neden bir kişi de konu açıp KV çok iyiyim demez gorumcemle kardeş gibiyiz demez

Bir laf var ya KV pamuk ipliği olsa gelinin kafasına düşse gelin tas düştü dermiş...

Kimse kizmasin yorumum genel yapıyorum. Konu sahibiyle yaba başkasıyla ilgisi yoktur.

Bir kez de benim sorunum yok demez.bu kadar kötümü KV ler.

Tamam da zaten arası ii olanlar yazmaz... Sorunu yoktur çünkü...

Kötü olanlarda çare arıyorki kaynanasını ya da görümcesini anlatıyor....

İyi olanlar olduğu kadar kötü olanlar da war....

Ben kavga ettiğimizde kendi kendime ağlarken netten öylesine ev bile baktım bi defa.. dedim oh boşanırım ne var tek başıma çalışırı hayatımı kazanırım diyorum sonra bi siniyorum içimden diyorum çok pis özlersin mahvolursun diyorum çünkü alışmışız... alışmışım yani.Hem sevmek hem kızmak tuhaf duygular.Bazen ona diyorum biz annemler gibi öyle 40 yıl nasıl evli kalcaz diyorum en küçük bişeyde tartışıyoruz. Ama hep onun inadından. Ben orta yol bulmayı seven bi insaım bana yapıcı çözümle gel öpüp başıma koyarım ama ben böyleyim banane dediğin an bende hırçınlaşıyorum benim gösterdiğim nezaketi ne olur sende göstersen be adam diyorum içimden :) Ama sanırım bu böyle olacak bende gittiği yere kadar diyorum ne diyim sevgi saygı bitince biter gider hiçbişey yapamazsın ama varken çabalamak lazım ayakta tutmak lazım. He en son ne olur bakarsın elinde,elinizde ne kalmış sevgi saygı sadakat anlayış var mı? Eğer hiçbiri yoksa yine sen kendi başına isen zaten yürümez... Ama yürüyosa bişeyler olduğundandır.Şahsen

aynen öyle ben bu evliliğin 1 . yılını görcez mi diyorum hep . daha 6 aylık evliyiz neler neler yaşandı !
ben böyleyim bana uycaksın ben 4_4 lüğüm diyen bi adam. adam bile diyesim gelmiyıor bazen .
gittiği yere kaadr dedim bende sürekli buraya kadar geldik ama yok ben aşırı yoruldum artık . it it it nereye kadar . sevgi var sadece. saygı kalmadı artık. sevgide eriyor işte günden güne. dayanamıyorum o uyurken bakıp bakıp çok ağladığım oldu bu sabah gibi aama yok. onla mutsuz olmaktansa onsuz mutsuz olayım böylesi daha kolaydır heralde. bilmiyorum. bugün knşcam ve sinirle iyi boşan diycek eminim. napıcam bilmiyorum.

Ailesi bukadar yakın ve içimizdeyken zaten bu evlilik yüremiycek. . ben evi bile terk etmiştim bu 6 ay evlilikte ! kayınvalidem 1 kere aramadı beni . sorsan çok seviyor yaalan ! nekadar iki yüzlüymüş . çok güzel sinsi sinsi alttan yürütüyor işlerini .......

İnsanlar dertleşirken kendilerini iyi hissederler.Rahatlarlar. Ama iyi ama kötü. Bu yüzden başlığın adı bir derdim var zaten. Mutlu olunan durumlar ya kendi içinde yaşanır yada yakınınla paylaşırsın.Dertleşmek başlı başına olgu bence.O yüzden bu sitede en aktif yer neredeyse burası bence.İyi geçinenlerde var yok değil.Ama şimdi gelip neden yazsın dert bölümüne? Tepki çeker bi defa. Daha aktif arkadaşlar bilir söylesinler yani.Dertli bir arkadaşın konusunda ben eşimle mutluyum yazması abes olur bence.He ne olur admin açar böyle bi başlık.Burda mutlu olanlar yazar,taktik verir ve bizlerde bu sefer iyi olanları okur belkide bişeyler buluruz algımız değişebilir. Bazen tek bir cümle bile insanın gününü,hayata bakışını değiştirebiliyor.

aynen öyle ben bu evliliğin 1 . yılını görcez mi diyorum hep . daha 6 aylık evliyiz neler neler yaşandı !
ben böyleyim bana uycaksın ben 4_4 lüğüm diyen bi adam. adam bile diyesim gelmiyıor bazen .
gittiği yere kaadr dedim bende sürekli buraya kadar geldik ama yok ben aşırı yoruldum artık . it it it nereye kadar . sevgi var sadece. saygı kalmadı artık. sevgide eriyor işte günden güne. dayanamıyorum o uyurken bakıp bakıp çok ağladığım oldu bu sabah gibi aama yok. onla mutsuz olmaktansa onsuz mutsuz olayım böylesi daha kolaydır heralde. bilmiyorum. bugün knşcam ve sinirle iyi boşan diycek eminim. napıcam bilmiyorum.

Çok iyi anlıyorum. Biz 3 yıllık evliyiz. İlk sene hele ilk 6 ay bizimde feciydi. Biz çok sorunlu bir evlilik dönemi geçirdik. Yani ben gelin alayında giderken yol boyunca ağlamış bir gelinim :) Kayınvalidem sağolsun gelin alma değil resmen cenaze alma yaptı evden gelin mi çıktı cenaze mi belli değildi. Ama aynı şeyi eşimede yaptıklaır için o konuda bana destek vermişti. Ama erkek ailelerine eğitim falan verilmeli bence.Yani biz en güzel zamanlarımızı kavga ile geçirdik ve bende annemin evine gitmiştim kafamaı dinlemek istiyorum diye 3 gün kaldım geldim ama bişey değişmedi.Ne kavgalar ederdik amaaan. Ben kayınvalideme asla anne demem mesela.Haketmiyo çünkü. Evimede çok gidip gelemez arar gelmeden evde misiniz diye.Bna şimdi kızım falan diyo ama hep boşa yani.Benim ailemle eşimin ailesi görüşmüyolar. Sırf bu yüzden çocuk yapmıyorum yapmayacağımda. Kanser olurum diyorum eşime. Senin annen hasta ede beni diyorum.. ah ah anlat anlat bitmez. Ama sana çok üzüldüm şuan ne yalan diyim.. Akşama misafirim var kalkmak hazırlanmam lazım ama bana da dert oldu valla :/ Umarım geçer sizin de ya ne diyim bilemiyorum ki

Çok iyi anlıyorum. Biz 3 yıllık evliyiz. İlk sene hele ilk 6 ay bizimde feciydi. Biz çok sorunlu bir evlilik dönemi geçirdik. Yani ben gelin alayında giderken yol boyunca ağlamış bir gelinim :) Kayınvalidem sağolsun gelin alma değil resmen cenaze alma yaptı evden gelin mi çıktı cenaze mi belli değildi. Ama aynı şeyi eşimede yaptıklaır için o konuda bana destek vermişti. Ama erkek ailelerine eğitim falan verilmeli bence.Yani biz en güzel zamanlarımızı kavga ile geçirdik ve bende annemin evine gitmiştim kafamaı dinlemek istiyorum diye 3 gün kaldım geldim ama bişey değişmedi.Ne kavgalar ederdik amaaan. Ben kayınvalideme asla anne demem mesela.Haketmiyo çünkü. Evimede çok gidip gelemez arar gelmeden evde misiniz diye.Bna şimdi kızım falan diyo ama hep boşa yani.Benim ailemle eşimin ailesi görüşmüyolar. Sırf bu yüzden çocuk yapmıyorum yapmayacağımda. Kanser olurum diyorum eşime. Senin annen hasta ede beni diyorum.. ah ah anlat anlat bitmez. Ama sana çok üzüldüm şuan ne yalan diyim.. Akşama misafirim var kalkmak hazırlanmam lazım ama bana da dert oldu valla :/ Umarım geçer sizin de ya ne diyim bilemiyorum ki

allah razı olsun ilgine :( desteğine..... ben 3 yılları falan görebilceğimizi hiç sanmıyorum . bilmiyorum. ilk aylara yıllara göre daha iyisinizdir heralde. düzelir geçer hepimizin ilk yılları öyleydi diyenler var ama şuan hiç öyle gelmiyor insana. bu böyle gitmez diyorum. düzelmiyor çnkü . 2 gün iyi 3. gün hooop bi sorun. hep ailesi yüzünden. ufak yada büyük. ama hep onlar ve eşimin davranışları yüzünden. . aşırı yorgun üzgünüm bu evlilikte. hayallerim yıkıldı . ilk evi tuttuğumuzda acaba neler yaşıycaz bu evde demiştim mutlu günler diyip öpmüştü alnımdan pehhh :( :( :( . ne zormuş evlilik ....

Biraz zaman ver istersen sevgili pitipiti? Kendine eşine evliliğine,,, Şöyle bir hafta çekimser ol nötr ol.Biliyorum çok zor ama bi dinginleştir kendini.Hem bu herşeyi daha net görmeni sağlar.Şöyle düşün hüngür hüngür ağlarken hiçbişey göremeyiz gözyaşlarımız gözümüze buğu yapar görsekde yanlış görürüz. O yüzden bi sakinleş bi bak bakalım ne olup ne bitmiş.Eşinin gidişhatı ne yönde? Böyle 1 hafta geçir bence sonunda eşinde zaten farkeder konuşur seninle.Eşinin annesini takma bile. Onlar değişmez. Benim eşim onun oğlu ama hiç ona benzemez.O konuşur yine ama.Ben takmamayı öğrendim dalga geçiyorum hatta.İlk başlarda çok sorun ediyodum ve haklıydım ama bi süre sonr haklı bile olsak erkeklere fazla geliyo tartışma çıkıyo.Diyeceğim o ki zaman ver. Evet çok klişe bi laf,klasik hatta. Ama iyidir zaman vermek.Evlilik kolay değil.Bekar hayatımı hala özlerim :) Her dönemin bi güzelliği bi kötülüğü oluyor ve olacak bu hiç değişmeyecek. Sen kendi savunmanı kendi yöntemini geliştirmen lazım ;) Ayrıca ne demek ben seve seve yazıyorum sana benim açtığım konulardan neler yaşadığımı okuyabilirsin hatta daha kötüsünü yaşadım emin ol :)

ağzına yemeğini tutup masaj yaparken kendinizi unutmuşsunuz o yüzden eşinizin siz yokmuş gibi davranması bana çok garip gelmedi!...

Biraz zaman ver istersen sevgili pitipiti? Kendine eşine evliliğine,,, Şöyle bir hafta çekimser ol nötr ol.Biliyorum çok zor ama bi dinginleştir kendini.Hem bu herşeyi daha net görmeni sağlar.Şöyle düşün hüngür hüngür ağlarken hiçbişey göremeyiz gözyaşlarımız gözümüze buğu yapar görsekde yanlış görürüz. O yüzden bi sakinleş bi bak bakalım ne olup ne bitmiş.Eşinin gidişhatı ne yönde? Böyle 1 hafta geçir bence sonunda eşinde zaten farkeder konuşur seninle.Eşinin annesini takma bile. Onlar değişmez. Benim eşim onun oğlu ama hiç ona benzemez.O konuşur yine ama.Ben takmamayı öğrendim dalga geçiyorum hatta.İlk başlarda çok sorun ediyodum ve haklıydım ama bi süre sonr haklı bile olsak erkeklere fazla geliyo tartışma çıkıyo.Diyeceğim o ki zaman ver. Evet çok klişe bi laf,klasik hatta. Ama iyidir zaman vermek.Evlilik kolay değil.Bekar hayatımı hala özlerim :) Her dönemin bi güzelliği bi kötülüğü oluyor ve olacak bu hiç değişmeyecek. Sen kendi savunmanı kendi yöntemini geliştirmen lazım :KK66: Ayrıca ne demek ben seve seve yazıyorum sana benim açtığım konulardan neler yaşadığımı okuyabilirsin hatta daha kötüsünü yaşadım emin ol :)

çok teşekkür ederim çok çok inan ki çok iyi geldi yazdıkların :( .....
ben daha fazla tutmıyım seni ama sonra yine sizle knşmak isterim :) sevgilerle

Neden bir kişi de konu açıp KV çok iyiyim demez gorumcemle kardeş gibiyiz demez

Bir laf var ya KV pamuk ipliği olsa gelinin kafasına düşse gelin tas düştü dermiş...

Kimse kizmasin yorumum genel yapıyorum. Konu sahibiyle yaba başkasıyla ilgisi yoktur.

Bir kez de benim sorunum yok demez.bu kadar kötümü KV ler.
canım zaten kv deyle iyi olmak bir dert değildir.. herkes burda sorununa çözüm arıyor.. mutluluktan uçuyorum napmam lazım dye bi dert olmaz zaten. kv ler kötü değil kötü olan hep gelindir gelinler hep kötülenir.. kv delerin oğluna ve kendine aldığı bi hizmetçi olarak görülür .. bu kadar insan yanılıyor olamaz.. geçmişten günümüze hep bi gelin kv polemiği. adam arada kalıyor karısına patlıyor.. anadır dye ses etmiyo adam.. arada olan evliliğe oluyor yani.

daha öncede açmıştım konu eşimin ailesine düşkünlüğü , ailesininde peşini bırakmaması ! aile demek istemiyorum ! anne baba kardeşleri . neyse.
3 gün önce eşimle gayet iyiken kv aradı . ! eminimki çoğul konuşuyordur npapıyorsunuz diyordur ama eşim napıyım anne evdeyim yemek yiyorum işte dedi . birlikte yemek yiyorduk . ben yokum gibi konuşuyor . ki aramızda iyi ! bozulmaya başladım ben. eşim hastaydı . nane limon iç dedi sanırım kv , eşimde evde nane limon yokki anne dedi . ben kalakaldım . insan yanındaki eşine sormaz mı var mı yok mu diye ! iyice yüzüm asıldı ! sonra büyük ihtimal sorsana dedi kv , oda he işte x evde nane var mı dedi , bende yok burası ev mi ki nane limon ne aarasın dedim . bak yokmuş anne dedi ! . bende sinirle var ya nane niye olmasın evde dedim. sonrasında sevgili kv nane limon yapmasını anlatıyor eşime sanırım ! sanki ben evde yokum ben bilmiyor muyum ya ! oda dinliyor he tamam anne öyle mi kaynatcaz he tamam falan bEN yaparım birazdan dedi . halbuki kalkıp su bile alan adam değildir. tatlısını ağzına yediririm ayaklarına masajlar yaparım . okadar ilgiliyimdir k i . ona hastayken kalkıp nane limon mu yaptırtcam. hepten bozuldum ben . surat yaptım . telefonu kapatınca sinirle ne battı yine dedi ! annesi aradı diye trip attığımı düşünüyor . bağrış çağrış hiç cevap bile vermedim . tavırlıydık birbirimize sonra ben ertesi gün integrama resim koydum böyle zafer işerati gibi yapmıştım elimi gülümseyip tek gözümü kırpıp şeker bi resimdi. hani gören aa kaşar demez ne şirin der öyle bi resmdi . ama eşim pis düşünceli eşim ! demediğini bırakmadı eve gelince. nelere özeniyorsun sennnnn , neleeeer neeler dedi . arada da anneme nane yok dedim diye trip atıyosun he yok ya falan saydırıyor . heralde onun hıncını çıkarttı . velhasıl 3 gündür knşmuyoruz. yüzüne bile bakmıyorum . sizce konuşmaya çalışıyım mı ? :KK43: . ben mi suçluyum. kalbimi çok kırdı lafları ama o sinirlenince ne dediğini bilmeyen bir dengesiz. bi küslük uzıycakta uzıycak . çok yoruldum çok zor bi eşim var. sinirli asabi ! hep ben idare etmeliyim. eski tip babalar giibi . . benm babam bin kat daha moderndir ondan. uzadı kusura bakmayın. siniri çok pis . sizce ben mi yumuşatıyım ortamı ! artık ne gurur kaldı zaten ne bişey bu evlilikte. sinirle sayar sayar sonra sinirle söyledim öyle düşünmem asla der. amaann . :KK43:
bence sen eşine nane limon olduğu halde yapmadığın için eşin sana sitem etmiş. ben olsam bende ederdim.. o da sana lafı doğrudan diyemediği için dolaylı yoldan söylemiş. hem sen ne takılıyorsun hangi kv gelinini sevmiş.. sevilmeyen tek gelin olmadığın için keyfine bak. sen adamla kavga etme sen naparsan yap benim keyfimden çalamazsın modunda ol.. çok ta boşlama dengeyi kur yani. masaj yapıyorsan sende kendine yaptır o kadar şımartma canım sende..

ağzına yemeğini tutup masaj yaparken kendinizi unutmuşsunuz o yüzden eşinizin siz yokmuş gibi davranması bana çok garip gelmedi!...
bence sen eşine nane limon olduğu halde yapmadığın için eşin sana sitem etmiş. ben olsam bende ederdim.. o da sana lafı doğrudan diyemediği için dolaylı yoldan söylemiş. hem sen ne takılıyorsun hangi kv gelinini sevmiş.. sevilmeyen tek gelin olmadığın için keyfine bak. sen adamla kavga etme sen naparsan yap benim keyfimden çalamazsın modunda ol.. çok ta boşlama dengeyi kur yani. masaj yapıyorsan sende kendine yaptır o kadar şımartma canım sende..
KAYINVALİDEM HEP YEMİN EDER KIZLARIM KADAR SEVİYORUM SENİ DİYE AMA YALAN ! İNANMIYORUM . hep onun yzünden kavgalarımız oluyor . aralarda yazmıştım bi nane limon için sitem yapamaz yapması saçma dünyayı serdim önüne nane limon için sitem mi edicekti. ediyosa da kendi nankörlüğü işte ne diyim.. . keşke eşim kimsesiz olsaydı ! tövbe yaaa

aynı durumdayım biliyomusun 4 senedir böyle.hasta olur annesi gelir tepemizde oturur.hep onların dediği,onların yaptığı önemli ben çözemedim valla

aynı durumdayım biliyomusun 4 senedir böyle.hasta olur annesi gelir tepemizde oturur.hep onların dediği,onların yaptığı önemli ben çözemedim valla

anneler bitanedir ama bu erkek anneleri niye böyleeeeeeeeeeeee :'( kız anneleri elini ayağını çekebiliyorken bu kv niye böyle ya ! madem böyle olcaklar evlendirmesinler oğulcuklarını . .. .
çok korkuyorum işte bende yıllar geçicek ve aynı diycem diye ! 4 yıldır değişmiyorsa boşa umut etmiyim :'( Allah sizede sabır versin aynı durumda olanlarada !

Esim bugun 11 den once gelmez . cok gergin ve stresliyim. Geldiginde knuscam . ya bu evlilik biticek yada cabaliycaz :( bana sans dileyin

Back
X