- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
- 83
Ayaklarına masaj yapmaya tatlısını ağzına vermeye devam edin siz daha tam şımaramamış
haklısın ne diyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayaklarına masaj yapmaya tatlısını ağzına vermeye devam edin siz daha tam şımaramamış
Anne olarak düşünmek ve kadın olarak düşünmek farklı bence.. Kv ler kötü değiller ama oğullarını fazla sahipleniyorlar ve seni kızım olarak görüyorum diyipte seninle değil herşeyi oğluyla paylaşıyorsa insan bir art niyet arıyor. Örneğin evin işiyle ilgili bir şey evin hanımını ilgilendirir kalkıp bunu oğluna söylememeli yada senin yanlış bir hareketini gördü gidip oğluna söylememeli bir anne gibi düşünmeli ama çoğu böyle düşünmüyor .. erkeklerde aynı şekilde yemekmi yapılcak anneme sorim dur bişeymi olcak anneme soralım .. Erkeklerin ve Annelerinin bu davranışları bizlere evin hanımıyım bu adamın karısıyım hissini yaşatmıyor bence ben böyle düşünüyorum..Neden bir kişi de konu açıp KV çok iyiyim demez gorumcemle kardeş gibiyiz demez
Bir laf var ya KV pamuk ipliği olsa gelinin kafasına düşse gelin tas düştü dermiş...
Kimse kizmasin yorumum genel yapıyorum. Konu sahibiyle yaba başkasıyla ilgisi yoktur.
Bir kez de benim sorunum yok demez.bu kadar kötümü KV ler.
edaha öncede açmıştım konu eşimin ailesine düşkünlüğü , ailesininde peşini bırakmaması ! aile demek istemiyorum ! anne baba kardeşleri . neyse.
3 gün önce eşimle gayet iyiken kv aradı . ! eminimki çoğul konuşuyordur npapıyorsunuz diyordur ama eşim napıyım anne evdeyim yemek yiyorum işte dedi . birlikte yemek yiyorduk . ben yokum gibi konuşuyor . ki aramızda iyi ! bozulmaya başladım ben. eşim hastaydı . nane limon iç dedi sanırım kv , eşimde evde nane limon yokki anne dedi . ben kalakaldım . insan yanındaki eşine sormaz mı var mı yok mu diye ! iyice yüzüm asıldı ! sonra büyük ihtimal sorsana dedi kv , oda he işte x evde nane var mı dedi , bende yok burası ev mi ki nane limon ne aarasın dedim . bak yokmuş anne dedi ! . bende sinirle var ya nane niye olmasın evde dedim. sonrasında sevgili kv nane limon yapmasını anlatıyor eşime sanırım ! sanki ben evde yokum ben bilmiyor muyum ya ! oda dinliyor he tamam anne öyle mi kaynatcaz he tamam falan bEN yaparım birazdan dedi . halbuki kalkıp su bile alan adam değildir. tatlısını ağzına yediririm ayaklarına masajlar yaparım . okadar ilgiliyimdir k i . ona hastayken kalkıp nane limon mu yaptırtcam. hepten bozuldum ben . surat yaptım . telefonu kapatınca sinirle ne battı yine dedi ! annesi aradı diye trip attığımı düşünüyor . bağrış çağrış hiç cevap bile vermedim . tavırlıydık birbirimize sonra ben ertesi gün integrama resim koydum böyle zafer işerati gibi yapmıştım elimi gülümseyip tek gözümü kırpıp şeker bi resimdi. hani gören aa kaşar demez ne şirin der öyle bi resmdi . ama eşim pis düşünceli eşim ! demediğini bırakmadı eve gelince. nelere özeniyorsun sennnnn , neleeeer neeler dedi . arada da anneme nane yok dedim diye trip atıyosun he yok ya falan saydırıyor . heralde onun hıncını çıkarttı . velhasıl 3 gündür knşmuyoruz. yüzüne bile bakmıyorum . sizce konuşmaya çalışıyım mı ? . ben mi suçluyum. kalbimi çok kırdı lafları ama o sinirlenince ne dediğini bilmeyen bir dengesiz. bi küslük uzıycakta uzıycak . çok yoruldum çok zor bi eşim var. sinirli asabi ! hep ben idare etmeliyim. eski tip babalar giibi . . benm babam bin kat daha moderndir ondan. uzadı kusura bakmayın. siniri çok pis . sizce ben mi yumuşatıyım ortamı ! artık ne gurur kaldı zaten ne bişey bu evlilikte. sinirle sayar sayar sonra sinirle söyledim öyle düşünmem asla der. amaann .
Burası dert topiği burda çok mutluyum denmez hava atar gibi olurNeden bir kişi de konu açıp KV çok iyiyim demez gorumcemle kardeş gibiyiz demez
Bir laf var ya KV pamuk ipliği olsa gelinin kafasına düşse gelin tas düştü dermiş...
Kimse kizmasin yorumum genel yapıyorum. Konu sahibiyle yaba başkasıyla ilgisi yoktur.
Bir kez de benim sorunum yok demez.bu kadar kötümü KV ler.
Burası dert topiği burda çok mutluyum denmez hava atar gibi olur
kimsenin mayası gül uzatmakla değişmiyor. . vay be
Bakmak zorunda miyiz ki sanki esim hasta olsa ben ne yapacagimi sasiririm o hic umursamaz beni buda zoruma gidiyo konusuyorum hep ben kotuyum dimi diyo hastayim derim doktora gitsene yatsana der okadar ben kendi kendime bakarim bulantim vardi ben lavaboda bayginlik geciririm bakmazdi bi bardak su vermezdi gelince iyimisin detdi yemegini yer keyfine bakardi dusundukce soguyorum oyuzden hic takmiyorumişte ben ona nane limon yapmıycak ve ona yaptırcak bi kadın değili m ki. çok ilgilenirim . viksler yaptım neler neler. bunu bile bile ben kaynatırım demesi bana ayıp geliyor. ben okadar ilgilenirken anneside diycek ki gelin yatıyor mu bakmıyor mu ne bilim. nankörlük geldi bana
Bizimde oyle olmamiz gerekiyor demekki ama yapi meselesi . ben icimden geldigi icin yapiyorum ama bende soguycam ve yapmiycam birgun !.. Bunu hakediyorlarBakmak zorunda miyiz ki sanki esim hasta olsa ben ne yapacagimi sasiririm o hic umursamaz beni buda zoruma gidiyo konusuyorum hep ben kotuyum dimi diyo hastayim derim doktora gitsene yatsana der okadar ben kendi kendime bakarim bulantim vardi ben lavaboda bayginlik geciririm bakmazdi bi bardak su vermezdi gelince iyimisin detdi yemegini yer keyfine bakardi dusundukce soguyorum oyuzden hic takmiyorum
Ben onu sevdigim icin hala bakiyorum kiyamiyorum hakediyorlar aslinda haklisinBizimde oyle olmamiz gerekiyor demekki ama yapi meselesi . ben icimden geldigi icin yapiyorum ama bende soguycam ve yapmiycam birgun !.. Bunu hakediyorlar
Takildigim yer su oldu. Kendisine su bile almaz, tatlisini agzina veririm. Ayagina masak yaparim.daha öncede açmıştım konu eşimin ailesine düşkünlüğü , ailesininde peşini bırakmaması ! aile demek istemiyorum ! anne baba kardeşleri . neyse.
3 gün önce eşimle gayet iyiken kv aradı . ! eminimki çoğul konuşuyordur npapıyorsunuz diyordur ama eşim napıyım anne evdeyim yemek yiyorum işte dedi . birlikte yemek yiyorduk . ben yokum gibi konuşuyor . ki aramızda iyi ! bozulmaya başladım ben. eşim hastaydı . nane limon iç dedi sanırım kv , eşimde evde nane limon yokki anne dedi . ben kalakaldım . insan yanındaki eşine sormaz mı var mı yok mu diye ! iyice yüzüm asıldı ! sonra büyük ihtimal sorsana dedi kv , oda he işte x evde nane var mı dedi , bende yok burası ev mi ki nane limon ne aarasın dedim . bak yokmuş anne dedi ! . bende sinirle var ya nane niye olmasın evde dedim. sonrasında sevgili kv nane limon yapmasını anlatıyor eşime sanırım ! sanki ben evde yokum ben bilmiyor muyum ya ! oda dinliyor he tamam anne öyle mi kaynatcaz he tamam falan bEN yaparım birazdan dedi . halbuki kalkıp su bile alan adam değildir. tatlısını ağzına yediririm ayaklarına masajlar yaparım . okadar ilgiliyimdir k i . ona hastayken kalkıp nane limon mu yaptırtcam. hepten bozuldum ben . surat yaptım . telefonu kapatınca sinirle ne battı yine dedi ! annesi aradı diye trip attığımı düşünüyor . bağrış çağrış hiç cevap bile vermedim . tavırlıydık birbirimize sonra ben ertesi gün integrama resim koydum böyle zafer işerati gibi yapmıştım elimi gülümseyip tek gözümü kırpıp şeker bi resimdi. hani gören aa kaşar demez ne şirin der öyle bi resmdi . ama eşim pis düşünceli eşim ! demediğini bırakmadı eve gelince. nelere özeniyorsun sennnnn , neleeeer neeler dedi . arada da anneme nane yok dedim diye trip atıyosun he yok ya falan saydırıyor . heralde onun hıncını çıkarttı . velhasıl 3 gündür knşmuyoruz. yüzüne bile bakmıyorum . sizce konuşmaya çalışıyım mı ? . ben mi suçluyum. kalbimi çok kırdı lafları ama o sinirlenince ne dediğini bilmeyen bir dengesiz. bi küslük uzıycakta uzıycak . çok yoruldum çok zor bi eşim var. sinirli asabi ! hep ben idare etmeliyim. eski tip babalar giibi . . benm babam bin kat daha moderndir ondan. uzadı kusura bakmayın. siniri çok pis . sizce ben mi yumuşatıyım ortamı ! artık ne gurur kaldı zaten ne bişey bu evlilikte. sinirle sayar sayar sonra sinirle söyledim öyle düşünmem asla der. amaann .
Ben daha 5 aylik evliyim :'( her kavgamiz annesi kardesi . duzelmez dedin allahm cekilmez ki boyle . offfSeninle aynıyız canım o yüzden çok dikkatli okudum hepimiz ailemize annemize düşkünüz ama bölelerine rastlıyoruz malesef kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben 5 yıldır evliyim çok kez annesi yüzünden boşanmalara geldik ama asla ne eşim ne annesi vazgeçmedi emin ol düzelmezlerde bu yüzden bi sınırı olsun ve asla kendini ezdirme muhakkak cevaplarını ver tatlım sustukça sen içine attıkça hiç bişey düzelmiyo iisimi sen cevaplarını ver en azından bi nevi rahatlarsın tabiki kırıcı olmadan çünkü hepsinin yaptığı unutulur ve suç hep senin olur
Yani oyle cok ilgiliyimdir sabah ise gec kalsam herseyi utulu olsa birsyi utusuz olsa gidip onu istese gec kalcagimi bile bile utulerim . ben cikiyorum kendin utule demedm asla. Hasta diye uyumadim nerdeyse akletini degistir . basina masaj yap onu yap bunu yap . mandalina istese kabuguyla at onune yesin yok tek tek soyarim sekilli dizerim tabaga . yeri gelir yediirim . . galiba suc benim . bukadar deger verdikce degerim kalmadi sanirim . kendimi cekmeliyim ah be askimTakildigim yer su oldu. Kendisine su bile almaz, tatlisini agzina veririm. Ayagina masak yaparim.
Canim bakmak istiyorsan birine bence cocuk yap bak daha iyi.
Esine haddinden fazla ilgi gostermissin.
Of cok kotu bunlar ! Benim gorumcemde balayinda 2. Gun arayip abi niye aramiyorsun merak ediyoruz diyip saatlerce knsmustu telefonda . sonra ilk aylarimda gece 11-12 de aarar 1 saat knusurlardi. Cok kavgamiz oldu. Niye birazcik onlar kendini cekmeyi bilmiyorda biz bunlari yasamak zorunda kaliyoruz . bende ogrenirim illaki stratejili davranmayi ama smdi afalliyorum iste dediginiz gibi icimden geldigi gibi aklima ilk gelen sekilde davraniyorum . evliligimizin bitmesinden korkuyorum ....Canm ben de 2 yıllık evliyim insan ilk zamanlar daha cok takıyor gözüne batıyor, zamanla kırılmıyor ama..benm en büyük hatalarımdan biri içimden geldiği gibi davranmak oldu yaptıgım en büyük hata kvalidemi tatile götürmek oldu..uyuyan kuzuydum şimdi kurt oldum.. :) daha tam değil tabi ama yavaş yavaş.. annesi konusunda hiç yorum yapmıyorum bişi oldugunda sen kendı anneni benden daha iyi tanıyorsun ne demek istediğini neden böyle yaptıgını daha iyi bilirsin diyorum..benim birde kardeşine cok düşkün görümcem var o kdr düşkünki düşün bizim karşı daireden ev alıp bütün gün kardeşimle bakışırdık ne güzel olurdu diyebilen 34 yaşına evli cocuklu bir bayan. her daim kardeşim diye pohpohlayan oğlum diye pohpohlayan bir anneye alıştım. ben cok sık hastalanırım ama eşim kendini korumuyon diye bana bakmaz geçenlerde birşey oldu eşim ailesine gitti geldi sen de cok sık hasta oluyon dedi muhtemel orada birşey dediler. şimdi hastayım yine napim bünyem sağlam değil demekki ama hiç eywallah etmıyorum bazı duygularımı düşüncelerimi kendime saklıyorum sadece an gelıcek bunlar silahım olucak vurucam öyle düşünüyorum..sen de öyle yap biriktirme sadece olayları kendine çevırmeyı öğren zamanla bu da olur