• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi ve bitmeyen sorunlar :(

şimdi kayınbirader şizofren dönüşümlü abilerde kalıyor
görümcende kalmıyor sanırım kocası istemiyor
sen hasta kb sizde kalsın diye memlekete gideceksin
eşinde çalışıyor bu adam akşama kadar zaten tek başına kalmayacak mı
evet canım doğru aynen öyle görümcede 2 ay kaldı. abisini görmek istiyor şuan . ben iyilik bende kalsın deyip ben gideyim o 15 gün kalsın dedim demez olaydım... sırf eşim ve kardeşi için.

evet canım doğru aynen öyle görümcede 2 ay kaldı. abisini görmek istiyor şuan . ben iyilik bende kalsın deyip ben gideyim o 15 gün kalsın dedim demez olaydım... sırf eşim ve kardeşi için.

yani bu adam şizofrense tek başına sizin evde ne yapacak
sende bu adamla tek başına kalamazsın ki
kayınpederin yokmu

yani bu adam şizofrense tek başına sizin evde ne yapacak
sende bu adamla tek başına kalamazsın ki
kayınpederin yokmu
k.p yok canım. işte ben yalnız kalamam onun için gidiyorum zaten. bu hastalığın dereceleri var. gayet iyi şimdi durumu ama bunlar kardeşlerini çok tembel alıştırmışlar. yukarıda yazmıştım. k.v. alıp alıp başını hep oğulcukların da kalmış. buda alışmış böyle ye iç yat. bana göre yalnız kalabilir. ama bunlar el üstünde tutuyorlar kardeşlerini. kendi yuvalarından daha mühim ya tabi...

k.p yok canım. işte ben yalnız kalamam onun için gidiyorum zaten. bu hastalığın dereceleri var. gayet iyi şimdi durumu ama bunlar kardeşlerini çok tembel alıştırmışlar. yukarıda yazmıştım. k.v. alıp alıp başını hep oğulcukların da kalmış. buda alışmış böyle ye iç yat. bana göre yalnız kalabilir. ama bunlar el üstünde tutuyorlar kardeşlerini. kendi yuvalarından daha mühim ya tabi...

anladım canım o zaman sen memleketine git
kardeşiyle eşin kalsın
görümcekinde gelmesin ama nasıl engellersin bilemedim

benim aklıma görümcenin kardeşini çocuklarından uzak tutmak istemesi geldi hasta olduğu için zarar verecek korkusu olabilir, seninde gidecek olman işine gelmiş hem kardeşine bakmış olacak, hem çocuklara yaklaştırmamış olacak, huyunda varsa eşini de dolduracak bir taşla epey kuş vuracak , bence evinde kal gitme ama gitmeme nedeni olarak görümcenin gelmesini gösterme başka bi bahane bul , görümcende gelsin seni yalnız bırakmasın gelsin sizinle kalsın o zaman zaten 15 gün bile dayanamaz gelip gitmeye

yok cnm yaaa çocuklarından uzak tutmak istese 2 ay evinde bakmaz görümce

çok doğru tespit canım. bunu daha çok görümcemin kocası yapıyor, abileri varken banamı kaldı diyor. ve surat asıyormuş. görümcem de huzursuz doğal olarak. ama ozaman gitsin annesinin evinde baksın. eltilerimin çocuklarınada zarar verebilir. 4-10 yaş aralığında toplam 4 çocuk var.

aa 4 çocuğu evde bırakıp nasıl gidecek... sen gitmezsen görümcen eve gelmez ama bu sefer şizofren kardeşle yalnız kalırsın... sen gitsen görümcen kalır. bir bulmaca vardı kurt kuzu insan diye ona dönmüş...

bence görümcen geliversin.

yok cnm yaaa çocuklarından uzak tutmak istese 2 ay evinde bakmaz görümce
o değilde eşi istemiyor. yoksa ben şuan müsait olmadığım halde ucundan yardım ediyorum ama mecbur olan şuan onlar. k.v. 8 yıl hiç gitmemiş onlara artık bi zahmet baksınlar. ben mi bakıcam evde onunla yalnız.

aa 4 çocuğu evde bırakıp nasıl gidecek... sen gitmezsen görümcen eve gelmez ama bu sefer şizofren kardeşle yalnız kalırsın... sen gitsen görümcen kalır. bir bulmaca vardı kurt kuzu insan diye ona dönmüş...

bence görümcen geliversin.
bence gelmesin onlar bakar başlarının çaresine...

çok kötü bir şey oldu lütfen yardım arkadaşlar. eşimin görümcemle konuşmasını duydum tel.de. görümcem niye memlekete gidiyor ki 2-3 ay beraber kalsalar kardeşim ona bir şey mi yapacak dedi. eşim onaylamadı ama tavrını sert bir dille de ortaya koymadı. artık birikmiş sinir patlaması yaşadım ve görümcemi aradım. abla bak seninde kızın var bu doğrumu dedim. yüksek sesle tartışma oldu ve en sonunda ozaman Allah senin kızını da bu duruma düşürsün ozaman beni anlarsın dedim. sen dururken bana mı düşer kardeşine bakmak dedim. kıyametler koptu yani. eşim beni ezip ablamı arayamazsın dedi. büyük abisi nezaketsizlik yapmış ablama karşı dedi. hemen herkesi aramış görümcem. evet belki yapmamalıydım ama inanın artık bıktım.

görümcem 43 yaşında ve 17-18 yaşın da bir kızı var. iğneyi önce kendine batır derler. ben bunu söyleyince kızıma beddua etti demiş. bir şzofrn hastası erkekle yalnız kalmak kötü bir şey demek ki bu beddua olarak algılanıyor. halbu ki beddua etmedim beni anlsın istedim.

Cnm benm bencede evden gitme..gelsn sen onla hic muhattap olma duyma onu cekip gider zaten sıkınti yapma bu kadar bak o ne kadar neseli mutlu sıkıntisi yok bunlari dusun..saygilar

lütfen yorum yapın arkadaşlar. eşimi okadar çok seviyorum ki çok iyi niyetli ama şu an anlıyorum ki eş ten çok ailesi önemliymiş. evliliğime her gün gölge düşürdüler. o anı yaşamama izin vermediler. her zaman nasıl olacak diye strese girip durdum. en son bu noktaya geldim.

çok kötü bir şey oldu lütfen yardım arkadaşlar. eşimin görümcemle konuşmasını duydum tel.de. görümcem niye memlekete gidiyor ki 2-3 ay beraber kalsalar kardeşim ona bir şey mi yapacak dedi. eşim onaylamadı ama tavrını sert bir dille de ortaya koymadı. artık birikmiş sinir patlaması yaşadım ve görümcemi aradım. abla bak seninde kızın var bu doğrumu dedim. yüksek sesle tartışma oldu ve en sonunda ozaman Allah senin kızını da bu duruma düşürsün ozaman beni anlarsın dedim. sen dururken bana mı düşer kardeşine bakmak dedim. kıyametler koptu yani. eşim beni ezip ablamı arayamazsın dedi. büyük abisi nezaketsizlik yapmış ablama karşı dedi. hemen herkesi aramış görümcem. evet belki yapmamalıydım ama inanın artık bıktım.

Ay bu büyük ağabey her delikten çıkıyor ya! daha önce dediğiniz gibi.
Herkesi derken eltinizi arayabilecek değil tabi :) Bu kadar şiddetli tartışmaya gerek yoktu ama belki biraz daha adam akıllı bir şeyler düşünmelerine vesile olur bu konu hakkında. Bir tanesiyle evlisiniz diye hepsinin hayatınıza bu kadar dahil olmalarına gerek yok, battı balık yan gider diyorsanız, elti olayı öğrenmeden siz arayın onu.

Çünkü olay ona "bak sen hiç nankörlük etmedin ama yeni gelin beddua bile etti." vs. diye gidebilecek potansiyel var görümcede.

Ay bu büyük ağabey her delikten çıkıyor ya! daha önce dediğiniz gibi.
Herkesi derken eltinizi arayabilecek değil tabi :) Bu kadar şiddetli tartışmaya gerek yoktu ama belki biraz daha adam akıllı bir şeyler düşünmelerine vesile olur bu konu hakkında. Bir tanesiyle evlisiniz diye hepsinin hayatınıza bu kadar dahil olmalarına gerek yok, battı balık yan gider diyorsanız, elti olayı öğrenmeden siz arayın onu.
eltimin öğrenmesi sorun değil canım eltimler sağolsun hep yanımda çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz. abilere söylemiş. bunu nasıl yakıştırır ya bir kadın ???

Back
X