- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
çıkarırsa cıkarsın canın bosdıcak degilya ben evimd eoturuyorum de cekıl kenra ne cok yüz vermissininanın söylüyorum çok denedim ama huzursuzluk çıkıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkarırsa cıkarsın canın bosdıcak degilya ben evimd eoturuyorum de cekıl kenra ne cok yüz vermissininanın söylüyorum çok denedim ama huzursuzluk çıkıyor.
evet baştan bu yana tamam dedim diye böyle oldu. en son yine ısrar etti bari ablama git dedi. bende hayır dedim. ablasını aramış, nomadd ı ara size çağır ben evde olmuycam tek başına kalamaz demiş. ablası da bana gizli söyledi bunu. mecbur gitmek zorunda kaldım. ama bu sefer kim ararsa arasın, eşimde ısrar ederse etsin gitmiycem.çıkarırsa cıkarsın canın bosdıcak degilya ben evimd eoturuyorum de cekıl kenra ne cok yüz vermissin
sorunu yazdım ama idrak edememişsiniz. yineliyorum, sorun eşimi huzursuz olmadan ikna edememem ve eşimin bu tavırlarının normal olmadığını düşündüğüm için fikir almak. ki yanılmıyorum da.
eşim, haftada birkez ekstra iş gereği nöbete kalıyor. (ekstra ücret alıyor)
bana sormadan plan yapıyor ve her nöbete gittiğinde beni kv me ya da ablasına göndermekte ısrar ediyor ve ben gitmeye mecbur kalıyorum. zaten aram limoni gitmek istemiyorum, gitsem sıkılıyorum her gitmemde moralim bozuk dönüyorum. eşimle oturup konuştum, ben oraya gitmek istemiyorum dedim. eğer gideceksen ben evde kalırım. evde tek kalmamı istemiyorsan da bir daha nöbete gitme dedim. ama her seferinde aynısını yapıyor. bende çalışıyorum şuan evimizi geçindiriyoruz çok şükür.
bulunduğum yerde kuzenlerim var, dayım var. onlara bırakmıyor, kendi ailesi varken benim başka yerde kalmam doğru olmazmış.... evde tek kalmamı da istemiyor. (içi rahat etmezmiş, ben korkarmışım)
yarın yine nöbete kalacakmış ve yine aynı problem beni ailesine göndermeye çalışıyor.
kendi ailem yakın olmadığı için gidemiyorum. hem kendi evimde kalsam işlerimi hallederim diye düşünüyorum. ama eşimin emirvaki tavırları hoşuma gitmiyor. ne yapmam lazım.
Sana guvenmemesi icin sebep olmasina gerek yok. Bu bir paranoyadir. Sebepli olsa zaten paranoya olmazdi.yok artık! bana güvenmemesi için hiçbir sebep yok. yaptığınız yorum bence göreceli, genelleme yapmanız yanlış.
Dayının kızı veya kuzenlerinden yanına gelebilecek olan yok mu? Yada görümcenin kızı falan varsa o gelsin yanına bide bunu teklif et. Hem işlerini yaparsın hemde yalnız olmazsın. Evde tek başına kalman onu huzursuz edebilir.eşim, haftada birkez ekstra iş gereği nöbete kalıyor. (ekstra ücret alıyor)
bana sormadan plan yapıyor ve her nöbete gittiğinde beni kv me ya da ablasına göndermekte ısrar ediyor ve ben gitmeye mecbur kalıyorum. zaten aram limoni gitmek istemiyorum, gitsem sıkılıyorum her gitmemde moralim bozuk dönüyorum. eşimle oturup konuştum, ben oraya gitmek istemiyorum dedim. eğer gideceksen ben evde kalırım. evde tek kalmamı istemiyorsan da bir daha nöbete gitme dedim. ama her seferinde aynısını yapıyor. bende çalışıyorum şuan evimizi geçindiriyoruz çok şükür.
bulunduğum yerde kuzenlerim var, dayım var. onlara bırakmıyor, kendi ailesi varken benim başka yerde kalmam doğru olmazmış.... evde tek kalmamı da istemiyor. (içi rahat etmezmiş, ben korkarmışım)
yarın yine nöbete kalacakmış ve yine aynı problem beni ailesine göndermeye çalışıyor.
kendi ailem yakın olmadığı için gidemiyorum. hem kendi evimde kalsam işlerimi hallederim diye düşünüyorum. ama eşimin emirvaki tavırları hoşuma gitmiyor. ne yapmam lazım.
Bir de su yönden bakin: evde tek kalmani istemiyor ici rahat etmediginden korkacaginizi da dusunuyor. Ne dusunceli kocaya sahipsin. Masallah diyorum. Dusuncesiz okuz kocalar da var karisini evde tek basina birakan. Degerini bil bence.eşim, haftada birkez ekstra iş gereği nöbete kalıyor. (ekstra ücret alıyor)
kuzenlerim evli, çocukları var. gelemezler. hem ben tek kalma fikrini ona alıştırmak istiyorum.Dayının kızı veya kuzenlerinden yanına gelebilecek olan yok mu? Yada görümcenin kızı falan varsa o gelsin yanına bide bunu teklif et. Hem işlerini yaparsın hemde yalnız olmazsın. Evde tek başına kalman onu huzursuz edebilir.
diyorum kaç kez de dedim.Bikez gitmiyorum de ve gitme.
Birdahada israr etmez, kizar bagirir cagirir ama alisir.
Her gece calistiginda biyerde kalmak zorunda degilsin m
Kucuk cocuk degilsinki , madem oyle otursun evinde gece!
Hem neden ailende kalamiyormussun , onun ailesi varken ?
Ne kadar sacma bir dusunce.
Yavaş yavaş alışırdı eşiniz diye demiştim ama evlilermiş ne diyim Allah yardımcınız olsun bazen erkekleri ikna etmek zor onlar bizden farklı düşünüyorlarkuzenlerim evli, çocukları var. gelemezler. hem ben tek kalma fikrini ona alıştırmak istiyorum.