• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi evde tek kalmaya ikna edemiyorum

çıkarırsa cıkarsın canın bosdıcak degilya ben evimd eoturuyorum de cekıl kenra ne cok yüz vermissin
evet baştan bu yana tamam dedim diye böyle oldu. en son yine ısrar etti bari ablama git dedi. bende hayır dedim. ablasını aramış, nomadd ı ara size çağır ben evde olmuycam tek başına kalamaz demiş. ablası da bana gizli söyledi bunu. mecbur gitmek zorunda kaldım. ama bu sefer kim ararsa arasın, eşimde ısrar ederse etsin gitmiycem.

sorunu yazdım ama idrak edememişsiniz. yineliyorum, sorun eşimi huzursuz olmadan ikna edememem ve eşimin bu tavırlarının normal olmadığını düşündüğüm için fikir almak. ki yanılmıyorum da.

evet bu tavırlar normal değil , eşiniz açık açık''sen bundan sonra bana ve aileme aitsin.yakın akraban dahi olsa bundan sonra sana göz kulak olamaz zira sen onlara akraba olduğun için sana karşı tavizkar davranabilirler ve sen de yanlış şeylere meyledebilirsin ben nöbetteyken''demiş bu hareketleriyle.bunun bilincine varmak için az biraz özsaygı yeterli zaten. ben de yineliyorum :
bu sorunun huzursuz olmadan çözümü maalesef yok olsaydı zaten siz ilk ben oraya gitmek istemiyorum deyişinizde saygı duyar ve sizi evinizde bırakırdı.

Esiniz size güvenmiyor...
Hatta cocuk gibi kandiriyor..ne demek korkarsin felan..
saka gibi

eşim, haftada birkez ekstra iş gereği nöbete kalıyor. (ekstra ücret alıyor)
bana sormadan plan yapıyor ve her nöbete gittiğinde beni kv me ya da ablasına göndermekte ısrar ediyor ve ben gitmeye mecbur kalıyorum. zaten aram limoni gitmek istemiyorum, gitsem sıkılıyorum her gitmemde moralim bozuk dönüyorum. eşimle oturup konuştum, ben oraya gitmek istemiyorum dedim. eğer gideceksen ben evde kalırım. evde tek kalmamı istemiyorsan da bir daha nöbete gitme dedim. ama her seferinde aynısını yapıyor. bende çalışıyorum şuan evimizi geçindiriyoruz çok şükür.
bulunduğum yerde kuzenlerim var, dayım var. onlara bırakmıyor, kendi ailesi varken benim başka yerde kalmam doğru olmazmış.... evde tek kalmamı da istemiyor. (içi rahat etmezmiş, ben korkarmışım)
yarın yine nöbete kalacakmış ve yine aynı problem beni ailesine göndermeye çalışıyor.
kendi ailem yakın olmadığı için gidemiyorum. hem kendi evimde kalsam işlerimi hallederim diye düşünüyorum. ama eşimin emirvaki tavırları hoşuma gitmiyor. ne yapmam lazım.

Laftan anlamiyosa yaşasın yildirma politikası!!! Evde ki işler, öyle böyle bi şekilde yapıldığı için umrunda değil. Esiniz durumu fark edene kadar is ten her geldiginizde yorgunluktan olmussunuz enerjiniz hiç yokmuş gibi davranın. Ve tabi ki tatil gunlerinizde yemek yapmak dışında hiç bir ise dokunmayin. Ay dinlenmem lazım valla diyerek. Eninde sonunda o gomlekler kirlenicek pantolonlar burusucak. E hanim nerde gömlek pantolon diyince çok yorgun oluyorum bu aralar yapamadım diyin. Ama Yine amaciniz belli olmasın diye sen nobetciyken evde olsaydım yapabilirdim tarzı bişey demeyin tabi. bi gün günleri karistirip kendisinin o gün nöbete gidicegini unutmuş gibi ay bu aksam işleri yapiyim artık diyin. Bugün nobetciyim bizimkilere gitmen gerekiyor dediğinde aa bugün günlerden ne ki ay iyi neyse o zaman kalsın benim de canım çıkıyo diyin. Bi süre den sonra ben gideyim desen evde otur der bence :D laftan anlamayana ölümü gösterip sıtmaya razi etmek daha mantıklı :D

Resmen Eşiniz evde kendi yokken bir isler cevirmenizden korktuğu için elinizden tutup güvendiği birilerine emanet ediyor.

Ailenize de gondermeme sebebi bu.Bugüne kadar bunu sorgulamamis olmaniza da sasirdim. Ve böyle bir şeyi kabul ediyor olmaniz daha da sasirtici.

Huzurlu mutlu evliliğin sirri susmak yutmak değildir karsilikli anlayis sevgi ve guvendedir

yok artık! bana güvenmemesi için hiçbir sebep yok. yaptığınız yorum bence göreceli, genelleme yapmanız yanlış.
Sana guvenmemesi icin sebep olmasina gerek yok. Bu bir paranoyadir. Sebepli olsa zaten paranoya olmazdi.
Eger esiniz gercekten panikten veya korkacaksiniz diye boyle davransa kimde kaldiginizi onemsemezdi.
O size birinin goz kulak olmasini istiyor.

bebek misin ki korkasın..her kadın kendi evinde rahat eder..birde ara limoni..eşinden mi korkuyorsun..sonuçta kölesi değilsin..resmen parmağında oynatıyor sizi..tavrınızı koymayı öğrenin..birde kendi ailesi ne saçma..sizi kukla zannediyor...terbiyesiz herif..:KK4:

bana sormadan plan yapıyor ve her nöbete gittiğinde beni kv me ya da ablasına göndermekte ısrar ediyor ve ben gitmeye mecbur kalıyorum. zaten aram limoni gitmek istemiyorum, gitsem sıkılıyorum her gitmemde moralim bozuk dönüyorum. eşimle oturup konuştum, ben oraya gitmek istemiyorum dedim. eğer gideceksen ben evde kalırım. evde tek kalmamı istemiyorsan da bir daha nöbete gitme dedim. ama her seferinde aynısını yapıyor. bende çalışıyorum şuan evimizi geçindiriyoruz çok şükür.
bulunduğum yerde kuzenlerim var, dayım var. onlara bırakmıyor, kendi ailesi varken benim başka yerde kalmam doğru olmazmış.... evde tek kalmamı da istemiyor. (içi rahat etmezmiş, ben korkarmışım)
yarın yine nöbete kalacakmış ve yine aynı problem beni ailesine göndermeye çalışıyor.
kendi ailem yakın olmadığı için gidemiyorum. hem kendi evimde kalsam işlerimi hallederim diye düşünüyorum. ama eşimin emirvaki tavırları hoşuma gitmiyor. ne yapmam lazım.
Dayının kızı veya kuzenlerinden yanına gelebilecek olan yok mu? Yada görümcenin kızı falan varsa o gelsin yanına bide bunu teklif et. Hem işlerini yaparsın hemde yalnız olmazsın. Evde tek başına kalman onu huzursuz edebilir.

Ben sana güvenmiyor cümlelerine katılmıyorum. Evet bu hareketi biraz fazla kendi ailesine gönderip sizinkilere göndermemesi ama sizin amacınız eşinizi de memnun ederek evde kalmak değil mi? Bence her erkek evde yalnız olan eşini merak eder sizinki biraz dozu kaçırmış

Bence eşinin tek amacı,seni ailesine göndermek.Maksat ailesine yakın ol,hem insanlar "gelin gelmedi" demesin.
Bu sebebi gösterince seni mecbur edebiliyor ve sen karşı çıkamıyorsun.
Hem kendisi nasılsa seninle gelmiyor,kafası rahat.1 taşla 2 kuş.

Rest çekemiyorsan en azından ben gitmem ablan gelsin diyebilirsin.
Belki zamanla ablası gelmekten sıkılır.Ama sonra kalmaya alışırlarsa bilemem:)

Bir de su yönden bakin: evde tek kalmani istemiyor ici rahat etmediginden korkacaginizi da dusunuyor. Ne dusunceli kocaya sahipsin. Masallah diyorum. Dusuncesiz okuz kocalar da var karisini evde tek basina birakan. Degerini bil bence.
Ve ailesiyle iyi olmaya calis, esin de mutlu olsun sen de mutlu ol.

Cocuk musunuz kolunuzdan tutup zorla goturmuyor ya gitmeyecegim diyin kapatin konuyu. Huzursuzluk ciksin istemiyorsunuz ama sizin huzurunuz coktan kacmis biraz da onunki kacsin.

Bikez gitmiyorum de ve gitme.
Birdahada israr etmez, kizar bagirir cagirir ama alisir.
Her gece calistiginda biyerde kalmak zorunda degilsin m
Kucuk cocuk degilsinki , madem oyle otursun evinde gece!

Hem neden ailende kalamiyormussun , onun ailesi varken ?
Ne kadar sacma bir dusunce.

Dayının kızı veya kuzenlerinden yanına gelebilecek olan yok mu? Yada görümcenin kızı falan varsa o gelsin yanına bide bunu teklif et. Hem işlerini yaparsın hemde yalnız olmazsın. Evde tek başına kalman onu huzursuz edebilir.
kuzenlerim evli, çocukları var. gelemezler. hem ben tek kalma fikrini ona alıştırmak istiyorum.

Bikez gitmiyorum de ve gitme.
Birdahada israr etmez, kizar bagirir cagirir ama alisir.
Her gece calistiginda biyerde kalmak zorunda degilsin m
Kucuk cocuk degilsinki , madem oyle otursun evinde gece!

Hem neden ailende kalamiyormussun , onun ailesi varken ?
Ne kadar sacma bir dusunce.
diyorum kaç kez de dedim.
babasını gönderir diye tereddüt ediyorum, eğer babası gelirse gitmiycem zaten.
çok bunaldım artık. dün konuştuk, madem gitmiyorsun o zaman bende gitmiycem işe dedi. ta bi yerini birini ayarlayabilirse...
kendi ailem uzak baya, hem yarın işe gidicem evime yakın işim. tekrar git gel yapamam.

kuzenlerim evli, çocukları var. gelemezler. hem ben tek kalma fikrini ona alıştırmak istiyorum.
Yavaş yavaş alışırdı eşiniz diye demiştim ama evlilermiş :( ne diyim Allah yardımcınız olsun bazen erkekleri ikna etmek zor onlar bizden farklı düşünüyorlar

Back
X