• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce napıyım ? eşimin aksilikleri !

limon iç dedi sanırım kv , eşimde evde nane limon yokki anne dedi . ben kalakaldım . insan yanındaki eşine sormaz mı var mı yok mu diye ! iyice yüzüm asıldı ! sonra büyük ihtimal sorsana dedi kv , oda he işte x evde nane var mı dedi , ben de yok burası ev mi ki nane limon ne arasın? dedim . bak yokmuş anne dedi ! . bende sinirle var ya nane niye olmasın evde dedim. sonrasında sevgili kv nane limon yapmasını anlatıyor eşime sanırım ! sanki ben evde yokum ben bilmiyor muyum ya !

iki kişi kendi aralarında konuşurken düz anlamıyla konuşmaya çalışın 3. kişi olarak, sizi yarım kulakla dinliyor o an, odağı annesinde, sizde değil. Bu ince düşünmek değil bu arada, eşinizi yeni tanıyorsunuz, o da sizi yeni tanıyor. O ara soktuğunuz laf, yerine varmaz, sizi tanıdıkça anlayacak. Aslında dediğiniz şeyin, "yahu sen saf mısın? burası bir ev! nane de olacak, limon da olacak tabi ki" anlamına geldiğini.

Bırak sen korkma birazda o korksun seni kaybetmekten bu düşünceni ona sakın belli etme seninde bi insan bi kadın olduğunu unutmasın bütün kadınlar bi yuvam olsun huzurum olsun bi erkek olsun arkamdamda diyoruz bide seviyosak vay halimize tabiki sevicez yuvamıza sahip çıkıcaz ama kendimizi ezdirmeyelim onlar annesi kardeşiyse sende karısısın yıllar sonra siz birbirinize kalıcaksınız her zaman tavrını koy canım sen kaybediceksen oda kaybedicek inş. Herşey düzelir
Amin cok tesekkur ederim . keske bunu bian once idraak edebilse

Hiç bir adım atmayın anlattıklarınıza göre haklısınız bu konuda
o tarz resimler de evli bayanlara yakışmıyor benim fikrim
eşinize hak verdim

Hiç bir adım atmayın anlattıklarınıza göre haklısınız bu konuda
o tarz resimler de evli bayanlara yakışmıyor benim fikrim
eşinize hak verdim
Hak verdiniz ? :O . eşine namusuna hayat arkadasina bir resim icin adice laflar etmesine hak vrrdiniz bir bayan olarak oyle mi ? Hemde resim onun tabir ettigi gibi asla degilken .... Peki :) .

Çok zor gerçekten hele ben görmezden gelinmeye hiç dayanamam
eşinizin davranışları her zaman mı böyle peki
Yani soyle iyiyken cok iyiz gulusler havada ucurur ama en ufak biseyde canavara donusmesi kolay oluyor. Kendide diyor huyum cok pis seni uzunce uzuluyorum beni istemedigim birine donusturme diyor ama a desen o kisiye donebiliyor. Zor bi insan

İcimden bi ses bunlar beni çekiştiriyo dio...

Neden bir kişi de konu açıp KV çok iyiyim demez gorumcemle kardeş gibiyiz demez

Bir laf var ya KV pamuk ipliği olsa gelinin kafasına düşse gelin tas düştü dermiş...

Kimse kizmasin yorumum genel yapıyorum. Konu sahibiyle yaba başkasıyla ilgisi yoktur.

Bir kez de benim sorunum yok demez.bu kadar kötümü KV ler.
Bayılırım görümceme canım o benim :D

Tahmin etmiştim canım benim :KK5:Ama ne var biliyo musun şunu düşünüyorum "ya başka kötü yanı var mı aldatmıyo etmiyo sevyio hemde çok biliyosun bunu" diyorum kendime ve sakinleşiyorum... Hani günahını almıyım sevgi konusunda hiçbir sorun yok ama işte bazen öyle anlar oluyo ki bi telefon konuşması yada başka bişeyden kavga çıkıyo. Hatta sende de oluyo mu bilmiyorum ben daha tartışmanın başında hissediyorum aha diyorum bu akşam gene ekşın var :D kendime kızıyorum bak ben bunu demeseydim böyle olmayacaktı ah simeron adamın huyunu bilmiyo musun diyorum içimden bi ses biliyorum ama yeter ya aa diyo :)) velhasıl mesela biz dün kavga etmiştik sudan bir sebebten bu aldı yastığını salona gitti.Ben normalde hemen giderim peşinden kızarım falan tartışma büyür. Bu defa gitmedim yarım saat falan sakinleştim aldım pike üstünü örttüm geri döndüm 15 dk sonra dayanamaıdm gittim uyur uyanık yerine getirdim tavurlı tavırlı yattı ama önceki mesajda dediğim gibi uyku arasında o bana sarılır ben ona sabaha bişey kalmaz :) :cool:

Özetle biz kadınlar gerçekten güçlüyüz farkında olmasak bile bazen herşey bizim eliimzde tabiki çevrenin erkeklerin etkisi fazlaca büyük ama yönlendirmek elimizde sanırım :) Ha bi de şu var,eğer sevgi iki taraflıysa ve eminseniz herşey düzeliyo.. ben tartıştığımızda sevgili olduğumuz güzel günleri düşünüyorum daha da hüzünleniyorum öyle bi değişiğiz işte bizde :KK49:

Birde şöyle bir durum var benim eşimdede aynısı face,insgrm olsun bir resim ,sitemkar bir durum paylaşsam hemen laf eder .Bence bizim özgüvenimizi kaldıramıyorlar.

Birde şöyle bir durum var benim eşimdede aynısı face,insgrm olsun bir resim ,sitemkar bir durum paylaşsam hemen laf eder .Bence bizim özgüvenimizi kaldıramıyorlar.

ben çalışıyorum güzelde bir bayanımdır hep ezmeye çalışıyor artık ne güven kaldı ne yaşama sevinci . köpek gibi hor görüyor . ben buyum ben böyleyim sen bana uycaksın ben kocanım . ay çok yoruldum ben :(
sanırım daha fazla yürütemyicem bu evliliği bilimiyorum aşırı derecede doluyum şuan

Tahmin etmiştim canım benim :KK5:Ama ne var biliyo musun şunu düşünüyorum "ya başka kötü yanı var mı aldatmıyo etmiyo sevyio hemde çok biliyosun bunu" diyorum kendime ve sakinleşiyorum... Hani günahını almıyım sevgi konusunda hiçbir sorun yok ama işte bazen öyle anlar oluyo ki bi telefon konuşması yada başka bişeyden kavga çıkıyo. Hatta sende de oluyo mu bilmiyorum ben daha tartışmanın başında hissediyorum aha diyorum bu akşam gene ekşın var :D kendime kızıyorum bak ben bunu demeseydim böyle olmayacaktı ah simeron adamın huyunu bilmiyo musun diyorum içimden bi ses biliyorum ama yeter ya aa diyo :)) velhasıl mesela biz dün kavga etmiştik sudan bir sebebten bu aldı yastığını salona gitti.Ben normalde hemen giderim peşinden kızarım falan tartışma büyür. Bu defa gitmedim yarım saat falan sakinleştim aldım pike üstünü örttüm geri döndüm 15 dk sonra dayanamaıdm gittim uyur uyanık yerine getirdim tavurlı tavırlı yattı ama önceki mesajda dediğim gibi uyku arasında o bana sarılır ben ona sabaha bişey kalmaz :) :cool:

Özetle biz kadınlar gerçekten güçlüyüz farkında olmasak bile bazen herşey bizim eliimzde tabiki çevrenin erkeklerin etkisi fazlaca büyük ama yönlendirmek elimizde sanırım :) Ha bi de şu var,eğer sevgi iki taraflıysa ve eminseniz herşey düzeliyo.. ben tartıştığımızda sevgili olduğumuz güzel günleri düşünüyorum daha da hüzünleniyorum öyle bi değişiğiz işte bizde :KK49:

aynı . bizde de durumlar aynı. tam anlattığın gibi herşey.... ama artık böyle ola ola o sevgisine inancımı yitiriyiorm :( .

Hayat bir mucadele hemen pes etme .Çabala ya bu deveyi güder yada bu düyardan gider.

Hayat bir mucadele hemen pes etme .Çabala ya bu deveyi güder yada bu düyardan gider.

ben güdemiyorum sanırım daha fazla :(
içimden gitmek gelmesede başka yolum yok .
değişik bi insan . değişik bi aile.
değişik bir anne var başında .
olmuyor . bu evlilik yürümüyor :mad:

eski konumda eşimin sürekli annesinde olmasından bahsetmiştim ! bugün öğrendiklerim neden oraya gittiğinde rahatsız olduğumu bikez daha haklı kıldı . sürekli orda içini döküp anacığından dolduruşa geliyormuş sevgili eşim ! . ama bitti artık ordan çıkmasın o. anasına sarılsın yaşasınlar . daaha fazlasını çekemiycem sanırım !

Back
X