• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizde Kalan Aile Dostu ve Beni Çileden Çıkaran Temizlik Problemi

kavga cikarmamis olmaniz ve sabriniz evet takdir edilesi,
ancak sizde de hatalar var,
oncelikle iletisim eksikliginiz ve ince dusunemeyen, yazdiklarinizi sorun olarak gormeyen birinden beklentilerinizi konusmak yerine ima ile aktarmaya calismaniz gibi.
o da ne evi sahiplenebilmis ne de misafirligini bilmis,
emin olun bu durumdan o da cok bunalmistir...
yemek icin sordugunda veya kahvalti icin vs sormasina cekinmesine gerek olmadigindan bahsedip tatli dille genel olarak sorun gordugnuz seyleri konusabilirdiniz mesela.
neyse cozmussunuz zaten, bosuna uzatmayayim.
Umarim bundan sonra sıkınti yasamazsiniz.

her detayı yazmadım buraya ama o konuşmaları defalarca yaptık onunla emin olun. artık mevzu kapandı zaten. iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Ben de 7 yıldır yalnız yaşıyorum.Geçen sene bi arkadaşımın kardeşi benim bulunduğum yerde üni. kazandı.Benden rica etti yanında kalabilir mi diye,ben direk söyledim.Ben evde başkalarıyla yaşamaya alışık değilim,öyle olsaydı bu kadar yıldır bi ev arkadaşı alırdım yanıma,kusura bakmayın dedim ve kız yurtta kalmaya başladı.Bir kere bile ev arkadaşı arama teşebbüsüne dahi girmedim.Katlanamam ben de benim evimde farklı kurallara..

Back
X