• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi ve bitmeyen sorunlar :(

ben sen bak dedim niye yolluyosun kardeşini dedim. ben ömür boyu bakarım zaten diyor. PALAVRA. SİZE GELMEK İSTİYO DİYOR. iyide artık kardeşiniz bekar değil ben varım diyorum. anlayın artık o evde bende yaşıyorum. bir şekilde hasta kardeşinize bunu anlatabilirsiniz.

eltimin öğrenmesi sorun değil canım eltimler sağolsun hep yanımda çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz. abilere söylemiş. bunu nasıl yakıştırır ya bir kadın ???

Öğrenmesi değil de nasıl öğrendiği sorun bence. Olayı sizden duysun önce, ondan değil.
Ağız değiştirmiştir kardeşleriyle konuşurken "ben fiziki zarar kastettim o kızımı öne atıp olayı başka bir şeye çekti falan filan." Sizin de başka birinin kızı olduğunuza kendi kızının bir başka ailenin gelini olacağına kafası basmamış. Ömür boyu ben kardeşime bakarım diyor da yavrum sen de kaynına bakacaksın diyebilirdi sanki, pff.

Öğrenmesi değil de nasıl öğrendiği sorun bence. Olayı sizden duysun önce, ondan değil.
Ağız değiştirmiştir kardeşleriyle konuşurken "ben fiziki zarar kastettim o kızımı öne atıp olayı başka bir şeye çekti falan filan." Sizin de başka birinin kızı olduğunuza kendi kızının bir başka ailenin gelini olacağına kafası basmamış.
evet doğru işte beddua demiş. ben beddua etmedim. ama benim yerime kendi kızını koysun istedim. kimbilir nasıl anlattı. eşimide aynı şekilde aramış tartıştık ama düzelir umarım.

Onca kişi varken siz geline mi düşmüş eşinizin erkek kardeşine bakmak. Ne kadar yüzsüzler ya sen istemiyorum dedikçe anlamamışlar.
tek anlayan eşim canım oda artık tartışa tartışa anlamaya başladı.. ama ona da abi ve abla baskısı öyle çok ki. hergün arar konuşurlar eşimle. onlar 39- 43 yaşında. daha biz 2 yıllık evliyiz ve çok genciz. herşeyi geçtim önce bunu düşünmeleri gerekir. daha ben evliliğimi oturtmuş değilim. bu güne kadar herşeye müdahele ettiler. bir de böyle yük yüklemeye çalışıyor görümcem. ben bu yükün altında artık ezildim.

tek anlayan eşim canım oda artık tartışa tartışa anlamaya başladı.. ama ona da abi ve abla baskısı öyle çok ki. hergün arar konuşurlar eşimle. onlar 39- 43 yaşında. daha biz 2 yıllık evliyiz ve çok genciz. herşeyi geçtim önce bunu düşünmeleri gerekir. daha ben evliliğimi oturtmuş değilim. bu güne kadar herşeye müdahele ettiler. bir de böyle yük yüklemeye çalışıyor görümcem. ben bu yükün altında artık ezildim.

Ezdirme sende kendini. Açık açık söyle. Biz daha çok genciz evliliğimiz oturmadı, özelimiz var gizlimiz var rahat edemem de. Eşinin anlaması çok önemli. Karıştırma evliliğine. Eşin de dengeyi kursun. Sonuçta şizofren kardeşi daha dün şizofren olmadı ya. Madem onun bakımını eşin yapacaktı o zaman evlenmeyip kardeşine baksaydı değil mi ama. Senin o evde olmadığını düşün. Sana mı güvenmişler. Çok kızdım valla.

Ezdirme sende kendini. Açık açık söyle. Biz daha çok genciz evliliğimiz oturmadı, özelimiz var gizlimiz var rahat edemem de. Eşinin anlaması çok önemli. Karıştırma evliliğine. Eşin de dengeyi kursun. Sonuçta şizofren kardeşi daha dün şizofren olmadı ya. Madem onun bakımını eşin yapacaktı o zaman evlenmeyip kardeşine baksaydı değil mi ama. Senin o evde olmadığını düşün. Sana mı güvenmişler. Çok kızdım valla.
aramı açmamak işin ailesiyle okadar çok çaba harcadım ki, eşimi üzmemek için, ama artık bardak taştı. ben elimden geleni yapıyorum. ben memlekete gideyim 15 gün gelsin dedim. tarih ayarladık eşimle. bi sınava girmem gerek hem o, hemde düşük yaptım ben canım 9 ay oldu hala bebek olmuyor, memlekete gitmeyi ovulasyona göre ayarladık. bu kadar yük var zaten başımda.

30 yasindaki adamin ne isi varmis sizin yaninizda kayniniz sonucta kardesinz degil.esinizin bir koca olarak buna bastan hayir demesi gerekir.buna benzer bir hadiseyle benide karsi karsiya getirmeye calisti uyanik kv m ama tutturamadi tabi.

Yerinizde olsam esime bu durumu ya duzeltirsn yada sana ablan ve kardesinle mutluluklar hoscakalin derdim.

30 yasindaki adamin ne isi varmis sizin yaninizda kayniniz sonucta kardesinz degil.esinizin bir koca olarak buna bastan hayir demesi gerekir.buna benzer bir hadiseyle benide karsi karsiya getirmeye calisti uyanik kv m ama tutturamadi tabi.

Yerinizde olsam esime bu durumu ya duzeltirsn yada sana ablan ve kardesinle mutluluklar hoscakalin derdim.
eşim ben çalışmıyorsam evet karşı, ama ben çalışmaya başlayınca 2-3 aya karşı değil açıkçası. bir de ben daha sert bir şekilde bunun yanlış olduğunu ablasına söylemesini beklerdim.ama öyle yumuşak söyledi ki eşim, duydum. ve ben kendi hakkımı kendim aramaya kalktım. eşim beni biliyorsun ben sert usluptan hoşlanmıyorum diyorr, haklı olabilir ama söz konusu yuvamız daha kararlı olmalı.

Calisiyor olsanda yakisik almaz bence .aksam yorgun argin evine geliceksin ama uzanip tv izleyemiyeceksin rahat rahat evinde dolanamiyacaksin.Çok zor Allah yardimcin olsun umarim bir cozum bulabilirsiniz.

Ablasi bakmaya cok niyetli madem yakininda bir ev tutsun hergun gider gelir kirasini falanda tum kardesler olarak ortak verebilirsiniz.boylece kimseninde huzuru kacmamis olur.

Esiniz yumusak basliymis benimkide oyle malesef ve hep su istimal edilmeye calisiyor basta anne babasi ve sulalesi tarafindan.Benimde kaynimi yanima gondrmeye calistilar burda ise gireckmis vs.Allahtan benim.b.babam baskin ve cevresindr sayilan sevilen sozu dinlenen biridir el atti ve kokten engelledi bu durumu sagolsun.simdi baska bir ilde calisiyor ve gorumcemin yaninda kaliyor.Bazen onun icinde uzuluyorm kim bilir esinin yaninda ne kadar eziliyordur yerinde olmak istemezdim.

Sizin ailede yani kendi tarafinizdan buyuklriniz varsa araya onlari koymayi deneyebilirsiniz.Kizimizin yaninda biz 30 yasinda adamin ne isi var kabul etmeyiz falan deseler belki ise yarar.

tamamen katılıyorum canım. dün anneme arattım artık bu defa. annen niye karışıyo bizim kardeşimize oldu. annem şimdiye kadar bir tek şey söylemedi eşime karşı çok kibar çok seviyelidir. ama şimdi oda kötü oldu. onun sülalesi karıştı bişey demedim annem karışınca iyi. ablasını ara anne konuş dedim kadın kadına. eşim anneme numarasını verdirtmedi. çalışıncada öyle canım. şu an iş başvurusu bile yapmıyorum çalışmamak için. bütün hayallerim suya düştü.

şuan bile bukadar sorun yaşıyorken , yani evim müsait olmadığı halde başıma atmaya çalışıyo görümcem. bir de çalışsam ne olurdu Allah bilir.

Cnm allah yardimcin olsun ama ben sana once de dedim muhattap olma ne die kavga ettin ki neyse olan olms her serde bir hayir var ins durum duzelir esinle tartisma sakn suan onla arani iyi tut ki seni korusun...eger ortada hakszlik varsa allah kimsenin yanina koymaz icini ferah tut.. Ve de en onemlisi ne olursa olsun beddua etme...

haklısın canım, eşimi çok seviyorum onu kırmamalıyım ama artık yetti. benim planımı onlar yapıyor. bir de beddua değildi o canım sadece kızının başına geldiğinde nasıl olur onu düşünmesini istedim. başıma atıyor çünkü kardeşini.

arkadaşlar, birde bugün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. ama bu tartışmalar yüzünden dün sinir krizi geçirince majezik aldım. yine bebeğimi kaybedersem bu olanlar ve majezik yüzünden

eşim ben çalışmıyorsam evet karşı, ama ben çalışmaya başlayınca 2-3 aya karşı değil açıkçası. bir de ben daha sert bir şekilde bunun yanlış olduğunu ablasına söylemesini beklerdim.ama öyle yumuşak söyledi ki eşim, duydum. ve ben kendi hakkımı kendim aramaya kalktım. eşim beni biliyorsun ben sert usluptan hoşlanmıyorum diyorr, haklı olabilir ama söz konusu yuvamız daha kararlı olmalı.

Eşiniz şu bakımdan haklı olabilir sadece, kardeşler arasındaki hukuğu da düşünün, onun sert çıkışması bu sefer diğerlerinin gözünde "evlendi de karısı yüzünden artık kardeşini istemiyor" gibi algılanacak. Eşinizle aranızdaki kırgınlığı onun yoluyla sert üslupsuz bir şekilde bütün kardeşler bir araya gelip bir karar varın şeklinde konuşup düzeltebilirsiniz umarım, bu duygusal yönden birikmiş olduğunuz zamanda sadece sizin ayrıca güç ve sabır dilerim. Umarım sadece test sonucu beklentilerinizle mutlu ve huzurlu olacağınız günler gelir en kısa sürede :KK36:

çok teşekkür ederim. inşallah her şey güzel olur. en çok şuna üzgünüm ben kardeşi için gerçekten bir şeyler yapmak istiyorum. dualarımda hep oda var. eşimde çok iyi biliyor bunu. eşin arada kalması çok kötü ona da çok acıyorum üstüne çok geliyorlar eşimin.

tamamen katılıyorum canım. dün anneme arattım artık bu defa. annen niye karışıyo bizim kardeşimize oldu. annem şimdiye kadar bir tek şey söylemedi eşime karşı çok kibar çok seviyelidir. ama şimdi oda kötü oldu. onun sülalesi karıştı bişey demedim annem karışınca iyi. ablasını ara anne konuş dedim kadın kadına. eşim anneme numarasını verdirtmedi. çalışıncada öyle canım. şu an iş başvurusu bile yapmıyorum çalışmamak için. bütün hayallerim suya düştü.
Karismasi gayet dogal annenin sonucta kizinin huzurunu dusunuyor dogal olarak.
Keske verseydin numarayi gorumcenlede konussaydi annen.Numarayi verdirmediyinden ben esininden gonlu razi bu duruma sanki gibi algiliyorm ben.Ayrica gorumcene kendi soyledigin seyleri iyiki soylemissin hic pisman olma bence gayette haklisn. beddua olarak algiladigina gore durumun vehametinin oda farkinda demek ki...Bu arada hamileligini
Tebrik ederim .Allah huzurla tamamina erdirsin canim.

Back
X