Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Bir de ev mi verdiler bu geline.

aaa kanaryamıydı bu üye?boşuna yorum yapıyor muşum o zaman

Teşekkür ederim hatalarımı görmemi sağladınız. Bi de adam üzülünce surat asma hem suçlusun hem güçlü demiştim. Benim bişey yapmaya hakkım yok tamam dedi. Abarttım çok üzgünüm.

Bir de ev mi verdiler bu geline.
Ama gelin 3-5kuruş hesabı yapıyor.
Oğlum büyüdüğünde benim miras hakkımı da sayarsan en az üç evimiz olacak. Asla geline hibe etmeyeceğim. Sen malını veriyorsun böyle ucuz hesaplarla görüşmemeye çalışıyorlar. Kira ödesinler de biraz kıymet bilsinler önce

Başta hakliydiniz ama gittikçe abarttiginizi düşünüyorum son bir kaç konunuzu gördükçe.

Adam sizden izinsiz su bile icmesin isterseniz . Eşiniz uyumlu siz ne derseniz yapıyor diye de abartmayın. Adamın başlarım bu işe diyip kafasına göre davranmasi yakındır. Sizin nasıl ki zevk aldığınız seyler varsa eşiniz de köyden keyif alıyor demekki. Her hafta sonu gidelim demiyor sonuçta

Bir bayrami sizin ailenizle, bir bayrami esinizin ailesi ile gecirmekten daha normal ne var ben gercekten bilmiyorum.

Kesinlikle öyle. Maddi bir beklentim olmaz ama eşimin de benim de ailemde bu tür şeyler normaldir. Ben annemlere gidince bana bir şey ödetmezler, kayınvalidem senin paran burada geçmez der. Onlar bize gelince biz de hakeza öyle. Burada kayınailesine zaten elden çıkartmak istediği ev eşyasını bile göndermek istemeyen vardı. Evlatlarımızı merhametli ve vicdanlı olacak şekilde yetiştirebiliriz inşallah

Cirilla yahu köyden döndük annesi gitti 1 hafta sonra diyorki sizi bekledim gelin gelin gelin. Soğuttular beni köy denilince sinirleniyorum.

eşiniz bi kaç yıl sonra huyunuzu öğrenip bikacak lütfen sen önce kendi huyunuzu degiştirin. eşini degil.

Bu konuda sizi haksız buldum. İzniniz olmazsa, ekstrem bir durum çıkarsa bunu o zaman düşünürsünüz. Şimdiden bunun için kavga etmeye değer mi? Kurban köyde daha iyi oluyor ayrıca. Hamileyken de gidebilirsiniz çocuk olunca da. Hem çocuk babasının köyünü görsün fena mı? Eşiniz tatil de ayarlamış, sizi memnun etmek için elinden geleni de yapmış. Neden 100 liranın, pastanın lafını yapıyorsunuz bunlar çok küçük şeyler. Evlat bu kadarını da ailesi için yapmasın mı? Geçmişten gelen birtakım gicikliklariniz var sizi anlıyorum ama artık bunlari aşın. Tüm bu tepkilerin sebebi o geçmişte yaşanan olaylar. Kendinize yeni bir sayfa açıp rahatlayın.

Cirilla yahu köyden döndük annesi gitti 1 hafta sonra diyorki sizi bekledim gelin gelin gelin. Soğuttular beni köy denilince sinirleniyorum.

O konuda haklisin ama dedigim gibi 100 lira, pasta gibi tansiyon aleti gibi ufak tefek hesaplar cok cirkin. Kucuk hesaplar mide bulandirir, o kadar muhtaç degilsiniz oyle olsa adam tatil alamazdi.
Ha ailesi ufak tefek diye diye her ihtiyaclarini eşinize karşilatsa sıkıntıya girseniz o başka

Huysuzum evet. Bazen zor biri olabiliyorum. Oysaki bana danışsaydı huysuzlanmazdım.

Kanaryacigim ben senin huysuz ve zor biri oldugunu dusunmuyorum. Aksine cok ilimli birisin. Zira oyle olmasan kv.nin evinde oturmayi bastan kabul etmezdin. Senin sorunun sonradan degismek istemen ve olmadigin biri gibi olmak istemen. Dik duracagim derken bazen sasiriyorsun bence cunku sen bu degildin en basinda.

Sen evlendigin gunden beri kv.nin evinde oturuyorsun. Kirada baska bir evde otursaydin bu gune kadar odeyecegin kira ile ne cantalar, ne pastalar, ne tansiyon aletleri alinirdi.

Bu konuda seni haksiz buldum. Hakli oldugun kisim esinin koy planini seninle yapmasi gerekirdi.

Bunun için çok üzgünüm. Keşke vermeselerdi de borçlu gibi hissetmeseydim. Şuan araba değil ev borcu ödüyor olurdum.

Neden? Döve döve mi oturttular? Zincire mi bağlısınız orada polisi mi arayalım?
Adamlar vermiş, teşekkür eder oturmazsın biter gider. Oturma, borçlu da hissetme.

Bir de kayın ailesi bunlar geniş evde otursun diye kendi evini verdi. Kendi küçücük eve geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…