Bir de ev mi verdiler bu geline.Eşinin ailesi alt katında değil sen eşinin ailesinin üst katındasın kanaryaev onların size verdiler çünkü.
Aylık beş yüz şok diyorsun da şu an en ucuz kira 2-3 bin bandında. Aile o evi vermese 3 bin lira gelirleri olacaktı
aaa kanaryamıydı bu üye?boşuna yorum yapıyor muşum o zamanEşinin ailesi alt katında değil sen eşinin ailesinin üst katındasın kanaryaev onların size verdiler çünkü.
Aylık beş yüz şok diyorsun da şu an en ucuz kira 2-3 bin bandında. Aile o evi vermese 3 bin lira gelirleri olacaktı
Teşekkür ederim hatalarımı görmemi sağladınız. Bi de adam üzülünce surat asma hem suçlusun hem güçlü demiştim. Benim bişey yapmaya hakkım yok tamam dedi. Abarttım çok üzgünüm.Aranızdaki uyumu ne güzel anlatmışsın...böyle böyle aradaki uyumu hırpalarsın...bir süre sonra hep ben mi gönül yapacağım düşüncesine girebilir...girebilir'in altını çiziyorum ama ;tanımıyorum çünkü eşinizi buradaki 2 paragraftan başka sonuçta kesin yargı yanlış olur ..
Genelde bu şekilde oluyor...herşey güzel başlıyor ama bir süre sonra karşıda daha az çaba görülünce gittikçe azalıyor..
Size rahatça isteklerini,hayallerini paylaşabilmesi yanınızda rahat hissetmesi daha güzel olanı değil mi?
Yuva kendimizi rahat hissettiğimiz yer..Bir süre sonra o yuva ,yuvalıktan çıkar plan merkezi haline gelir sonra dikkat etmek lazım..
şimdi ben sadece danışsın istedim diyecek itiraz edeceksin belki ama belli ki böyle ufak ufak eşinizin size rahat ifade edemeyeceği bazı durumlar çıkacak gibi..zaten birden bire olmuyor böyle ufak ufak birşeyler başlıyor sonra ne oldu bize yahu deniliyor..
Siz bu bayram gidiverin senede 2-3 günden birşey olmaz eşiniz problemli baskıcı biri değil çünkü...bunu güç gösterisi vs gibi görecek sizi sürekli mecbur bırakacak birine benzemiyor..sadece mutlu olur adamcağız 2-3 günlüğüne o kadar..sizde güzel bir hayat arkadaşlığı yapmış olursunuz...
Ama gelin 3-5kuruş hesabı yapıyor.Bir de ev mi verdiler bu geline.
Kanarya mııııı. Ay yeni üyeyim ama yıllardır okurum burayı. Kanaryayı o kadar iyi tanıyorum ki. Aynı histeyim şuanaaa kanaryamıydı bu üye?boşuna yorum yapıyor muşum o zaman
Canımsım Lalem merhaba. Elbette alsın sadece istemsizce içim sıkılıyor abartılınca. Her sene her sene köy mevzusu sıkıyor beni. Bu böyle kanıksanmış olabilir ama hamileyken gidemem çocuğumun düzeni uymazsa maddiyatım elvermezse iznim azsa gidemem. Şart mı zorunlu mu ? Bunu anlatmak istedim sadece. Bir de beyfendi diyorki kurbanı köyde keseriz zaten ilerde mecbur gidicez. Yok canım öyle 8 saat yola mı gidicem ben kurban için dedim. Neye göre yapılıyor bu planlar ? Tabikide engel olmayacağım gidebilir ama aynı evi paylaşıyorsak sormalıydı.
Kesinlikle öyle. Maddi bir beklentim olmaz ama eşimin de benim de ailemde bu tür şeyler normaldir. Ben annemlere gidince bana bir şey ödetmezler, kayınvalidem senin paran burada geçmez der. Onlar bize gelince biz de hakeza öyle. Burada kayınailesine zaten elden çıkartmak istediği ev eşyasını bile göndermek istemeyen vardı. Evlatlarımızı merhametli ve vicdanlı olacak şekilde yetiştirebiliriz inşallahevladı kendiniz için mi yetiştiriyorsunuz diyorlar ya bazen ben huzurevine giderim rahatsız etmem diyorlar ya bana pek samimi gelmiyor.ben en başta kendim için evlat sahibi oldum .yalnız kalmamak için hayat da.can hıraş iyi yetiştirmeye çalışıyorum donanımlı ahlaklı iyi eğitimli.iş güç sahibi olunca beni yok sayacaksa neden çabalayayımm?tek başıma yer içer gezerdim rahatça.şu an hasta başındayım mesela.o olmasa çıkar gezerdim.fedakarlıklar ödenemeyecek kadar fazla.bir 100 tl nin bir tansiyon aletinin hesabını soracaksa evladımızın eşi vayy halimize vayy.sanki ev araba koltuk takımı vs al demişler?
Cirilla yahu köyden döndük annesi gitti 1 hafta sonra diyorki sizi bekledim gelin gelin gelin. Soğuttular beni köy denilince sinirleniyorum.Eşimin her sene köye gitmesini istemezdim ben de ama benim eşim de köye giden bir insan değildi zaten son yillarda cok cagiriyorlar istemiyorum o konuda haklisiniz.
Bizde herşeyi anlaşarak yapariz, eşim aldigini saatigini söyler sorar mutlaka kafasina göre takilmaz buraya kadar tamam ama bir tansiyon, aleti ve pasta alamayacak mi bir insan anne babasina bunlar fazla mi çok mu? Ses cikartamayan, pasif adam bulunca bu kadar tepesine binmeyin siz de.
eşiniz bi kaç yıl sonra huyunuzu öğrenip bikacak lütfen sen önce kendi huyunuzu degiştirin. eşini degil.Amacım bıktırmak değil de ben yokmuşum gibi davranmalarından rahatsızım. Görmeniz lazım piknik için termos aldık diyorki kurbanda gelirken getir. Babacım belki gelmeyeceğiz ? Bana sordunuz mu ? Ben bunu öğrenmelerini istiyorum.
Cirilla yahu köyden döndük annesi gitti 1 hafta sonra diyorki sizi bekledim gelin gelin gelin. Soğuttular beni köy denilince sinirleniyorum.
Huysuzum evet. Bazen zor biri olabiliyorum. Oysaki bana danışsaydı huysuzlanmazdım.
Valla aldığım pastayı beğenmeyip laf yapan burun kıvıran ve emir veren görümcemin tabikide istediğini yapmayacaktım.O pastaya "şunu yazsaydiniz" incileriniz dökülürdu. Sizin gibiler kıymetli oluyor işte biz olamıyoruz.
Bunun için çok üzgünüm. Keşke vermeselerdi de borçlu gibi hissetmeseydim. Şuan araba değil ev borcu ödüyor olurdum.
Haklısınız. Eşim hevesle arıyor sabahtan beri çok güzel geçicek hayatım nasıl tatilimiz diye.Bayram sonrası için tatil rezervasyonu yaptırmış eşi. Adam bunu düşünürken konu sahibini de keskin çizgiler çizmemesi gerekir diye düşünüyorum ben
Bir de kayın ailesi bunlar geniş evde otursun diye kendi evini verdi. Kendi küçücük eve geçtiEşinin ailesi alt katında değil sen eşinin ailesinin üst katındasın kanaryaev onların size verdiler çünkü.
Çıkın o zaman evden. Eşinizi iyi bulmuşsunuz maaşallah.Bunun için çok üzgünüm. Keşke vermeselerdi de borçlu gibi hissetmeseydim. Şuan araba değil ev borcu ödüyor olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?