Tamam da evlisin ? Evin düzeni var ve iznim kısıtlı neye göre gidiyorsun ? Bana kalırsa ailesinin yanında da söyleyeceğim bu seferde gelin yüzünden oğlumuz gelemiyor kısıtlıyor sıkıyor çekemiyor olucak ve ben bu saçma lafları duymak istemiyorum. Eşim bayram sonrası bizim içinde tatil rezervasyonu yaptırdı. Yalnız bırakmak istemiyorum ama hatasını anlamadı içinde böyle yapmam gerekiyordu gibi hissediyorum. Elimi versem kolumu kaptırıcam biliyorum
"Elimi versem kolumu kaptırırım" bakış açısıyla evlilikleri perde arkasında soğuk savaşa çevirmek evliliklerin en büyük düşmanı.
Kimden ve neden koruyorsunuz kendinizi bu kadar? Hayatı paylaşmak için evlendiğiniz adamdan mı?
Belki çevrenizde ki evlilliklerde yaşanan olumsuzlukları görüp kendinizce önlem almaya çalışıyorsunuz.
Ama her evlilik, her eş farklı.
Karşınızda ki, her sene iki bayramı benim ailemle geçiricez diyerek sizin aile bağlarınızı hiç sayan, dediğim dedik, saygısız ve bencil bir adam olsa bu inadı yapın derimde. Sizin anlattığınız eş profili böyle değil ki.
Gerçekten ne oluyor evlenince, sizden önce 30 sene bir arada olduğu insanları hiçe sayıp herşeyi sizinle mi paylaşmalı.
Senede bir eşini koluna takıp aile ziyareti yapamayacak mı?
Okutan, büyüten aileye harcadığı iki kuruşun hesabını mı vermeli?
E siz böyle davranırsanız ailesi haklı olarak gelin kısıtlıyor, sıkıyor diyecek. Durum bu değil mi zaten?