Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

O zaman bu ay öyle yapıyorum. Araba kredisi bende onu kim ödeyecek. Zaten 3500 lira kredi. Vermediğim de nasıl konuşmalıyım sizce ?

O para benimde param. Eşek gibi çalışıp elime 100 lira kalıyorsa ve aldığım maaşdan 5 kuruş almadan kocama veriyorsam kusura bakmasın ama kendi kendine karar veremez.

Güzelim nasıl ayırayım. Ev giderleri 8 bin gelir 9 bin dersek kalan 1000 le gram alıyoruz. Ayırdığımda araba satılmak zorunda ödenmez. Zaten ödense korunmam bebek korusunda iki kişi çalışmak zorundayız sinirim bu yüzden.

Bu olayda haklısın.
Zırt pırt o kadar uzak yere araba götürülmez. Benzini geçtim km de artıyor

O zaman bu ay öyle yapıyorum. Araba kredisi bende onu kim ödeyecek. Zaten 3500 lira kredi. Vermediğim de nasıl konuşmalıyım sizce ?

Araba kimin adina? Sen maasini esine veriyorsun krediyi o mu oduyor? Araba da esinin adinaysa bosansan bile araba benim der ve sen odemeyi kendin yapmiyorsan bunun ispatini da yapamazsin. Gecmis olsun.

Sinir bozucu yemin ediyorum.

Bu olayda haklısın.
Zırt pırt o kadar uzak yere araba götürülmez. Benzini geçtim km de artıyor
Teklif etmesine o kadar sinirlendim ki suratımı görmeliydiniz. Eşim bakıp bakıp durdu noldu diye konuşmadım. Yanıma geldi ilgilenmedim. Aramıyorum sormuyorum. O arabaya kolyeme kadar verdim sattırıcaklar bana.

Araba kimin adina? Sen maasini esine veriyorsun krediyi o mu oduyor? Araba da esinin adinaysa bosansan bile araba benim der ve sen odemeyi kendin yapmiyorsan bunun ispatini da yapamazsin. Gecmis olsun.
Araba benim üstüme o yüzden de kredi benim hesabımda ödemeleri ben yapıyorum. Araba altınlarla alındı isparlayabilirm çünkü bileziklerm yok

Allah sizin gibi gelin kimseye vermesin eşiniz adına da üzüldüm , post açıp dert yanması gereken o sanırım. Kurbanda köye gitmeye bayılırım ki her sene Ramazan’da yurt dışı tatili yapariz . Kurbanda köye gidilir gelenek kalabalık et getiririz gelirken yaşlı İnsanlar gönlü olur. Tansiyon aletine laf etmişsiniz o insanlar o adamı büyüttü gerçekten daha fazla yazmak istemiyorum çirkinleşicem

Bende aynı fikirdeyim birde anne baba dedigin vicdanlı olur ya . Onların daha çocuğu torunu olacak . Hep istiyorlar ki kanaryanin kocası versin bu anne de kızına kendine harcasin gelin yiyeceğine onlar yiyecek. Gelinin çalışması flaan önemli değil

Araba benim üstüme o yüzden de kredi benim hesabımda ödemeleri ben yapıyorum. Araba altınlarla alındı isparlayabilirm çünkü bileziklerm yok

Bak buna cok sevindim akilli kadinsin. ❤ hem araba al, hem maasini esine ver, hem gorumcenin ihtiyaclarini dusun ama hala sana kotusun diyenlere aldirma.

Umrunda değiller kira ödemiyoruz diye laf çarpıyor. Kirası olanlar napsın diyor bana ekonomik boyutta söylendiğimde. Karısı çalışmayan napsın bak ben kocama destek oluyorum desemde anlamıyor. Kayınpederim de olur dedi tabi ne dicek:)

Oğulları da asgari ücret alıyorsa bu aile ne hakla gidip torunlarına bisiklet alıp sizden istiyor yok koye götür bizi diyor senin kocan tam sopalık resmen enayi yerine koyuyorlar ya adam çıldırtir bunlar . Kocana da Allah vicdan versin.

Canımsın
Bak buna cok sevindim akilli kadinsin. ❤ hem araba al, hem maasini esine ver, hem gorumcenin ihtiyaclarini dusun ama hala sana kotusun diyenlere aldirma.
Kartım bende. Eşim maaş verme sebebimde zaten maaaştan kalmaması. Her ay ödemeleri çıkarıyoruz biliyorum nereye gittiğini hadi al olmuyor. Aslında zaten kredim maaş kadar kredi kartımla artmıyor bile. Açık kalınca da eşim kapatıyor. Ona göre çok çabalıyor hiç harcamıyor sosyal değil içki kumar harcamıyor bizide hiç zorlamıyor yani kabul etmiyor.

Öbür evi kocan almamış mi ? Madem laf carpiyorlar bir gün çıkıyoruz madem bu kadar gözünüze batıyorsa yetti artık de yüzlerine bu ne ya Durup durup sen laf dinlemeye mi evlendin . Köle gibi sen bunları besle yok ya

Canımsın
Kartım bende. Eşim maaş verme sebebimde zaten maaaştan kalmaması. Her ay ödemeleri çıkarıyoruz biliyorum nereye gittiğini hadi al olmuyor. Aslında zaten kredim maaş kadar kredi kartımla artmıyor bile. Açık kalınca da eşim kapatıyor. Ona göre çok çabalıyor hiç harcamıyor sosyal değil içki kumar harcamıyor bizide hiç zorlamıyor yani kabul etmiyor.

Yok ya alemin tek akıllısı eşin herhalde. Kimse kusura bakmasın ben işten çıktım eşimin maaşı var onun da nereye gittiğini bilirim . Allah var zaten her ay açıkla geçiyor ama o da böyle saçmalıklar yapamaz. Bu resmen haram yani . Eve önce zorla oturt sonra da laf sok dur . Emir altına sokamadilar bari parayla susacaklar.

Gerizekalı işte. Laf edince de paragöz oluyorum. Madem öyle almazsın maaşımı diyorum paragözsem harcarım çatır çatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…