Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Çok cimrisiniz pes dedim okurken İlerde oğlum olursa Rabbim senin gibi gelinlerden uzak etsin

Bu kadar konusmanin ustune yine gidip babasina gideriz falan diyorsa senin esinden cidden bi cacik olmaz bu konuda. Kas kafali midir nedir tepkini de koydun defalarca soyledin inadina yapiyor artik herhalde.

Allah yardımcın olsun kanarya . Sana diyecek bir şeyim yok sadece lütfen aceleyle çocuk yapma . Eşin düzelmiyor gitseler de duzelmeyecek. Nasıl cozeceksin İnan ki bilmiyorum

Bu kadar konusmanin ustune yine gidip babasina gideriz falan diyorsa senin esinden cidden bi cacik olmaz bu konuda. Kas kafali midir nedir tepkini de koydun defalarca soyledin inadina yapiyor artik herhalde.
O kadar sinirlendim ki Beth. Daha yeni konuşmuşuz ve kalkıp gideriz diyor. Hadi iyi düşüneyim ailesinin gönlü hoş olsun diye desemde elle tutulur yanı yok ki. Kas kafalı herhalde bilmiyorum kendimi çok zor tuttum saydırmamak için. Saydırsam ne olucak ki ? Para lafı yapan ailesi konusunda kısıtlayan biri olacağım. Sustum konuşmuyorum açıklamıyorumda.

Bencede kayınvalidemin kızı dururken bana hastane randevusu aldırıyor da gıkım çıkmıyor. Mesaide kaynanam kocası evde tek diye yemeğe çağırıyorum Allahta beni bildiği gibi yapsın.
Bilmiyorum yazdığın şeyler biraz garip geldi ama 100 liranın lafı yapılmaz ki ..eşim yapsa buz gibi sogurum ondan ...tabiki neler yaşadığınızı ayrıntılı bilemem burda yazılanlara göre yorum yaptım

Canim esinin boyle oldugunu bizde sende biliyorduk ve bunu konuda konusmustuk diye hatirliyorum. Yeni bir olaymis gibi sinirlenmen yersiz. Yapman gereken sakin kalip maasini vermemek demistik sana. Adam maasini alip sana harclik veriyor, sen bir ton baligini alamiyorsun,harcamalari yapan kendisi ve sana verdigi harclikla harcamalara dikkat edelim diyen yine kendisi. Sinirlenecegine maasini vermeyeceksin birak kim sinirleniyorsa sinirlensin. Sen sakince keyfine bakacaksin.

İşte bu kadar ..

Bişeyler mi kaçırıyorum anlamıyorum. Benim eşimin annesi de gerekirse eşimi çağırır benden de izin almaz isterse 10.000 tutsun benzin masrafı. Annesi babası yahu. Ne var konuda kaçırıp size hak veremediğim?

Siz bütçenizi ayırın. Evin tadilatı için eşinizin gitmesi bana normal geldi. Ama size kıs derken, kendisinin savurması açısından da haklısınız. Evin giderlerine herkes katkı yapsın, kalanını da istediği şekilde harcasın. Bu düzen bence de çok iyi değil. Ama siz para konularında uzlaşamadığınız için tek yolu bu.

Bence durum olmayınca bir şeylerden kısarak yaşıyorsa insan kendisi taviz vererek başka bir şeye harcanmasına kızar . Anne baba çalışıyorlarmış o zaman yol masrafını versin aylık elimize iki yüz üç yüz lira kalıyor diyor konu sahibi. Ben çok para kisan bir insan değilim ama bende ne on bin TL ne de üç bin TL harcamasına izin vermezdim eşimin . Ben ayakkabı alırken ya da bir şey alırken dikkat ediyorsam o da parayı kafasına göre veremez. Tabi eğer alınan maaş çok iyiyse bütçe de uygunsa on bin değil ev alıp oturttsun ona bile karışmam .

Tabikide kabul etmediğimde de yaranamayacam ki. İstersem senede 10 kere gideyim aferin demeyecekler. O kadar çok konuştum ki anlamıyor eşim. Tamam diyor törpülüyor ama kalıyor biryerlerde.

Köye falan gitme canım. Eşin için herşeyi yapmak istiyorsun ama o sana saygı duymuyor. Kp atsın benzini o zaman. Öyle şey mi olur

Tabikide kabul etmediğimde de yaranamayacam ki. İstersem senede 10 kere gideyim aferin demeyecekler. O kadar çok konuştum ki anlamıyor eşim. Tamam diyor törpülüyor ama kalıyor biryerlerde.
Terapiye gidin diyeceğim. Bu sizin için büyük sorun belli. Belki dışardan birisinin yorum yapması faydalı olabilir.

Eve lazım olan şeyi camiye vermek günahtır demişler. Anne babasının durumu çok iyi. İki maaşlar, evleri kendilerinin. Durumları iyi olan ailenin, görümce dahil sürekli isteklerinin olması ne kadar normal? Kanaryalar sürekli eksi hesapta gezerken, ailenin istekleri insafsızlık degil mi??? Durumları olmasa anlarım da durumları çok iyi.

Kötü olan şu ki, kanarya hemen çocuk yapmak istiyor.Çocuk olunca bu aileyi hiç zaptedemez.
Kanaryanın yerinde olsam maaşı vermem, köye de ömür billah gitmem. Benim eşimin ailesinin de köyü var. Ben ailesi ile birkez köye gitmedim.

Şirketi olur, durumu çok iyi olur, bu kızın eksiğini bırakmaz, evi arabası olur, borcu olmaz, ailesine 3 degil 5 harcasın. Bu kız eşin agız kokusunu çekerken 3bin TL benzin parası verilmesi ne kadar hak? Kanaryanın çok iyi korunması lazım. Bu aileye torun falan verilmez. Bunlar torunu işe sokup, onu bile sömürecek tipten.

Mesele 100 lira değil ki. Mesela geçen 3000 tutucak yol parasını bana sormadan gideriz dedi ki kurbanda da gideceğiz. İşte o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…