Konuyu güncelleyemedim kızlar ama burda bana çok destek olan kızlar oldu bilmeleri gerek diye düşünüyorum. İyi hoş eşimle kurbanda ki köy konusunu güzelce konuştuk ettik sorun yok derken bu seferde ailesi köye yerleşiceği için tadilat çıktı. 2 3 günlük. Eşim babasıyla konuşurken gider geliriz haftasonu ya cumadan çıkarız haber gelsin de diyince sinirlendim. Kızlar araba su mu yakıyor ? Bir yerden tolerans gösteriyorum bir yerden pişman oluyorum. Ne demek gideriz ya ? Tek kayınbabam gitse yeterli zaten 3 binden fazla tutucak ne gerek var ki kurbanda da gidilicek.
Eşimi boğmak istiyorum o kadar sinirliyim 3 gündür geçmedi sinirim. Suratsız suratsız dolaşıyorum evde konuşmuyorum ilgilenmiyorum oralı olmuyorum gün içinde aramıyorum içimden gelmiyor o kadar kızgınım ki. Dün babasına sen gidince şunuda yap dedi muhtemelen gitmeyecekler ama bunu teklif etmesi bile çok kızdırdı beni çünkü o günün sabahında harcamalarımıza dikkat edelim tatile çıkacağız demişti. Ya sen de etsene ? Yüzünü bile görmek istemiyorum soğuk soğuk konuşup kapatıyorum mesaj da yazmıyorum