- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu güncelleyemedim kızlar ama burda bana çok destek olan kızlar oldu bilmeleri gerek diye düşünüyorum. İyi hoş eşimle kurbanda ki köy konusunu güzelce konuştuk ettik sorun yok derken bu seferde ailesi köye yerleşiceği için tadilat çıktı. 2 3 günlük. Eşim babasıyla konuşurken gider geliriz haftasonu ya cumadan çıkarız haber gelsin de diyince sinirlendim. Kızlar araba su mu yakıyor ? Bir yerden tolerans gösteriyorum bir yerden pişman oluyorum. Ne demek gideriz ya ? Tek kayınbabam gitse yeterli zaten 3 binden fazla tutucak ne gerek var ki kurbanda da gidilicek.
Eşimi boğmak istiyorum o kadar sinirliyim 3 gündür geçmedi sinirim. Suratsız suratsız dolaşıyorum evde konuşmuyorum ilgilenmiyorum oralı olmuyorum gün içinde aramıyorum içimden gelmiyor o kadar kızgınım ki. Dün babasına sen gidince şunuda yap dedi muhtemelen gitmeyecekler ama bunu teklif etmesi bile çok kızdırdı beni çünkü o günün sabahında harcamalarımıza dikkat edelim tatile çıkacağız demişti. Ya sen de etsene ? Yüzünü bile görmek istemiyorum soğuk soğuk konuşup kapatıyorum mesaj da yazmıyorum
Allah yardımcın olsun kanarya . Sana diyecek bir şeyim yok sadece lütfen aceleyle çocuk yapma . Eşin düzelmiyor gitseler de duzelmeyecek. Nasıl cozeceksin İnan ki bilmiyorumEvet çalışıyorum o yüzden de rahatsız oluyorum çünkü borç ödüyoruz ve hesaplarımız bir. Köye gitmek 3000 bin. O para için aynı zamanda bende ter döküyorum. Bu ne kadar doğru ? Para ayırayım desem aynı evdeymişiz doğru değişmiş paramı yemiyormuş. Bilmiyorum ama mutlaka çözümü olmalı.
O kadar sinirlendim ki Beth. Daha yeni konuşmuşuz ve kalkıp gideriz diyor. Hadi iyi düşüneyim ailesinin gönlü hoş olsun diye desemde elle tutulur yanı yok ki. Kas kafalı herhalde bilmiyorum kendimi çok zor tuttum saydırmamak için. Saydırsam ne olucak ki ? Para lafı yapan ailesi konusunda kısıtlayan biri olacağım. Sustum konuşmuyorum açıklamıyorumda.Bu kadar konusmanin ustune yine gidip babasina gideriz falan diyorsa senin esinden cidden bi cacik olmaz bu konuda. Kas kafali midir nedir tepkini de koydun defalarca soyledin inadina yapiyor artik herhalde.
Bencede kayınvalidemin kızı dururken bana hastane randevusu aldırıyor da gıkım çıkmıyor. Mesaide kaynanam kocası evde tek diye yemeğe çağırıyorum Allahta beni bildiği gibi yapsın.Çok cimrisiniz pes dedim okurken İlerde oğlum olursa Rabbim senin gibi gelinlerden uzak etsin
Bilmiyorum yazdığın şeyler biraz garip geldi ama 100 liranın lafı yapılmaz ki ..eşim yapsa buz gibi sogurum ondan ...tabiki neler yaşadığınızı ayrıntılı bilemem burda yazılanlara göre yorum yaptımBencede kayınvalidemin kızı dururken bana hastane randevusu aldırıyor da gıkım çıkmıyor. Mesaide kaynanam kocası evde tek diye yemeğe çağırıyorum Allahta beni bildiği gibi yapsın.
Konuyu güncelleyemedim kızlar ama burda bana çok destek olan kızlar oldu bilmeleri gerek diye düşünüyorum. İyi hoş eşimle kurbanda ki köy konusunu güzelce konuştuk ettik sorun yok derken bu seferde ailesi köye yerleşiceği için tadilat çıktı. 2 3 günlük. Eşim babasıyla konuşurken gider geliriz haftasonu ya cumadan çıkarız haber gelsin de diyince sinirlendim. Kızlar araba su mu yakıyor ? Bir yerden tolerans gösteriyorum bir yerden pişman oluyorum. Ne demek gideriz ya ? Tek kayınbabam gitse yeterli zaten 3 binden fazla tutucak ne gerek var ki kurbanda da gidilicek.
Eşimi boğmak istiyorum o kadar sinirliyim 3 gündür geçmedi sinirim. Suratsız suratsız dolaşıyorum evde konuşmuyorum ilgilenmiyorum oralı olmuyorum gün içinde aramıyorum içimden gelmiyor o kadar kızgınım ki. Dün babasına sen gidince şunuda yap dedi muhtemelen gitmeyecekler ama bunu teklif etmesi bile çok kızdırdı beni çünkü o günün sabahında harcamalarımıza dikkat edelim tatile çıkacağız demişti. Ya sen de etsene ? Yüzünü bile görmek istemiyorum soğuk soğuk konuşup kapatıyorum mesaj da yazmıyorum
İşte bu kadar ..Canim esinin boyle oldugunu bizde sende biliyorduk ve bunu konuda konusmustuk diye hatirliyorum. Yeni bir olaymis gibi sinirlenmen yersiz. Yapman gereken sakin kalip maasini vermemek demistik sana. Adam maasini alip sana harclik veriyor, sen bir ton baligini alamiyorsun,harcamalari yapan kendisi ve sana verdigi harclikla harcamalara dikkat edelim diyen yine kendisi. Sinirlenecegine maasini vermeyeceksin birak kim sinirleniyorsa sinirlensin. Sen sakince keyfine bakacaksin.
Bence durum olmayınca bir şeylerden kısarak yaşıyorsa insan kendisi taviz vererek başka bir şeye harcanmasına kızar . Anne baba çalışıyorlarmış o zaman yol masrafını versin aylık elimize iki yüz üç yüz lira kalıyor diyor konu sahibi. Ben çok para kisan bir insan değilim ama bende ne on bin TL ne de üç bin TL harcamasına izin vermezdim eşimin . Ben ayakkabı alırken ya da bir şey alırken dikkat ediyorsam o da parayı kafasına göre veremez. Tabi eğer alınan maaş çok iyiyse bütçe de uygunsa on bin değil ev alıp oturttsun ona bile karışmam .Bişeyler mi kaçırıyorum anlamıyorum. Benim eşimin annesi de gerekirse eşimi çağırır benden de izin almaz isterse 10.000 tutsun benzin masrafı. Annesi babası yahu. Ne var konuda kaçırıp size hak veremediğim?
Tabikide kabul etmediğimde de yaranamayacam ki. İstersem senede 10 kere gideyim aferin demeyecekler. O kadar çok konuştum ki anlamıyor eşim. Tamam diyor törpülüyor ama kalıyor biryerlerde.Şunu da diyeyim. Diyelim ki bunu sorun etmiyorsunuz. Yine de yaranamazsıniz insanlara. Bunu bilir bunu söylerim. Bence bir durumdan rahatsız iseniz onu elbette dile getirmelisiniz. Susmak çare değil. Size kıymet verecekse böyle de vermeli. Anlayış göstermeli. Zaten ülkemizde çekirdek aile olmayı basaramadigimiz için sorunlar oluyor ya da boşanmalar oluyor.
Köye falan gitme canım. Eşin için herşeyi yapmak istiyorsun ama o sana saygı duymuyor. Kp atsın benzini o zaman. Öyle şey mi olurKonuyu güncelleyemedim kızlar ama burda bana çok destek olan kızlar oldu bilmeleri gerek diye düşünüyorum. İyi hoş eşimle kurbanda ki köy konusunu güzelce konuştuk ettik sorun yok derken bu seferde ailesi köye yerleşiceği için tadilat çıktı. 2 3 günlük. Eşim babasıyla konuşurken gider geliriz haftasonu ya cumadan çıkarız haber gelsin de diyince sinirlendim. Kızlar araba su mu yakıyor ? Bir yerden tolerans gösteriyorum bir yerden pişman oluyorum. Ne demek gideriz ya ? Tek kayınbabam gitse yeterli zaten 3 binden fazla tutucak ne gerek var ki kurbanda da gidilicek.
Terapiye gidin diyeceğim. Bu sizin için büyük sorun belli. Belki dışardan birisinin yorum yapması faydalı olabilir.Tabikide kabul etmediğimde de yaranamayacam ki. İstersem senede 10 kere gideyim aferin demeyecekler. O kadar çok konuştum ki anlamıyor eşim. Tamam diyor törpülüyor ama kalıyor biryerlerde.
Eve lazım olan şeyi camiye vermek günahtır demişler. Anne babasının durumu çok iyi. İki maaşlar, evleri kendilerinin. Durumları iyi olan ailenin, görümce dahil sürekli isteklerinin olması ne kadar normal? Kanaryalar sürekli eksi hesapta gezerken, ailenin istekleri insafsızlık degil mi??? Durumları olmasa anlarım da durumları çok iyi.Bişeyler mi kaçırıyorum anlamıyorum. Benim eşimin annesi de gerekirse eşimi çağırır benden de izin almaz isterse 10.000 tutsun benzin masrafı. Annesi babası yahu. Ne var konuda kaçırıp size hak veremediğim?
Kötü olan şu ki, kanarya hemen çocuk yapmak istiyor.Çocuk olunca bu aileyi hiç zaptedemez.Canim esinin boyle oldugunu bizde sende biliyorduk ve bunu konuda konusmustuk diye hatirliyorum. Yeni bir olaymis gibi sinirlenmen yersiz. Yapman gereken sakin kalip maasini vermemek demistik sana. Adam maasini alip sana harclik veriyor, sen bir ton baligini alamiyorsun,harcamalari yapan kendisi ve sana verdigi harclikla harcamalara dikkat edelim diyen yine kendisi. Sinirlenecegine maasini vermeyeceksin birak kim sinirleniyorsa sinirlensin. Sen sakince keyfine bakacaksin.
Şirketi olur, durumu çok iyi olur, bu kızın eksiğini bırakmaz, evi arabası olur, borcu olmaz, ailesine 3 degil 5 harcasın. Bu kız eşin agız kokusunu çekerken 3bin TL benzin parası verilmesi ne kadar hak? Kanaryanın çok iyi korunması lazım. Bu aileye torun falan verilmez. Bunlar torunu işe sokup, onu bile sömürecek tipten.Bence durum olmayınca bir şeylerden kısarak yaşıyorsa insan kendisi taviz vererek başka bir şeye harcanmasına kızar . Anne baba çalışıyorlarmış o zaman yol masrafını versin aylık elimize iki yüz üç yüz lira kalıyor diyor konu sahibi. Ben çok para kisan bir insan değilim ama bende ne on bin TL ne de üç bin TL harcamasına izin vermezdim eşimin . Ben ayakkabı alırken ya da bir şey alırken dikkat ediyorsam o da parayı kafasına göre veremez. Tabi eğer alınan maaş çok iyiyse bütçe de uygunsa on bin değil ev alıp oturttsun ona bile karışmam .
Kız bırak çocuğu sesini duymak istemiyorum öyle bi soğuma geldi.Allah yardımcın olsun kanarya . Sana diyecek bir şeyim yok sadece lütfen aceleyle çocuk yapma . Eşin düzelmiyor gitseler de duzelmeyecek. Nasıl cozeceksin İnan ki bilmiyorum
Mesele 100 lira değil ki. Mesela geçen 3000 tutucak yol parasını bana sormadan gideriz dedi ki kurbanda da gideceğiz. İşte o yüzden.Bilmiyorum yazdığın şeyler biraz garip geldi ama 100 liranın lafı yapılmaz ki ..eşim yapsa buz gibi sogurum ondan ...tabiki neler yaşadığınızı ayrıntılı bilemem burda yazılanlara göre yorum yaptım