Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Asıl sorunun kendi kendine plan yapmış olmasını anlayamaması. Maalesef bi çok koca bu konuda böyle. Teoride birbirimize sormadan birşey yapmayız denir. Ama imza atılıp eve girdikten sonra böyle bi bakmışsın koca yapmış planı sen peşinde. Değiştirmekle alakası yok. Karşılıklı konuşulsa planını anlatsa belki sen bu kadar gıcıklanmıcan gitmeye köye

Yahu ne olursa olsun gitme. İstemediğin şeyi yapma. İleride gitmek istersen gidersin. Bu kadar.
Acaba bilerek mi yapıyorlar seridina ? Kayınpederim yine köyle resim paylaşmış. Eşimle annesinin resmini. Anne evladının yanında huzurludur diye. Ayıran mı var ? Fesat değilim yanlış anlamayın ama ne oluyor anlam veremiyorum. Belki de eşim karım istemiyor sevmiyor tartışıyoruz dedi de bana taktılar ? Bi sert sert tavırlar Ramazan bayramından beri anlmıyorum. Ay sinir oldum iyice.

Evet gıcıklanmayacaktım bunu da anlatacağım en kısa zamanda. Aslında ben daha çok ailesininde baskı yaptığını düşünüyorum. Oğlumuzun arabası var ama biz otobüste sürükleniyoruz bile demiş olabilir benim kayınvalidem öyle bir insan düşünün.

Sana bildiğin emrivaki yapıyor eşin. Ben gitmezdim açıkcası. Kırılan kırılsın. Onlar 1000 tl kar edecek diye, sen niye o yolu çekeceksin.

Bence zihin okuma canım. Açık açık konuş. Zihin okumak insanı çok yıpratıyor.

Takabilirler. Taksınlar ne olacak? O insanları çok önemsiyorsun. İnan gerek yok. Allah korusun eşine bir şey olsa yarın hepsi yabancı sana. O yüzden sen kendine bak. Biraz bencil ol. Bırak kendileri çalıp; kendileri söylesin. Sen net durdukça denemekten vazgeçerler. En azından eşinin başının etini yerler de sana buluşamazlar.

Tapusu bendediyorsun sanirim
Ama o kadar iyi yonlerini saydin herifin senede 1-2 kez katlanirdim esim icin.. ayrica bi pasta atla deve degil ya… o kadarinida yapsin, sen olsan annene almaz miydin?

Ben böyle şeylerin hesabını yapmıyorum ya çok garip geliyor Seridina. Hani yani görmemişler gibi sanki evlatlarını davranıyorlar sanarsın ellerinden almışım da göndermiyorum. Bu saat olmuş işteyim hastam bitmedi milletin köy düzenine göre hareket etmemi bekliyorlar ya. İnan önemsediğimden değil kendime engel olamayıp carlamazsam iyi yani. Oğulları gitmek istiyorsa kapı orda gidebilir eşiyle gitmek istiyorsa yapar gönlümü yanımda istiyorum der hatalısın ama geleceğim derim kapanır konu ellerinden oyuncak alınmış gibi hareketlere girmiyorlar mı aman Allahım. Kızıyla da arası açıldı ya oğlunun derdi o biliyorum.

Tapusu bendediyorsun sanirim
Ama o kadar iyi yonlerini saydin herifin senede 1-2 kez katlanirdim esim icin.. ayrica bi pasta atla deve degil ya… o kadarinida yapsin, sen olsan annene almaz miydin?
Alırdım bitanem ama üstüne hediye üstüne başka şeyler ve yardıma annem müsade etmezdi.

Görmüyorum bayadır gördüğümde bakıcam hareketlerine bi sıkıntı görürsem açık açık söylerim. Alsınlar gitsinler oğullarını yani buna engel olmuyorum ki ?
Şöyle şimdi. Sanki sen eşinin çantası ya da kuyruğunun, nasıl olursa gelir gözüyle bakıyorlar. Seni sinir eden bu. Senin belki bayram için başka planın var.Eger gelip sana insan gibi,bayramda yanımıza gelin, güzel vakit geçiririz deseler, olumlu bakardın sende.

Bak ama aynı şeyi yapıyorsun. Önemsiyorsun. Önemseme. Bak kendin diyorsun hastam var; çalışıyorum diye. Biraz kendine odaklan. Tam olarak görevin ne bilmiyorum ama bence nasıl ifade edeyim elini güçlendir. Ne bileyim iki yıllık mezunu isen dörde tamamla; dört yıllık isen master yap; onu da yaptıysan işinle ilgili kurslara katıl. Yani onlara ben sizden farklıyımı hissettirmen lazım. Normalde asla insanlara üstünlük taslanmasını onaylamam ama senin eş ailesi bundan anlayacak tipte. Seni aman işte çalışıyor olarak görmesinler. Bak bizim gelin şöyle şöyle demeleri lazım ki kendilerini geri çeksinler. Bunu şey gibi algılama lütfen ben yukarıda yazdıklarımdan daha mı değersizim diye. Eş ailesi belli ki vizyon sahibi değil. Senin onlara bir şeyleri göstere göstere öğretmen gerekecek maalesef. Umarım yanlış anlaşılmam

Allah siz gibi gelinden korusun inşallah 100 liranın hesabını yapan adama lazım olan tansiyon aletinin lafını yapan vicdansız bir insansınız bence. Kurbanda da gitmeniz çok doğal eşiniz melek gibi adam size çok dayanmış bile

Sizin eşinizin ailesi çok fenalar bu ne demek ya annesinin yanında huzurludur falan

Hayır aksine çok güzel anlattın. Kendimi geliştirmek adına çabalıyorum emin olun. İlk senemde eşim kardeşine evden çalışıyor rahatsız etmeyin dedi diye görümcem “ öf sende abi ya hep aynı şey anladık” demişti. Öyle bi kıskançlık. Güncelleme yapayım hemen kızlar.

Eşimle iş çıkışı avmye geçtik. Alışveriş yaptık muhabbet ettik tatil için çektiğimiz ödemeyi malzeme satarak kapatmış. Hallettim ben merak etme çok güzel olucak dedi. Hevesli hevesli işle alakalı durumları aktardı. Yemek yemeğe çıktık köt konusunu açtı. Köye gidebilir miyim hayatım köye gidelim çok istiyorum kızma bana dedi. Senede 1 kere 2 3 gün gideceğim Mahrum bırakma anlıyorum seni öyle gelişti kötü niyetim yok biliyorsun ordan karadeniz turuda yaparız istersen abinlere de gideriz karı kocayız biz huzursuzluk olmasın ben senin derdini anlıyorum bazen oluyor işte dedi. Bende sorunun sebebinin köye gitmek olmadığını anladıysan okey benim için uzatıcak bir şey yok dedim. Hatta taklidimi yaptı hemen kime sordun diyorsun geriliyorum hevesimden dedim öyle bazem yeri gelicek gidemicek ben farkındayım ama büyüdüğüm hep gittğim yerler çok iyi geliyor bana vs vs anlattı işte.

Babası iznimizi sormuş otobüse vericekleri parayla 1500 benzin atarmış sence nasıl olur diye sordu. Bende köye gidicen ya ondan öyle düşünmüştür dedim güldüm :) özetle kızlar hatasını anlamıştır diye düşünüyorum bundan sonraki köy ihtiyacı içinde planlamayı birlikte yapmamız gerektiğini söyledim gerekirse yine söylerim zaten farkında ben terslediğim için ne diceğini bilemiyormuş. Kaynanamlar sene sonu ya da 2023 başı gibi komple yerleşicekler ufak bi iş kaldı kayınpederim kalmak istemiyor burda çok yoruldu. Eşim aslında tek gidebilir buna asla lafım yok bilirde kızmam ama tanıyorum bırakıp gitmek istemiyor arada kalıyor. He ne olur sonuçta kızdığım noktayı biliyor baktım cidden iznim az hiç gidesim yok gitsin ailesiyle en azından ağız tadıyla gitmiş olur.

Değişiyor. Bazen hiç bazen doğumgünü özel gün gelince birikiyor. Öyle aileme harcicam tarzı takıntısı yok ama alır yani. Kardeşin alsın canım tek sen mi evlatsın ?
Yok artık şu son cümleniz çok çirkin gerçekten. bunu nasıl söylersiniz ya, ne kötü bir kalp bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…