Merhaba
S Sunshine1 hanım, bu konu özelinde değilde az çok bildiğim tüm konularınız nezdinde yazayım.
Üzgünüm sizin çözdüğünüzü sandığınız çoğu sorun maalesef çözülmedi , sadece hasıraltında hortlayacakları günü bekliyorlar.
Sürekli eşimle konuştum diyorsunuz ya , net olmuş olsanız olay kapanır ve bir daha açılmaz iması dahi yapılmaz ama yapılıyor neden mi?
Çünkü farketmeseniz de kaçak dövüşüyorsunuz, ne şiş yansın ne kebap misali , içinizde tamamen rest çekersem acaba ne olur korkusu var , bu yüzden de sürekli bir orta yol bulmaya çalışarak , kendinizi yoruyor, yıpratıyorsunuz.
Örnek; eşim ben annemleri bir göreyim sen istersen yukarı çık dediğinde , yok ben de 5 dakika göreyim diyorsunuz.
Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz , ama şu var net olduğunuz konularda farkında olmadan sürekli açık kapı bırakıyorsunuz , bu da karşı tarafta farklı bir izlenim bırakıyor nasılsa yapıyor gibi.
Eşinizle konuşuyorsunuz ona şüphem yok ama yaptırım konusunda başarılı olamıyorsunuz maalesef.
Umarım anlatabilmişimdir kısa tutmaya çalıştım ama , genel hatları ile bana yansıyan bunlar ve benzerleri.
Sözlerinizi ve davranışlarınızı aynı paralelde yürütmeyi başarabildiğiniz gün çözülecek çoğu şey.
Henüz çok gençsiniz ama inanıyorum ki zaman size bunu öğretecek, sevgiler.