Teşekkür ederım gunces. Bunu dışa yansıtmadım engelde olmadım hakkım değil elbette sadece kötü hissettim.
Size sormadan plan yapması konusunda haklısınız. Ama bunun acısını problem çıkartarak değil açık açık konuşarak çözmeye çalışın. Çünkü bu şekilde güç savaşına dönüyor olaylar. Adam gerçekte neye kızdığınızı, problemin ne olduğunu bilmiyor ki. Belki oda bu defa sizi ailenizle ilgili cezalandırmak isteyecek. Sonra al sana kısır döngü.Bilmiyorum ki aslında kısıtlamıyorum ben pandemide balayı yapamadık diye bile köye gittim. Geçen sene kurbanda da. Ailesi hep daha fazlasını istiyor yoruluyorum yetişemiyorum.
Kız napıyım aldığımız pastayı çöp etti güzel değilmiş dedi herzamanki gibi. Hep böyle. Yok valla eşimi biraz üzdüm telafi edeceğim.Olmuşsun sen Kanarya.
Hiç öyle yalandan eşime üzüldüm falan deme.
Tedirgin olduysan da eşini düşündüğünden değil, benden bıkar usanır diye oldun.
yok kaynanam hediye almayın biz almayacağız diyince pastayı alırız anne dedim sonra eşim üstüne hediye alıp üstüne para verip üstüne bir de başka şeyler planlayınca bi değişik oldum.Sizinle evlenince ana babasını unutup bir kenara bırakmasını falan mı umuyordunuz?Alınan pastaya bile laf etmişsiniz.Pes.
Böyle olucağını tahmin etmedim. Eşimde eve ihtiyaç yok evimiz var biz böyle ayarladık diyor.
Ben arkadaşlarımın akrabaların gidiyorum annem genelde komşuların gidiyor. Hepsine uyum sağlayamıyorum.Gitmeniz gerekenlerin ayrımını nasıl yaptınız ?
Yok herkes beğendi sadece görümcem laf yaptı.Pastayı özellikle kötü aldiginiza bu eminim ama ispatlayamam
Evet mutluyum en azından hayatım görümcemi memnun etmeye çalışarak ve sürekli isteklerini yaparak geçmiyor.Sizinki evlilik değil güç savaşı olmuş. Cidden mutlu musunuz böyle?
Ayarım kaçıyor güzelim. Anlamıyorum insanların yüklenmesini de ben evlenirken eşime ev almayı teklif ettim 200 bine evler vardı ve çok rahat alıyorduk. Hayır daha kısa sürede evlenelim evimiz var ben burda oturmak için köye ev yaptım dedi ne yapabilirm ki ? Mobilya borcundan tutun da herşeyi birlikte ödedik. Kaynanam sana gelen takınım parasıyla çerez aldık kızımla yedik diye gülerken de sakindim. İnsanların içinde “ bende o evdeydim ah ah ahır gibi evdeyim şuan nalet olsun “ diye çemkirirkende anne lütfen çık evine de beni kurtar bu psikolojik sorundan dememek içinde tuttum kendimi. 2 senede 20 kere her gittiğimde evin lafını yaptı. Hep ailedir diyip saygısızlık yapmasamda. Ağlicam valla.Kanaryayi ben severim. Bu gune kadar actigi konularda kimseye cemkirdigini gormedim. Yazdigi gibi zor biri degil aksine cok ilimli biri. Kanaryanin sorunu ne ailesinde ne cevresinde gormedigi bir evlilik modelini kendi evliligine uyarlamaya calismasi. En basinda evlenirken ve evlendiginde boyle degildi. Zamanla video izleye izleye kendini ve es ailesini degistirmeye calisiyor ve bunu yaparken karakteri bu olmadigi icin bu konuda oldugu gibi ayari kacirabiliyor.
Görümcem çalışıyor evet. Ama sorsanız dünyanın en fakir insanlarılar. 2 katı takst ödüyoruz.kardeşinin eşi çalışıyor mu peki?
Bende bazen burada konu açıyorum ve insanların yaptığı yorumlar bazen çok saçma olabiliyor. Çünkü 1 kaç paragrafta kimse ne yaşadığını anlatamiyor. Birde buradaki kere dert anlatılıyor. Sizde illaki kendinizce haklisinizdir.İç yüzünü anlatıyorum. Dediğim dediklik durum yok. Elbette hatam var lakin şartlar her zaman elverişli olmuyorki
Ayarım kaçıyor güzelim. Anlamıyorum insanların yüklenmesini de ben evlenirken eşime ev almayı teklif ettim 200 bine evler vardı ve çok rahat alıyorduk. Hayır daha kısa sürede evlenelim evimiz var ben burda oturmak için köye ev yaptım dedi ne yapabilirm ki ? Mobilya borcundan tutun da herşeyi birlikte ödedik. Kaynanam sana gelen takınım parasıyla çerez aldık kızımla yedik diye gülerken de sakindim. İnsanların içinde “ bende o evdeydim ah ah ahır gibi evdeyim şuan nalet olsun “ diye çemkirirkende anne lütfen çık evine de beni kurtar bu psikolojik sorundan dememek içinde tuttum kendimi. 2 senede 20 kere her gittiğimde evin lafını yaptı. Hep ailedir diyip saygısızlık yapmasamda. Ağlicam valla.
Bu aile gerçekten senin psikolojini bozmuş. Umarım tez vakitte giderler artık köylerineAyarım kaçıyor güzelim. Anlamıyorum insanların yüklenmesini de ben evlenirken eşime ev almayı teklif ettim 200 bine evler vardı ve çok rahat alıyorduk. Hayır daha kısa sürede evlenelim evimiz var ben burda oturmak için köye ev yaptım dedi ne yapabilirm ki ? Mobilya borcundan tutun da herşeyi birlikte ödedik. Kaynanam sana gelen takınım parasıyla çerez aldık kızımla yedik diye gülerken de sakindim. İnsanların içinde “ bende o evdeydim ah ah ahır gibi evdeyim şuan nalet olsun “ diye çemkirirkende anne lütfen çık evine de beni kurtar bu psikolojik sorundan dememek içinde tuttum kendimi. 2 senede 20 kere her gittiğimde evin lafını yaptı. Hep ailedir diyip saygısızlık yapmasamda. Ağlicam valla.
Bu aile gerçekten senin psikolojini bozmuş. Umarım tez vakitte giderler artık köylerine
Konuyu öyle bir yazmışsın ki seni tanımayan insanlar aksi kötü gelin sanmislar keşke pastadan tansiyon aletinden bahsedeceğine altlı üstlü oturmak Zorunda kaldığını aldığın arabayı her şeyi başına kaktiklarini balayına bile peşine takıldıklarıni her an para istediklerini anlatsaydinAyarım kaçıyor güzelim. Anlamıyorum insanların yüklenmesini de ben evlenirken eşime ev almayı teklif ettim 200 bine evler vardı ve çok rahat alıyorduk. Hayır daha kısa sürede evlenelim evimiz var ben burda oturmak için köye ev yaptım dedi ne yapabilirm ki ? Mobilya borcundan tutun da herşeyi birlikte ödedik. Kaynanam sana gelen takınım parasıyla çerez aldık kızımla yedik diye gülerken de sakindim. İnsanların içinde “ bende o evdeydim ah ah ahır gibi evdeyim şuan nalet olsun “ diye çemkirirkende anne lütfen çık evine de beni kurtar bu psikolojik sorundan dememek içinde tuttum kendimi. 2 senede 20 kere her gittiğimde evin lafını yaptı. Hep ailedir diyip saygısızlık yapmasamda. Ağlicam valla.
Konuyu öyle bir yazmışsın ki seni tanımayan insanlar aksi kötü gelin sanmislar keşke pastadan tansiyon aletinden bahsedeceğine altlı üstlü oturmak Zorunda kaldığını aldığın arabayı her şeyi başına kaktiklarini balayına bile peşine takıldıklarıni her an para istediklerini anlatsaydinAyarım kaçıyor güzelim. Anlamıyorum insanların yüklenmesini de ben evlenirken eşime ev almayı teklif ettim 200 bine evler vardı ve çok rahat alıyorduk. Hayır daha kısa sürede evlenelim evimiz var ben burda oturmak için köye ev yaptım dedi ne yapabilirm ki ? Mobilya borcundan tutun da herşeyi birlikte ödedik. Kaynanam sana gelen takınım parasıyla çerez aldık kızımla yedik diye gülerken de sakindim. İnsanların içinde “ bende o evdeydim ah ah ahır gibi evdeyim şuan nalet olsun “ diye çemkirirkende anne lütfen çık evine de beni kurtar bu psikolojik sorundan dememek içinde tuttum kendimi. 2 senede 20 kere her gittiğimde evin lafını yaptı. Hep ailedir diyip saygısızlık yapmasamda. Ağlicam valla.
Kanarya şu konuda haklı. Her sene her sene bu kızı oraya bekleyecekler.Belki başka planları var.Yani 800 km uzaga gideceksem, haberim olsun isterdim.Açıkcası köyü sevmiyorsam, her sene gitmezdim.Bu konuda cok ama cok haklisiniz. Kanarya ilk zamanlar konu acardi soyle yap boyle yap derdik kanarya ay onu ben yapamam, ay onu dersem ayip olur derdi ve bizi sinir edecek kadar iyi niyetli ve ilimliydi. Kizi bezdirdiler artik simdi konu acinca eski konularini bilmeyenler kanaryayi kotu saniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?