- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Başlayacağım. Hatta bütün paramı buna yatıracağım.Çok üzücü... Lütfen hemen bir psikoloğa gidin. Hiç iyi değilsiniz psikolojik olarak. Çok üzüldüm sizin için gerçekten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlayacağım. Hatta bütün paramı buna yatıracağım.Çok üzücü... Lütfen hemen bir psikoloğa gidin. Hiç iyi değilsiniz psikolojik olarak. Çok üzüldüm sizin için gerçekten.
Ben Allah’a inanıyorum. Bütün bunlara rağmen bana çok iyi bir hayat verdi. Hala da veriyor. Benim kötülüğüm kendime başkasına kötülük düşünmem. Çok yalnız ve çaresiz kaldım. Sadece bazen çok zayıf hissediyorum. Evet bunlar geride kaldı ama atlatamadımSen başın dik git,konuşan konuşsun,elaleme bakarsan onlar hep konuşur.seni Allah biliyor,eden bulur, sen dik dur, utanilacak bişey yapmadin.
15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
cok kurgusal,bence fakesin.Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Şu evren kuruldu kurulalı yaptıkları yanına kalan hiçkimse olmadı! Olmadı ve olmayacakda. Yanıma kaldı zannedende yarını beklesin.Çok canım acıyor. Eşime de üzülüyorum. Aldattım diye vicadansız olmuyorum. Sadece çok öfkeliyim,yalnızım. İntikam istiyorum. Ve umutsuzum.
Elimden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum. Çünkü sizlerin kurduğu bir cümle bana güç verebilir. Teşekkür edermYorum yapanlar en basından okusa cevaplara baksalarda aynı sorular sorulmasa tekrar tekrar
Herseyi geçtim kendni müthiş ifade ettgin için yazmk istedim şuan.okumaya kızarak basladım yavaş yavaş içinde bulundgun ruh durumunu düşünmye çalıştım
Bence söyleme eşine.Hiç bişey için geç diil tövbe et Allah çok büyük hiçbirini yaşamamışa döndürür kulunu sen ona sıgın baska kimseye diil,namaz kıl.Allahtan kalbine hidayet vermesini diliyorum
Ne kadar şüphecisiniz. Kurgu olması için canımı verirdimcok kurgusal,bence fakesin.
Neden yaptın bilmiyorum ama anlatma. İlerde senin aleyhine kullanabilir. Bak sakın anlatmaMerhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Hepsi gerçek. Neden inanmıyorsunuz anlamıyorum. Kendimi ifade etmem kötü birşey mi?O kadar güzel ifade ediş tarzınız var ki k.bakmayın ama ben olaya inanmıyorum, bi arkadasında dediği gibi sosyal deney yapıyor gibisiniz,
Alacağım. Almaya daha önce de çalıştımŞu evren kuruldu kurulalı yaptıkları yanına kalan hiçkimse olmadı! Olmadı ve olmayacakda. Yanıma kaldı zannedende yarını beklesin.
Bu yüzden Allah'a sığın. Ve Sana yapılan zalimliğin başka bir versiyonunu sende başkasına yapma. Zira eninde sonunda yaptığını kendine yapıyorsun.
Acil yardım al. Bu çok önemli.
Allah yardımcın olsun tekrardan.
Yok değil işte mesleğiniz neHepsi gerçek. Neden inanmıyorsunuz anlamıyorum. Kendimi ifade etmem kötü birşey mi?
Ben geçmişte yaşadıklarımı aldatma kılıf olarak sunmuyorum. Ama yaşadıklarım karakterimi olumsuz etkiledi. 15 yaşındaki sağlıklı bir çocukla ben aynı şeyleri yaşamadımEğer böyle bi konu gerçekte var ise yorumum aynen su şekilde olacak, ne olursa olsun aldatmak kelimesi cümlede geçiyorsa söz bitmiştir, insanın geçmişinde yasadıklarının karşılığında aldatarak intikam alınmaz!
Söylemesem daha iyi.Yok değil işte mesleğiniz ne