Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Bunların gerçek olmamasını diliyorum.
Ama gerçek olduğunu varsayarsak yaşadıklarınız kolay atlatılabilir şeyler değil. Böyle bir durumun üzerine yeterince psikolojik destek almadan evlenmemeniz gerekirdi ama bunu değiştiremezsiniz değil mi? Evlendiniz sonuçta.
Ama düzeltebilirsiniz. Eşinizden boşanın ve aldatma konusuyla ilgili hiçbir şey söylemeyin.

Ailenizin yanına dönmek psikolojinize iyi gelmeyecekse dönmeyin. Ama bence bu kararı vermeden önce psikolojik destek almaya başlayın. Psikoloğunuz gerekirse sizi bir doktora da yönlendirir.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Ama daha o kadar gençsiniz, yolun o kadar başındasınız ki. Hiçbir şeyi düzeltmek için geç değil. Her şeye en başından başlayıp yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize.
Hiçbir hata hayatınıza mal olmamalı. Yaptığınız hata sağlıklı bir ruh haliyle yapılmış bir şey değil zaten.
Kötü şeyler yaşamışsınız, sonrasında ise yanlış yanlışı doğurmuş. Bunu düzeltmeye başlamak sizin elinizde.
Amacım inzivaya çekilip herşeye yeniden başlamak. Ailemle aram iyi değil ve zaten o memlekette kendimi güvende hissetmiyorum

Siz en iyisi boşanın bunun affedilir tarafı yok boşanmazsanız ve aldatmaya devam ederseniz hiçbirşey daha fazla gizli kalmayacaktır ve ortaya çıkarsa kıyamet kopar ayrıca destek alın taciz olayını bende yaşadım yıllarca atlatamadım sizin yaşadığınız daha trajik bir olay

Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Severek evlenmediniz mi neden aldatma gereği duydunuz??

Bazı testler olur bir konu hakkında insanların yorumları düşünceleri sorulur verilen cevaplara göre de değerlendirmeler yapılır toplumun bakış acısı yargılanır vs vs.. Şuan aynı şeyi yapıyorsunuz ve mesleğinizinde psikolog olduğunu bile düşünüyorum açıkçası ve bazı şeylerden de emin gibiyim nedense..

Bazı testler olur bir konu hakkında insanların yorumları düşünceleri sorulur verilen cevaplara göre de değerlendirmeler yapılır toplumun bakış acısı yargılanır vs vs.. Şuan aynı şeyi yapıyorsunuz ve mesleğinizinde psikolog olduğunu bile düşünüyorum açıkçası ve bazı şeylerden de emin gibiyim nedense..
İltifat ediyorsunuz diyip geçeyim. Ama gerçek.

Anlatıp kötülük etmiş olursun zaten yapmışsın yapacağını ben seni haketmiyoruz de kısa yoldan ayrıl bence ve hayatına bak evlilik sana göre değil demekki

Kitap okurken biraz da ahlaki değerlerden edinseymişsiniz keşke... En başından yaptığınız yanlışmış.15 yaşında çok da küçük değilsiniz. Siz kendiniz seçmişsiniz ilişkiyi...Bu sizi masum kılmaz. Bir hata diğerini doğurmuş haliyle..sorunlu gençlik yanlış adamlara tutunma ve tamamen yanlış bi yaşam tarzı... Siz aslında eşinizi değil kendinizi aldatıyorsunuz . Zarar vermek istediğiniz kendinizsiniz.. Eğer konu gerçekse durulacağınızı sanmam...

X