- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.530
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Fake olmayı geçtim konu sahibinin o kadar güzel anlatış tarzı varmı sanki edebiyat öğretmeni, böyle ağır travmalar yasayan bir insan bu kadar akıcı anlatamaz herhalde,Fakedir umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake olmayı geçtim konu sahibinin o kadar güzel anlatış tarzı varmı sanki edebiyat öğretmeni, böyle ağır travmalar yasayan bir insan bu kadar akıcı anlatamaz herhalde,Fakedir umarım
Fake olmayı geçtim konu sahibinin o kadar güzel anlatış tarzı varmı sanki edebiyat öğretmeni, böyle ağır travmalar yasayan bir insan bu kadar akıcı anlatamaz herhalde,
Amacım inzivaya çekilip herşeye yeniden başlamak. Ailemle aram iyi değil ve zaten o memlekette kendimi güvende hissetmiyorumBunların gerçek olmamasını diliyorum.
Ama gerçek olduğunu varsayarsak yaşadıklarınız kolay atlatılabilir şeyler değil. Böyle bir durumun üzerine yeterince psikolojik destek almadan evlenmemeniz gerekirdi ama bunu değiştiremezsiniz değil mi? Evlendiniz sonuçta.
Ama düzeltebilirsiniz. Eşinizden boşanın ve aldatma konusuyla ilgili hiçbir şey söylemeyin.
Ailenizin yanına dönmek psikolojinize iyi gelmeyecekse dönmeyin. Ama bence bu kararı vermeden önce psikolojik destek almaya başlayın. Psikoloğunuz gerekirse sizi bir doktora da yönlendirir.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum. Ama daha o kadar gençsiniz, yolun o kadar başındasınız ki. Hiçbir şeyi düzeltmek için geç değil. Her şeye en başından başlayıp yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize.
Hiçbir hata hayatınıza mal olmamalı. Yaptığınız hata sağlıklı bir ruh haliyle yapılmış bir şey değil zaten.
Kötü şeyler yaşamışsınız, sonrasında ise yanlış yanlışı doğurmuş. Bunu düzeltmeye başlamak sizin elinizde.
Kesinlikle katılıyorum resmen deney tapıyor insanlardan fikir topluyorHiç inandırıcı gelmedi
Allah akıl fikir versinKesinlikle katılıyorum resmen deney tapıyor insanlardan fikir topluyor
Hiç inandırıcı gelmedi
Kendini iyi ifade etmen için edebiyat öğretmeni olmana gerek yok. Kitap okuman ve diksiyon konusunda kendini geliştirmen yeterli. Bende bu konuda iyiyimdir.Yok değil işte mesleğiniz ne
Kendini iyi ifade etmen için edebiyat öğretmeni olmana gerek yok. Kitap okuman ve diksiyon konusunda kendini geliştirmen yeterli. Bende bu konuda iyiyimdir.
İnsanlar bu yüzden yaşadıklarını saklıyorlar demek ki. İnanmak zorunda değilsiniz. Sosyal deneyler de bu yüzden yapılıyor zaten.Kesinlikle katılıyorum resmen deney tapıyor insanlardan fikir topluyor
Severek evlenmediniz mi neden aldatma gereği duydunuz??Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Bu konu için üye oldum. Lütfen inanmıyorsanız yorum yapıp kendinizi ve beni yormayın!Yeni üyelik ve konu bomba
Güzel tercih
Umarım gerçek değilsindir
İltifat ediyorsunuz diyip geçeyim. Ama gerçek.Bazı testler olur bir konu hakkında insanların yorumları düşünceleri sorulur verilen cevaplara göre de değerlendirmeler yapılır toplumun bakış acısı yargılanır vs vs.. Şuan aynı şeyi yapıyorsunuz ve mesleğinizinde psikolog olduğunu bile düşünüyorum açıkçası ve bazı şeylerden de emin gibiyim nedense..
Yazdıklarınız mükemmelBu konu için üye oldum. Lütfen inanmıyorsanız yorum yapıp kendinizi ve beni yormayın!
Gerçektwn iltifat ediyorum çok güzel anlatıyırsunuz, konunuzda gerçek olabilir ama başkaaının gerçeğiİltifat ediyorsunuz diyip geçeyim. Ama gerçek.
Benim acı gerçeklerim. O kadar büyük haksızlık ediyorsunuz kiGerçektwn iltifat ediyorum çok güzel anlatıyırsunuz, konunuzda gerçek olabilir ama başkaaının gerçeği