- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
- Konu Sahibi mcrsfttndd
EbeyimPeki meslğinizi neden söylemiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EbeyimPeki meslğinizi neden söylemiyorsunuz
Buraya tanıdığım insanlarda giriyor o yüzden biraz tereddütteyim konularda silinmiyormuş zatenPeki meslğinizi neden söylemiyorsunuz
Nedense aynı meslektenizEbeyim
Söylemesem daha iyiydi o zamanNedense aynı meslekteniz
Çok iyiiiNe yaşamış olursanız olun zerre fark etmez. Zira aldatmak kişisel bişeydir. Kişinin bizzat kendi karakteri bizzat kendi şahsiyeti ile alakalıdır. Eşiniz sevgiliniz nişanlınız vs bir şeytan yada bir melek olabilir ama onu aldatmak sizin kişiliğiniz ile alakalıdır, onun ne olduğu ile yada ne yaptığı ile değil. Aldatan o lekeyi kendi alnına sürer, başkasının değil.
Kısacası ne yaşamış olursanız olun aldatmak yaşanılan olaylar ile değil karakteriniz ile alakalıdır.
Bu yüzden rica ediyorum şu vicdan olayını es geçelim. Vicdan onur şeref haysiyet falan filan bunlar hikaye... Bunları benliğinde taşıyanlar aldatmazlar. Bu kadar basit. Bu kadar net!
Bu arada yorumları okudukça gözlerim yaşarıyor... Bune tatlı dil bu ne sevgi pıtırcıklığı eyyy ahali... Oysaki şunları yapan *erkek* tarafı olsa en basitinden kafa derisi yüzülürdü burada... Amma yapan hemcins olunca pisikolocünmü bozzuk acaba cannımm lar lar havada uçuşuyor... Ne adalet be...
İçinizde durunca günaha girmediğinizi kim söyledi?S sonbiryolculuk valla neler diyesim varda cnm hep içime içime diyorum gece gece günaha girmeyim hiç
Hayır hayatın bizim inanamayacağımız kadar iğrenç değil,Lütfen konuma inanmayanlar konumu şikayet etmesin. Ben burda akıl almaya çalışıyorum sizler hakaret edip, sizi inandırmamı istiyorsunuz. Hiçbiriniz beni tanımıyor bende sizi o yüzden herşeyi bütün çıplaklığı ile anlatıyorum. Yüz yüze olsak bunları hiç anlatamazdım. Bunları ben yaşıyorum. Ama öyle tepkiler veriyorsunuz ki bana ölümden başka seçenek kalmıyor. Hayatım sizlerin inanamayacağı kadar iğrenç çünkü.
Düşüncelerim eyleme dönüşmedikçe bana kalıyor dolayısıyla ne düşündüğümü bilmiyorsunuz bu şekildede günaha girmiş olmuyorumİçinizde durunca günaha girmediğinizi kim söyledi?
Amacım inzivaya çekilip herşeye yeniden başlamak. Ailemle aram iyi değil ve zaten o memlekette kendimi güvende hissetmiyorum
Şuan o bahar için uğraşıyorum. Başarmak istiyorumHayır hayatın bizim inanamayacağımız kadar iğrenç değil,
Hayatın senin inanamayacağın kadar başı şu an durduğun nokta.
Tek bir hamle ile yeniden başlayabilirsin, ki çok çok erken kimine göre. Burayı biraz takip et 40 yaşında çoluk çocukla sıfırdan başlayanlar var ve mutlular.
Kimseye birşey anlatma, kocana da diğer erkeklere de dönme.
Kafanı topla tedavi ol kimseye yaklaşma beklediğin bahar sana gelecektir.
Düşünce ilk adımdır. Bir sapık sapkınlık yapmadığı sürece sadece düşünüyor diye masum mu oluyor mesela? İnsanlar düşüne düşüne eyleme döküyor. Allah bilir.Düşüncelerim eyleme dönüşmedikçe bana kalıyor dolayısıyla ne düşündüğümü bilmiyorsunuz bu şekildede günaha girmiş olmuyorum
Bugüne kadar yalnızlık korkusu çektiğim için şuan bu konumdayım. Şuan korkularım ile yüzleşip başetmeye çalışıyorum. Güvenli bir bölgem yok. Onu yaratmak için çabalıyorum. Bu süreçte konuşacak,bunları paylaşacak kimsem olmadığı için buraya herşeyi göze alarak üye oldum ama insanlar hem hakaret ediyor hem inanmıyorO zaman güvende hissettiğiniz yerde kalın. Psikolojik destek almaya başlayın ve yaralarınızı sarana kadar hiçbir erkekle görüşmeyin. Bir an önce de boşanın.
Yeniden başlamak için hiçbir zaman geç değil. Güzel bir hayat kurmak sizin elinizde.
Eşimi aldattığım için sızlayan bir vicdanımın yada kırılan bir kalbimin olması onlar için söz konusu bile değil. Zira onlar içten içe bir adamı hoş bulduklarında yada bunu düşündüklerinde eyleme dökmedikleri için daha ahlaklı ve vicdanlı insanlar oluyorlar. Bana tü kaka diyince kendinlerini daha karakterli hissediyorlar. Galiba bazıları burda EGO’sunu tatmin etmek için zaman harcıyor. İyi insan olma kriterleri tam olarak nedir sormak lazım. Ben onları soğutuyorum onlar beni.Konuya inanılmamış olabilir ama sayfalar boyunca inatla "fake misin, fakesin, bence fake" yazmanın mantığı nedir gerçekten?
Konu gerçek olmayabilir ama olma ihtimali de var. Ne hayatlar yaşayan insanlar var bu dünyada. Herkes pembe panjurlu evlerde mutlu mesut yaşamıyor. Konu gerçekse bir insanın kalbini kırıyorsunuz. Söz konusu olan şey bir çocuğun tecavüz yaşamış olma ihtimali.
İnsanlar kendimi affetmeme bile izin vermiyor. Bende bu yüzden diyorum böyle insanlar ile nasıl geçecek bir ömür. Bu kadar kusursuz insan ile ben bu kadar kusurlu ikenBen inaniyorum konuya.. dilerim gercek olmasin ama..hatalar bizler icin.. kendini affedip devam etmelisin, yoksa nasil gecer bir omur?