Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
Erkeklerden bu yolla intikam almaya çalışıyor olabilirsin
Keşke zamanında o hayvan herifler yaptığının cezasını bulabilseydi

15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
Kuzu bı sakinles, ilk işin psikiyatrist ve psikolog olsun,tedavi ol,hata hatayı dogurur. Bir süre insanlardan uzak dur kendin için yasa. Herşey için yolun basindasin, çok gençsin yeniden başlayabilirsiniz.

Boşan ve ailenin yanına dön.
Genelde kendi ayakların üzerinde dur derim ama sen kendi başına kalma.
Biraz olgunlaştıgında, biraz zamana bıraktıktan sonra tekrardan hayatını kurarsın.
O umudu da zamanla dinginleştikçe bulursun.
Okuyarak geliyordum, çok sert seyler yazacaktım hatta gerçek misin onu da bilmiyorum ama yaşını görünce çok üzüldüm.. ya gerçeksen, ya bunları bu yaşadıysan?
Yapma kendine yazıktır. Bundan geriye sana sadece pişmanlık kalmaz.
Ailenin yanına dön.

Aynen katılıyorum.

Psikolojin bozuk sanırım dedik evet ama şunu göz önünde bulundurduk. Genç bir kadın var ortada. Belliki pişman yaşadıklarından, belki içindeki boşlukları saçma sapan şeyler yaparak doldurmaya çalışıyor ama uğraştıkça batıyor.
Erkek kadin ayrımı yapmak degil amacımız. Ayni durumda bir erkek de olsa onun için üzülürdük.

Boşan donuna kadar al dediğimiz erkeklerden hangisi vicdan azabı çekiyordur yaptıkları için emin degilim.

Erkeklerden bu yolla intikam almaya çalışıyor olabilirsin
Keşke zamanında o hayvan herifler yaptığının cezasını bulabilseydi
Ben hala memleketime gitmeye korkuyorum. Kendimi güvende hissedemediğim insanlar bana o gözler bakıyor,konuşuyor düşüncesi ile. Onunla ailesi ile karşılaşmamak için. Birde bu insanlar elinden kuranı dilinden Allahı eksik etmezler. Beni resmen diri diri gömdüler.

Size iyi bir tedavi lazım. Tüm bu yaşadıklarıniz bunu gösteriyor. Kendinize bir daha kiymaya çalışmayin. Önce kendinizle barışın. Esinize aldattığınızi anlatmayin sakin

Aynen katılıyorum.

Psikolojin bozuk sanırım dedik evet ama şunu göz önünde bulundurduk. Genç bir kadın var ortada. Belliki pişman yaşadıklarından, belki içindeki boşlukları saçma sapan şeyler yaparak doldurmaya çalışıyor ama uğraştıkça batıyor.
Erkek kadin ayrımı yapmak degil amacımız. Ayni durumda bir erkek de olsa onun için üzülürdük.

Boşan donuna kadar al dediğimiz erkeklerden hangisi vicdan azabı çekiyordur yaptıkları için emin degilim.

Kadını erkeği yok. 22 yaşında evli bir erkek de yapsa aynı şeyi söylerim. Erken evlenmiş, evlilik sorumluluğunu kaldıramamış, orada burada neler kaçırdığının peşinde koşuyor...
Bu yüzden 22 yaşındaki kimseye de hele erkeğe de evlen demem. 22 yaşındaki erkeğin nesi olur alacak onu da bilmiyorum...

Ben hala memleketime gitmeye korkuyorum. Kendimi güvende hissedemediğim insanlar bana o gözler bakıyor,konuşuyor düşüncesi ile. Onunla ailesi ile karşılaşmamak için. Birde bu insanlar elinden kuranı dilinden Allahı eksik etmezler. Beni resmen diri diri gömdüler.

Bunun esinle ne ilgisi var.?

Ya gerçekse diye üzüldüm.
22 yaş. Yazıktır... çocuk bana göre.
Kendine oradan buradan roller biçmiş.
Duygu olmadan kocasını aldatmak için seks yapan ve bunu soğukkanlı anlatan kadın falan abuk sabuk... böyle seyler filmlerde falan oluyor.. ama yaşı da özenmeye müsait ne diyim.
Koştur koştur bir haltmış gibi evlenip böyle bir hayat seçmek... aman bilemedim.

Fake olabilir diye kibledim, bakalım artık.

Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Hadi bir yanlış yaptın da ayrilacaksin bari affini Allahtan dile bu kadar durust bir insan kocasını nasıl aldatir oda cok ilginc

Yani zamanında onlardan intikam alamadın cezalarını çektiklerini görmedin bu yüzden şimdi alakasız erkeklerden intikam aliyorsundur belki bilinçaltında

Sen memlekete gitmek istemiyorsan başka sehire git ama şunu unutma utanmasi gereken onlar
Allah onlarinda belasını versin

Lütfen konuma inanmayanlar konumu şikayet etmesin. Ben burda akıl almaya çalışıyorum sizler hakaret edip, sizi inandırmamı istiyorsunuz. Hiçbiriniz beni tanımıyor bende sizi o yüzden herşeyi bütün çıplaklığı ile anlatıyorum. Yüz yüze olsak bunları hiç anlatamazdım. Bunları ben yaşıyorum. Ama öyle tepkiler veriyorsunuz ki bana ölümden başka seçenek kalmıyor. Hayatım sizlerin inanamayacağı kadar iğrenç çünkü.

Allah kahretsin ya

Çok acıdım haline ki konuna inanıyorum , canım Allah’a yönel, dua dilinden eksik olmasın, sonra dr git, (allah o adamın da belasını versin) sonra kendini affet geçmişe sünger çek, ailenden destek olacak kimse yok mu? Ve kocana söyleme sakın hiç kimse sütten çıkma ak kaşık değil, Mevlana’nın bir sözü var “ bin kere tövbeni bozduysan bile gel ...” tövbe et ve bozma

Eşime karşı geçmişim konusunda hep açık oldum. Oda yeri geldi yüzüme vurdu, yeri geldi bahane yaptı. Dövdü,sövdü. Ama ortada bırakmadı dedim hep içten içe.

X