- 15 Temmuz 2016
- 7.897
- 13.213
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Bu tarz hayatlar yaşayıp, her şeyi göze alan insanlarsınız, aldattığımı söyleyeyim mi söylemeyeyim mi die konu açması tuhaf...Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Benim fikrim aldattığınız kişilerin bilgilerini vererek (adlarını soyadlarını telefon numalarını) eşinize anlatın.
Ama dikkat et dayak yeme bu işin sonu dayaksız bitmez.