Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
Bu tarz hayatlar yaşayıp, her şeyi göze alan insanlarsınız, aldattığımı söyleyeyim mi söylemeyeyim mi die konu açması tuhaf...
Benim fikrim aldattığınız kişilerin bilgilerini vererek (adlarını soyadlarını telefon numalarını) eşinize anlatın.
Ama dikkat et dayak yeme bu işin sonu dayaksız bitmez.

Lütfen konuma inanmayanlar konumu şikayet etmesin. Ben burda akıl almaya çalışıyorum sizler hakaret edip, sizi inandırmamı istiyorsunuz. Hiçbiriniz beni tanımıyor bende sizi o yüzden herşeyi bütün çıplaklığı ile anlatıyorum. Yüz yüze olsak bunları hiç anlatamazdım. Bunları ben yaşıyorum. Ama öyle tepkiler veriyorsunuz ki bana ölümden başka seçenek kalmıyor. Hayatım sizlerin inanamayacağı kadar iğrenç çünkü.

neler yaşadınız sizi o yola iten sebepler neydi eşinizdeki hatalar falan? ben inanıyorum ve merak ediyorum kimliğinizi belli etmeyecek şekilde anlatır mısınız, belki insanlar gözünde canlandırabilirler böyle bir hataya giden yolu. Ölüm falan bunları unutun bir kere sizinle Allah ve eşiniz arasındaki mesele, ki günahı sevabı ancak Allah ölçüp tartacağına göre toplum baskısını da boşverin.Belki anlattıktan sonra rahatlayacaksınız, belki birimizin kuracağı cümle hayatınızı değiştirecek.Madem vicdan azabı çekiyorsunuz anlatın rahatlayın.

Yani zamanında onlardan intikam alamadın cezalarını çektiklerini görmedin bu yüzden şimdi alakasız erkeklerden intikam aliyorsundur belki bilinçaltında

Sen memlekete gitmek istemiyorsan başka sehire git ama şunu unutma utanmasi gereken onlar
Allah onlarinda belasını versin
Onlar utanmıyorlar ve ben ne zaman memlekete gitsem o insanları görüyorum. O çocuk benim hergece rüyamda onu öldürmek,öldüresiye dövmek istiyorum. Birde benden helallik istiyor.

Benim yaşadıklarımın çeyreğini yaşasanız bana vicdan falan demezdiniz.
Ne yaşamış olursanız olun zerre fark etmez. Zira aldatmak kişisel bişeydir. Kişinin bizzat kendi karakteri bizzat kendi şahsiyeti ile alakalıdır. Eşiniz sevgiliniz nişanlınız vs bir şeytan yada bir melek olabilir ama onu aldatmak sizin kişiliğiniz ile alakalıdır, onun ne olduğu ile yada ne yaptığı ile değil. Aldatan o lekeyi kendi alnına sürer, başkasının değil.
Kısacası ne yaşamış olursanız olun aldatmak yaşanılan olaylar ile değil karakteriniz ile alakalıdır.
Bu yüzden rica ediyorum şu vicdan olayını es geçelim. Vicdan onur şeref haysiyet falan filan bunlar hikaye... Bunları benliğinde taşıyanlar aldatmazlar. Bu kadar basit. Bu kadar net!

Bu arada yorumları okudukça gözlerim yaşarıyor... Bune tatlı dil bu ne sevgi pıtırcıklığı eyyy ahali... Oysaki şunları yapan *erkek* tarafı olsa en basitinden kafa derisi yüzülürdü burada... Amma yapan hemcins olunca pisikolocünmü bozzuk acaba cannımm lar lar havada uçuşuyor... Ne adalet be...

neler yaşadınız sizi o yola iten sebepler neydi eşinizdeki hatalar falan? ben inanıyorum ve merak ediyorum kimliğinizi belli etmeyecek şekilde anlatır mısınız, belki insanlar gözünde canlandırabilirler böyle bir hataya giden yolu. Ölüm falan bunları unutun bir kere sizinle Allah ve eşiniz arasındaki mesele, ki günahı sevabı ancak Allah ölçüp tartacağına göre toplum baskısını da boşverin.Belki anlattıktan sonra rahatlayacaksınız, belki birimizin kuracağı cümle hayatınızı değiştirecek.Madem vicdan azabı çekiyorsunuz anlatın rahatlayın.
Yukarıda yazdım

Valla siz kul hakkına girmişssiniz bi kere o sizi evliyken aldatmamış ki mutlu değilseniz boşanın sonra ne b k yerseniz yiyin bunu evlilik sınırları içinde niye yapıyosunuz

Ne yaşamış olursanız olun zerre fark etmez. Zira aldatmak kişisel bişeydir. Kişinin bizzat kendi karakteri bizzat kendi şahsiyeti ile alakalıdır. Eşiniz sevgiliniz nişanlınız vs bir şeytan yada bir melek olabilir ama onu aldatmak sizin kişiliğiniz ile alakalıdır, onun ne olduğu ile yada ne yaptığı ile değil. Aldatan o lekeyi kendi alnına sürer, başkasının değil.
Kısacası ne yaşamış olursanız olun aldatmak yaşanılan olaylar ile değil karakteriniz ile alakalıdır.
Bu yüzden rica ediyorum şu vicdan olayını es geçelim. Vicdan onur şeref haysiyet falan filan bunlar hikaye... Bunları benliğinde taşıyanlar aldatmazlar. Bu kadar basit. Bu kadar net!

Bu arada yorumları okudukça gözlerim yaşarıyor... Bune tatlı dil bu ne sevgi pıtırcıklığı eyyy ahali... Oysaki şunları yapan *erkek* tarafı olsa en basitinden kafa derisi yüzülürdü burada... Amma yapan hemcins olunca pisikolocünmü bozzuk acaba cannımm lar lar havada uçuşuyor... Ne adalet be...
15 yaşında benim karakterime,vicdanıma,ruhuma tecavüz edildi. Ama sizin için öfkem,açım yersiz ise önemli değil. Karakterim oluşuyordu ben insanları gördüm. Böyle insanları.

Bence once intikam almak icin aldattin sonra hosuna gitti esinden baskalariyla olmak.. erkekler icinde diyolar ya burda.. 1 kez yapan bi daha yapar diye.. bunun kadini erkegi olmuyor demekki. Bence soleme bu saatten sonra ne onemi var?

Kız zor şeyler yaşamış ona destek olun,ha yaptığı iyi şeyler değil ama düşene de masallah iyi vuranlar da var. Ayıplamayin kimseyi,bu sitenin bu huyuna gıcık oluyorum .
Sorun değil. Ben aldattığım için vicdansızım ama yaşadıklarımı yaşatanlar vicdanlı.

Bir terapiye başlayacağım. Ben düşünce ölmeyi daha mantıklı buluyorum.
Hepimiz insaniz hepimiz düşeriz elbette.bence tedavi olun eşinize de birşey anlatmayın bitmiş birşey zaten.cinsel yönden aldatmanın sizin hatanız olarak gözükebilir ama bunda eşinizin de hatası var. Bence bir an önce terapi alın

Beni döven adamla evlendim çünkü ben dövülerek var oldum. Beni döverek yola kimse getiremez Çünkü dövülmeya alıştım. Eşime de alıştım. Bana sahip çıkıyor en azından dedim

15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
Çok üzücü... Lütfen hemen bir psikoloğa gidin. Hiç iyi değilsiniz psikolojik olarak. Çok üzüldüm sizin için gerçekten.

15 yaşında benim karakterime,vicdanıma,ruhuma tecavüz edildi. Ama sizin için öfkem,açım yersiz ise önemli değil. Karakterim oluşuyordu ben insanları gördüm. Böyle insanları.
İster inan ister inanma ama yaşadıklarına bende kahroldum.
Fakat bunların çözümü bu yaptıklarından geçmiyor.
Kurtar kendini.
Bak kendini kurtar diyorum, başkasını değil. Gencecik bir kızsın. Önünde uzun bir hayat var.
Eğer bu yolda böyle devam edersen olan yine sana olur.
Zira yaptığını kendine yapıyorsun başkasına değil.
Mutlaka yardım al, psikoloğa git.
Allah yardımcın olsun.

İster inan ister inanma ama yaşadıklarına bende kahroldum.
Fakat bunların çözümü bu yaptıklarından geçmiyor.
Kurtar kendini.
Bak kendini kurtar diyorum, başkasını değil. Gencecik bir kızsın. Önünde uzun bir hayat var.
Eğer bu yolda böyle devam edersen olan yine sana olur.
Zira yaptığını kendine yapıyorsun başkasına değil.
Allah yardımcın olsun.
Çok canım acıyor. Eşime de üzülüyorum. Aldattım diye vicadansız olmuyorum. Sadece çok öfkeliyim,yalnızım. İntikam istiyorum. Ve umutsuzum.

X