- 1 Ağustos 2018
- 118
- 61
- 29
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Hayır neden kafa bulayım. Sırf bunu sormak için üye oldum. Objektif bir şekilde en iyi burdan fikir alacağımı düşündüm.Kafa buluyor bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır neden kafa bulayım. Sırf bunu sormak için üye oldum. Objektif bir şekilde en iyi burdan fikir alacağımı düşündüm.Kafa buluyor bence
Duyması pek ihtimal dahilinde değil. Ama haklısınızYaptığınız şey her ne kadar mide bulandırıcı olsa da , 3. Sayfa’da bir kadın cinayeti daha görmek istemiyoruz . madem vicdanınız sızlayacak 1 kere yaptıktan sonra bir daha yapmasaydınız .
Ama olan olmuş , bence siz de kendisi duymasın diye bol bol dua edin .
Çocuk yok.Zaten ayrılıyormuşsunuz,defalarca yapmışsınız gerçek bi pişmanlık da yok,bence hiç gerek yok böyle bi duruma,anlatmayın,ayrılın gitsin,çocuk varsa bu ihanetleri kullanabilir.
Sorun değil. Gelecek tepkilere kendimi hazırladım. Teşekkür ederimArkadaşlar öncelikle kınamayalım lütfen konu sahibini ve bana kalırsa söylemeyin ama boşanacaksanız da boşanın sonuçta sizin günahınız bari Allah ile aranızda kalsın diğerleri de şahidiniz olmasın. Tövbe edelim bol bol Allah affetsin hepimizi.
Hee adam kusurlu diye aldatilmayi hak ediyor. Bravo.iyi yapmışsınızBen aldattım diye adam bütün kusurlarına rağmen mükemmel mi oluyor?
Eşime karşı tuhaf bir bağlılığım var. Evet bir terapiye başlayacağımAldattığınız eşinizin psikolojisini ve geleceğini düşünmeniz de ayrı bir tuhaflık. Bence siz bir psikoloğa gidin. Anlattıklarınız normal değil, en başından sonuna kadar.
Sizden aferin beklemiyorum.Popona sağlık falan mı dememiz gerekiyor?
Evliliği alışkanlık olarak tanımlamışsınız.Alışkanlık...
Sizden aferin beklemiyorum.
Ben aldatılmalı hakediyor demedim. Benim kötülüğüm onu iyi onunki de beni kötü yapmazHee adam kusurlu diye aldatilmayi hak ediyor. Bravo.iyi yapmışsınız