Yorumların hepsini okumadım. Okuduğum kısmı kadarıyla çoğu kadının ne kadar ikiyüzlü ne kadar çifte standartçı olduğunu gördüm.
Aldatan, erkek olduğu zaman sormadan, sorgulamadan ağzına geleni sayan kadınlar, aldatan kişi kadın olunca ne kadar ince düşünür olmuş?
Ben gerçekten anlayamıyorum.
Derdimiz sıkıntımız olduğunda fikir aldığımız kadınlara bak. Ne kadar samimiyetsiz cevaplar...
Azıcık kendinize gelin ya.
Sırf kadın diye yaptığı hatayı görmezden gelemezsiniz. Sırf kadın diye aldattığını psikolojiye bağlayamazsınız.
Bunu yapıyorsanız; aynısını erkekler içinde yapmanız gerekiyor ki, o zaman samimi olursunuz..
Utanmasalar onu bile diyecekler ama..
Erkek aldattı mı neden bu kadar iyimser yorumlar yok o halde?
Donuna kadar al diyip, sayıp sövmedikleri kalıyor. Ama kadın yapınca "psikilin bızık, tidivi gir' minvalinde yorumlar..
Pehh.. çifte standartın dibi
Yaş 22. Çifte standart Yok.
Buraya gelip bir kadın 22 yaşındaki kocam beni aldattı yazsa, bacım ne bekliyordun? Adam daha çocuk, kendini bulamamış ki evlilik sorumluluğu taşısın... birbirinize daha çok zarar vermeden ayrılın... evliliği de olgunlaştığınız zaman düşünün derdim.
22 yaşında, ergenlikten çıkıp çıkmadığı belli bile olmayan ‘erkek’ için
Vay şerefsiz, nasıl aldatır seni, donuna kadar al (22 yaşındaki çocuğun donundan başka nesi olur?) falan demezdim.
Şimdi kadın açısından bakalım, yaş 22, psikolojik travmaları var, sağlıklı olsa dayak yedigi adamla evlenmez. Tecavuzden sonra evde nasıl muamele gördüyse bu adama ‘sığındı’ muhtemelen.
Evden kurtulayım derken evlendi.
Atlatamadığı travmalarından saçma sapan bir hayat seçip gücün kendinde olduğunu falan ispatlamaya çalıştı..
Aldatmasını normalleştiriyor muyuz?
Hayır.
Aldatmak ahlak yoksunluğudur.
Kız iki kere intihara kalkışmış, işin içinden çıkamazsa yine denerse? Ki yazdığına göre aklından geçiyor.
Aldatan insanlar ölümü hak eder mi diyeceğiz?
El birliğiyle ne kadar korkunç ve iğrenç bir insan olduğunu söyleyelim o halde.