Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Bugüne kadar yalnızlık korkusu çektiğim için şuan bu konumdayım. Şuan korkularım ile yüzleşip başetmeye çalışıyorum. Güvenli bir bölgem yok. Onu yaratmak için çabalıyorum. Bu süreçte konuşacak,bunları paylaşacak kimsem olmadığı için buraya herşeyi göze alarak üye oldum ama insanlar hem hakaret ediyor hem inanmıyor

Aldırmayın, yönetim konunun fake olduğunu düşünürse sizinle iletişime geçer zaten doğrulamak için.
Dilerseniz sonradan yazdığınız 15 yaşınızdan bahsettiğiniz mesajı ana konunuza ekleyin. Sayfalar arttıkça aradaki mesajlar okunmayacak, sert eleştiriler gelecek.

Aldırmayın, yönetim konunun fake olduğunu düşünürse sizinle iletişime geçer zaten doğrulamak için.
Dilerseniz sonradan yazdığınız 15 yaşınızdan bahsettiğiniz mesajı ana konunuza ekleyin. Sayfalar arttıkça aradaki mesajlar okunmayacak, sert eleştiriler gelecek.
Nasıl ekleyeceğim bilmiyorum ve teşekkür ederim

İnsanlar kendimi affetmeme bile izin vermiyor. Bende bu yüzden diyorum böyle insanlar ile nasıl geçecek bir ömür. Bu kadar kusursuz insan ile ben bu kadar kusurlu iken
Iyide bir cok insan burda yazdigi kadar masumda degil yani.. tabiiki herkes kocasini karisini aldatmiyor ama herkesin vardir bi kusuru..normal bi insan aldatmaz diyoruz ok.. ama ilk sayfadan sonra yazdiklarini okuyanlarin cogu fikir degismistir.. ben erkek olsun kadin olsun aldatsa bile nedenini sorguluyorum. Bu illa aldatmA olmasida gerekmez. Herseyin bi cevabi vardir. Ne yazikki senin hikayenin altinda benim ve belkide bu forumda bir cok kisinin anlayamayacagi, empati kuramayacagi bir sebep var.

Eşimi aldattığım için sızlayan bir vicdanımın yada kırılan bir kalbimin olması onlar için söz konusu bile değil. Zira onlar içten içe bir adamı hoş bulduklarında yada bunu düşündüklerinde eyleme dökmedikleri için daha ahlaklı ve vicdanlı insanlar oluyorlar. Bana tü kaka diyince kendinlerini daha karakterli hissediyorlar. Galiba bazıları burda EGO’sunu tatmin etmek için zaman harcıyor. İyi insan olma kriterleri tam olarak nedir sormak lazım. Ben onları soğutuyorum onlar beni.

Herkes hata yapar. Sizin yaşadığınız psikolojiyi anlamam belki imkansız ama tahmin edebiliyorum. İnsan öyle bir ruh halinde sağlıklı kararlar veremeyebilir. O yüzden yargılamak doğru değil. Yaptığınız yanlış vicdansız olduğunuz anlamına gelmiyor.

Kendini iyi ifade etmen için edebiyat öğretmeni olmana gerek yok. Kitap okuman ve diksiyon konusunda kendini geliştirmen yeterli. Bende bu konuda iyiyimdir.

"Ben de" olarak yazılması gerekeni "bende" şeklinde yazdığı için edebiyat öğretmeni olmadığı kesin. :)

Şaka bir yana, bizim ataerkil toplum ihanet söz konusu olduğunda kadını yerin dibine soktuğu kadar erkeğe laf etmez. Üstelik bunu kadınlar daha çok yapar.

Her ne kadar ahlaki açıdan doğru bulmasam da her şey insanlar için. İhanet kavramı da bunlardan sadece biri.

Bence boşan ve şayet eceline susamadıysan ihanetlerini itiraf etme. Gerek yok. Vicdanen de yok.
Peşinen dayak yiyerek bunun bedelini ödediğini düşün.

Medeni ve sağlıklı insanlar ihanete uğradıklarını öğrendiğinde o kişiden ayrılır. Evliyse ispatlayıp tazminatını ödetir. O kadar. Kalkıp da şiddete başvurmaz yani.
Dayak atmayıp seni affetseydi, şüphelenmiyorum deseydi vicdanen huzursuz olmanı anlardım.
Ama aksine, gerçekten gururlu olan adam karısını hem dövüp hem onunla olan evliliğini sürdürmez. Biz ona başka bir şey diyoruz.

O yüzden vicdan yapıp itiraf edilecek bir şey yok. Öyle bir şey yaparsan hayatının asıl hatası ihanet değil, bunu itiraf etmek olur.

Boşan, arın ve hayatına kaldığın yerden, tekrar aynı hataları yapmamaya çalışarak devam et. Başka bir dünya yok.

Şu BDV’ye takıldım takılalı bazı hem cinslerimden şurada yaptıkları aptal aşağılayıcı ve “ayyy inanmooruuum aldootttınn moo ohloksooooozzz” tarzı söylemlerinden dolayı onlarla aynı cinsiyete sahip olduğum için nefret ettiiimmm!!!!

Varsaydın ahlaksız !!!Senin ne haddine yargılamak !!!

-“Nee aldatttın mıııı !!Tamam kes,konu kapanmıştır burada! Ayyy yazık o adamaaa boşşşşaaaa !!Hey millet yürüyün başlayalım hadiii taşlaaaa!!!

Bu konuyu açanın buraya gelme amacını o küçük beyin süzgecinden bi geçir önce !!

Fake diye inim inim inleyenlere hele hiç sözüm yok, yaw arkadaş gerçek değilse de sevin işte ya!!!Sevin !!
De ki ya fake gibi duruyor ama inşallah fakedir de!!Bi insanın basına inşallah bunlar gelmemiştir de!!!!

Ve belki değildir diye iki de teselli ya da bi çıkar yol yazıver !K.çını fake diye diye yırtınadek yada ahlaksızlıgına saydıranek !!
iki özlü cümle yazıver demek ki sende ki ahlak onda gelişmemiş ya da o ahlaksızlığı midesini bulandırdığı için gelmiş olamaz mı??

Acı ile yüzleşmeye gelmiştir olamaz mı?? Senden hakaret yemeye değil !!
Hayır beynimi yoramam ona çözüm üretmek için derdine teselli vermekte gelmiyor fake ise diyorsan da ,bi ihtimal gerçeklik payını düşün sabote etme konusunu ne olur lütfen ya!!!

Vakit kaybı diyorsan da ,arkadaş su bdv zaten çerezlik bi forum git sitenin bilgi dağarcığını geliştirebileceğin yerlerini oku !!

Yani bu kadar sığ bi beyinle ve şefkatsiz yürekle kadın sıfatı ile gezme ey cinsiyetsiz insan !Adı söz de kadın olan kadın !!!!!Aslında “sözde insan “!!!

Şu BDV’ye takıldım takılalı bazı hem cinslerimden şurada yaptıkları aptal aşağılayıcı ve “ayyy inanmooruuum aldootttınn moo ohloksooooozzz” tarzı söylemlerinden dolayı onlarla aynı cinsiyete sahip olduğum için nefret ettiiimmm!!!!

Varsaydın ahlaksız !!!Senin ne haddine yargılamak !!!

-“Nee aldatttın mıııı !!Tamam kes,konu kapanmıştır burada! Ayyy yazık o adamaaa boşşşşaaaa !!Hey millet yürüyün başlayalım hadiii taşlaaaa!!!

Bu konuyu açanın buraya gelme amacını o küçük beyin süzgecinden bi geçir önce !!

Fake diye inim inim inleyenlere hele hiç sözüm yok, yaw arkadaş gerçek değilse de sevin işte ya!!!Sevin !!
De ki ya fake gibi duruyor ama inşallah fakedir de!!Bi insanın basına inşallah bunlar gelmemiştir de!!!!

Ve belki değildir diye iki de teselli ya da bi çıkar yol yazıver !K.çını fake diye diye yırtınadek yada ahlaksızlıgına saydıranek !!
iki özlü cümle yazıver demek ki sende ki ahlak onda gelişmemiş ya da o ahlaksızlığı midesini bulandırdığı için gelmiş olamaz mı??

Acı ile yüzleşmeye gelmiştir olamaz mı?? Senden hakaret yemeye değil !!
Hayır beynimi yoramam ona çözüm üretmek için derdine teselli vermekte gelmiyor fake ise diyorsan da ,bi ihtimal gerçeklik payını düşün sabote etme konusunu ne olur lütfen ya!!!

Vakit kaybı diyorsan da ,arkadaş su bdv zaten çerezlik bi forum git sitenin bilgi dağarcığını geliştirebileceğin yerlerini oku !!

Yani bu kadar sığ bi beyinle ve şefkatsiz yürekle kadın sıfatı ile gezme ey cinsiyetsiz insan !Adı söz de kadın olan kadın !!!!!Aslında “sözde insan “!!!

Beğeni için ağlama. Resmen ilgi için çıldırıyorsun. Ben bu fakelerin ciğerini bilirim. Her gün bizim sözlükte kadınlar kulübüne nasıl saldırsak diye plan yapıyorlar. Bunu sen bilmiyorsun ben biliyorum bu bir.

“Aldatmışsıınn inanamıyoruumm” demek insanı bi tepki. Çünkü bu ayıptır. Ne olursa olsun aldatmak ayıptır ve şerefsizliktir. Aksini söyleyen karakter bozukluğuna sahiptir. Aldatmak üzere hissediyorsan ayrılırsın, boşanırsın. Ya da ne bileyim çok eşlisindir. Kimse bişey diyemez. Ama sen sırf beğeni için yazını öyle büyütüp büyütüp buna fake diyenleri ve aldatma kötü diyenleri kötüleyip prim kasarsan birincisi etikten yoksunsun. Ban yesem de umrumda değil. O fakeleri de sen bilmiyorsun. Yüz yıl yazını kabart oraya buraya saldır ekşide yazamazsın. Ortamını da bilemezsin. Daha fazla laf yeme de sen buradaki ezik ses çıkaramayanlara alışmışsın.

Ayrıca lütfen bilgi dağarcığı geliştirdiğin konuları da paylaş. Biz de bakalım. Sen hangi dağarcığı ne konuda geliştirdin. Beğenmiyorsan girme bdvye. Triplere bak.

Beğeni için ağlama. Resmen ilgi için çıldırıyorsun. Ben bu fakelerin ciğerini bilirim. Her gün bizim sözlükte kadınlar kulübüne nasıl saldırsak diye plan yapıyorlar. Bunu sen bilmiyorsun ben biliyorum bu bir.

“Aldatmışsıınn inanamıyoruumm” demek insanı bi tepki. Çünkü bu ayıptır. Ne olursa olsun aldatmak ayıptır ve şerefsizliktir. Aksini söyleyen karakter bozukluğuna sahiptir. Aldatmak üzere hissediyorsan ayrılırsın, boşanırsın. Ya da ne bileyim çok eşlisindir. Kimse bişey diyemez. Ama sen sırf beğeni için yazını öyle büyütüp büyütüp buna fake diyenleri ve aldatma kötü diyenleri kötüleyip prim kasarsan birincisi etikten yoksunsun. Ban yesem de umrumda değil. O fakeleri de sen bilmiyorsun. Yüz yıl yazını kabart oraya buraya saldır ekşide yazamazsın. Ortamını da bilemezsin. Daha fazla laf yeme de sen buradaki ezik ses çıkaramayanlara alışmışsın.
2009 dan beri üyeyim ,sizin gibi 2016 da çıkıp gelmedim buralara .

O zaman ne beğeni vardı ne buton sadece senin gibi empati kurmayı bilmeyen hayatı sadece kendi yaşadığından ibaret gören sığlar geldikten sonra kimse buraya derdim şu diye açamaz oldu .

Hadi işine .

2009 dan beri üyeyim ,sizin gibi 2016 da çıkıp gelmedim buralara .

O zaman ne beğeni vardı ne buton sadece senin gibi empati kurmayı bilmeyen hayatı sadece kendi yaşadığından ibaret gören sığlar geldikten sonra kimse buraya derdim şu diye açamaz oldu .

Hadi işine .

Sen insanlara saygı duymazsan sana kimse saygı duymaz. Olaylar tartışılıyor bir anda yazını büyütüp ortaya çıkıyyorsun :KK66: ben de buranın eski yazarıyım ilk hesabım değil. Senle çok iyi konuşmuşluğumuz da vardır ancak bu konulardaki pişkinliğin beni deli edecek.

Aklı başında bir kadınsın. Neden bu şekilde geliyorsun ortama. Ben neden empati kurmayı bilmiyim arkadaşım. Ben yaşamıyor muyum sizle birlikte başka evrende miyim. Şimdi başka bu başlığın türevini başka hesaptan açsam tepeme çökeceksin. Ben işime falan gitmiyorum kusura bakma.

1. Aldatmak (eğer tek eşli bi ilişkideyseniz) şeref yoksunluğudur.
2. İçinden aldatma hissi gelen birey ayrılmalı yahut boşanmalıdır (eğer bireyler bundan rahatsızsa tekrar altını çiziyorum, rahatsız olmasa zaten açmazdı)
3. Prim kasan tavırlar sadece prim içindir. Buna fake diyorsam bişey bildiğimdendir.

Son düzenleme:
Buna inananın osuruk kadar aklı yoktur. Kusura bakmayın. Bir de bunca sayfa yazmışsınız.

sizinde inanıp yardımcı olmaya çalışmış üyelere saygınız yok.
inanmadıysanız benim gibi yorum yapmasaydınız. milleti aşağılayıp üstüne konuya inanmış bir üyenin mesajını alıntılayıp beğeni için ağlama demeniz komik olmuş.

sizinde inanıp yardımcı olmaya çalışmış üyelere saygınız yok.
inanmadıysanız benim gibi yorum yapmasaydınız. milleti aşağılayıp üstüne konuya inanmış bir üyenin mesajını alıntılayıp beğeni için ağlama demeniz komik olmuş.

Sadece yardımcı olmak istedim. Yancılar toplansın.

15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.

Yasadiklarin kolay şeyler degil. Ailende yaninda olmamis anladigim kadariyla.

Kadının düşmanı yine kadin oluyor maalsefki ama biz kadınların güçlü durma gibi buyuk bir özelliği var. Cok gençsin ve herseyi atlayacagina ve düzene sokacagina inanıyorum.

Tecavüzden sonra böyle bir psikoloji de olman cok normal. Kendin hatali olduğunun farkındasın bu da sorunu çözmeye başladığını gösterir.

Eşinden boşandığında gelirin olacak mi ?

X