- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Boşanıyorsanız anlatmayın hiç bişey bilmesine gerek yok bence
Ama barışacaksanız anlatın
Ama barışacaksanız anlatın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanici ismini yanlis anlamadiysam microsoft tarzi bir sey... Bilg muhendisi değilse, bir kadin neden boyle birsey yazsin ki dedim daha konuyu acarken. . Bilemedim.Dünden beri mart kedisine dönmüş hatunlar yazıp duruyor siteye. Erkek falan degillerse tabi.
Dünden beri bi sürü insan üzüldük akıl verdik falan ama hem dünkü üye pasif olmus hem de bugün yeni bir üye daha peydaa oldu.
Konu benim icin tamamen inandırıcılığıni kaybetmistir
Ben şu kısmını tam anlamış miyim, sizi döven adamla mı evlendiniz.Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
Evet öyle yapmışBen şu kısmını tam anlamış miyim, sizi döven adamla mı evlendiniz.
Hanımefendi bi bir erkek ne de bir kadın aldatmayı haketmez.sizin için normal bişe sanırım aldatmak ya da aldatılmak.allah düşmanımın başına vermesin böyle aldatan kişiliği ve evlilik ahlakına uymayan insanlarıŞu BDV’ye takıldım takılalı bazı hem cinslerimden şurada yaptıkları aptal aşağılayıcı ve “ayyy inanmooruuum aldootttınn moo ohloksooooozzz” tarzı söylemlerinden dolayı onlarla aynı cinsiyete sahip olduğum için nefret ettiiimmm!!!!
Varsaydın ahlaksız !!!Senin ne haddine yargılamak !!!
-“Nee aldatttın mıııı !!Tamam kes,konu kapanmıştır burada! Ayyy yazık o adamaaa boşşşşaaaa !!Hey millet yürüyün başlayalım hadiii taşlaaaa!!!
Bu konuyu açanın buraya gelme amacını o küçük beyin süzgecinden bi geçir önce !!
Fake diye inim inim inleyenlere hele hiç sözüm yok, yaw arkadaş gerçek değilse de sevin işte ya!!!Sevin !!
De ki ya fake gibi duruyor ama inşallah fakedir de!!Bi insanın basına inşallah bunlar gelmemiştir de!!!!
Ve belki değildir diye iki de teselli ya da bi çıkar yol yazıver !K.çını fake diye diye yırtınadek yada ahlaksızlıgına saydıranek !!
iki özlü cümle yazıver demek ki sende ki ahlak onda gelişmemiş ya da o ahlaksızlığı midesini bulandırdığı için gelmiş olamaz mı??
Acı ile yüzleşmeye gelmiştir olamaz mı?? Senden hakaret yemeye değil !!
Hayır beynimi yoramam ona çözüm üretmek için derdine teselli vermekte gelmiyor fake ise diyorsan da ,bi ihtimal gerçeklik payını düşün sabote etme konusunu ne olur lütfen ya!!!
Vakit kaybı diyorsan da ,arkadaş su bdv zaten çerezlik bi forum git sitenin bilgi dağarcığını geliştirebileceğin yerlerini oku !!
Yani bu kadar sığ bi beyinle ve şefkatsiz yürekle kadın sıfatı ile gezme ey cinsiyetsiz insan !Adı söz de kadın olan kadın !!!!!Aslında “sözde insan “!!!
O bulamayanlar evlilikten bahsediyo... seksten değil. .. cik sokağa bağır en az 50 tane gelirCiddi olarak bir soru sormak istiyorum
Millet bekarken bulamıyorummmmm diye depresyona girerken
Siz nasıl buldunuz
Bir taraftan da aldatmak kısasa kısas yapmak
O an icin siz mutlu etse de
Bir sonraki ilişkinizde kendiniz icin yapmayın
Dürüstlük sadakat en güzeli
Ben aldattım diye adam bütün kusurlarına rağmen mükemmel mi oluyor?
Evet var boylesiTroll falan değilim. Böyle bir konuyu neden trollüyüm. Aşağılanmak için mi? Zevk mi alıyorum sizce bundan?
Oluyorsun kul bilmese allah bilir ☺Düşüncelerim eyleme dönüşmedikçe bana kalıyor dolayısıyla ne düşündüğümü bilmiyorsunuz bu şekildede günaha girmiş olmuyorum
İkinci üyeliği olduğu için diye dusunuyorumKonu Sahibi neden banli
Merak etmeyin öyle sapkın birşey demedim bayana ve düşündüğümü de söyledim herkes içinden neler söylemek ister de kalp kırmamak için susar bende aynen onu demek istedim bayana ama sapıklıkla suçladı nedenseOluyorsun kul bilmese allah bilir ☺