sadece yazık ....
konuyu face tarafına da basmalarını istedim, profil 2. üyelik değil, konunun sahte olup olmadığı konu sahibinin yorumlarından sonra ortaya çıkacak ama konuyu tiye alanlar yandı ...
evet. kadınlar kulübünün facebook sayfasında paylaşılmış konu. oradakilerde okuyorha bu ziyaretçi akınının sebebi bu mu yani?:44:
ha bu ziyaretçi akınının sebebi bu mu yani?:44:
konu sahte mi gerçek mi bi söyleyin de ona göre yorum yapalım
konuyu twitterdan görüp geldim ama nolduğunu anlamadım herkes sahte diyo
faceten ve twitterdan görüldüğü için de çok kullanıcı gelmiş olabilir arkadaşlar
Inandirici gelmedi.adam neden arkadaşını surekli yaninda gezdirsin ki..
evet. kadınlar kulübünün facebook sayfasında paylaşılmış konu. oradakilerde okuyor
Ben faceden bulamadım konuyu yaa link atsana
twitterda da paylaşıldıgit gide artışın sebepleri belli oldu :)
sadece yazık ....
konuyu face tarafına da basmalarını istedim, profil 2. üyelik değil, konunun sahte olup olmadığı konu sahibinin yorumlarından sonra ortaya çıkacak ama konuyu tiye alanlar yandı ...
Bana link atın yaw
facedenn bulamıyorumm ben kk yı :26:
Konunun sahte oldugunu düşünüp saçmasapan yorumlar yapmanız gerçekten çok saçma kadın eğer eğlenmek isteseydi olayı süsleyip anlatırdı gayet detaya girmeden insanların düşüncesini almaya çalışmış sonuç olarak Herkes tanımadıgı görmediği ve tekrar dönüş almayagını bildiği için bu ortamda daha rahat anlatabilir kendi dalga geçip saçma sapan şeyler yazmanız çok ayıp ve saçma bencee .. !!
Arkadaşım bence kocanı eğer gerçektn çok seviyorsan git cuma günü abdestini al namazını kıl tövbe et çok tövbe et yaptığın zinaya giriyor çünkü önce kendini Yüce Rabbimize afettir ondan sonra kocanın seni affedeciğini düşünüyorsan kocana anlat yok sinirlenp bırakacağını düşünüyorsan o arkadaşınızla tüm ilişkinizi kesip yolunuza devam etmelisini eğilmedik ağaç olmaz önemli olan bir hatayı hata oldugunu bile bile tekrar etmemek Allahtan çocugunuz falan yokmuş eger oyle olsa daha zor bir durumda kalabilirdin yok ben kendime asla hakim olamam o arkadaşla bu yasak ilişki son bidefa diye yanlış bir hataya düşerisen bu aklında bile varsa kocanı kandırmaya hiç hakkın yok oda bir insan ve suçu günahı yok bunu haketmiyor ozaman ayrıl seçim senin ..Allah doğru yoldan ayırmasın seni İnşallah şeytana uymasın kardeşim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?