• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatiyorum

Ya ben anlamadım. Erkek aldatınca kimse tınmıyor. Kadın aldatınca kesin fake. Bir de olay yapılıyor büyütülüyor. Yok mu aldatan kaıdn sanki. Aldatmış işte. Bana çok inandırıcı geldi konu sahibinin tavırları. Niyeti eğlenmek olsa çoktan çıkmıştı meydana. Saçma sapan yorumlar yapardı zaten..

Facebook sayfasına neden taşınmış anlamadım onu da. Başka konu mu kalmamış oraya taşınacak.

kkye kızdığım günlerden biri daha..

aboooo kk tarihinde ilk mi yaşıyor yoksa :53: 360 ziyaretçi gördümmmmmmmmmmmmm:53::53::53:

Ya ben anlamadım. Erkek aldatınca kimse tınmıyor. Kadın aldatınca kesin fake. Bir de olay yapılıyor büyütülüyor. Yok mu aldatan kaıdn sanki. Aldatmış işte. Bana çok inandırıcı geldi konu sahibinin tavırları. Niyeti eğlenmek olsa çoktan çıkmıştı meydana. Saçma sapan yorumlar yapardı zaten..

Facebook sayfasına neden taşınmış anlamadım onu da. Başka konu mu kalmamış oraya taşınacak.

kkye kızdığım günlerden biri daha..[/QUOTE

O kadar çok ki kocasını aldatanlar. Ben sadece etrafımdakileri anlatsam demek ohooooooooo :53: bend inandım şahsen. Kadınlarımızın inanmama nedeni bence bi kadın kocasını aldatınca söyleyemez diye düşündüklerindendir belkide.

1. eğer yanlışından dönmek istiyorsan. kocana aldattığını söyleyeceksin.Anlatacaksın herşeyi.
ki o pislik arkadaşıyla görüşmesin. adamın hiç olmazsa buna hakkı var. o pisliğin yüzüne bqkıp kanki biliyor.
2. seni affedermi bilmem. çokta enderde olsa affedenler var.
devam etmek isterseniz bunu unutupki zor,devam edeceksiniz.
3. bence en doğrusu anlatıp boşanmak.
ha. eşinin karekterini bilmem. kan çıkaracak duruma getirmeyen bir erkekse bunları yapmalısın.
eğer öyle biriyse,zaten deme,2 can mezara oda hapse bile gider.

sadece o zaman yapacağın tekşey boşanmak.

kkye kızdığım günlerden biri daha..

erkek aldatınca tınlamama gibi bir durum yok ki aldatmak her iki kişi içinde aynı yapılmaması gerekn bir durumdur kadın erkek fark etmiyor zaten bu devirde ben cok duydum kocalarını aldatan yakalanan ayrııp tekrardan barısan ciftler artık eskisi gibi değil toplumda zaten cakmaya başladı bak kadınlarda aldatıyor diye gecelim erkek kadın ayrımını ortada yapılmaması gereken bir durum var sonucta hemde en yakın arkadaşıyla siz o adamın bunu örendinde nasıl yıkılabilicegini tahmin edin biri kaç seneden beri konustugu ve evlendii kadın diyeri en yakın arkadası ama bir şeye takıldım bunlar hep mi 3 bir arada geziyormus

Valla ben açıkcası böyle konuları ,site yöneticilerinin topike hareket gelsin diye açtığını düşünüyorum:47: Bide konu face e taşındığına göre :34:
Hani bunun yerine gnel bir tartışma konusu açılsında herkez oraya düşüncelerini yazsın bari böyle sanal konular yaratmaktan sa
Konu facebook a taşındığı için bu kadar ziyaretcide normal ayrıca

Ayrica olay tamamiyle gercek işte oldugum icin ilgilenemiyorum aksam okuyacaktim

eğer gerçekse de düşüncelerimi yazmış olayım bari
ikinizde de midemi bulandırdınız
eşinden hemen ayrıl sonra da napıcaksan yap kiminle olacaksan ol ama o adamı daha fazla küçük düşürme
hiçkimse böyle senin gibi bir eşi haketmez

eşinle o adamı nasıl hala biraraya getirebiliyosun
hiç mi utanmıyosun
vicdanın da mı sızlamıyo
eşinin düştüğü durum çok mu hoşuna gidiyo cidden anlamadım
eşinle konuşmak zorundasın anlat durumu sonra da boşan
zaten 1 yılık evlisiniz çocuk ta yok çabuk toparlanır hayatına bakar

ayrıca siz niye üçlü takılıyosunuz onu da hiç anlamadım
o sevgilin olacak pisliğin gerçek yüzünü de eşinin öğrenmesi şart bence
bundan sonra hareketlerine dikkat eder en azından
elalemin adamıyla karısını da alıp gece gündüz birlikte takılmaz

Son düzenleme:
Aramizda cinsel anlamda bir sey olmadi ama öpüştük

Feykleştiremediklerimizden misiniz? :)

Velev ki ciddisiniz, konu da ciddi.

Tamam, eşinizin en yakın arkadaşıyla öpüştünüz. Olmaması gereken bir şey, büyük bir hata. Ama hata insana mahsus, bir kere öyle bir şey yaptınız. Sonra alırsınız ağzınızın payını, bu durumdan sakınırsınız.

Hata yapabilirsiniz, hepimiz insanız. Önemli olan hatadan ders alıp tekrarlamamak.

Son düzenleme:
1. eğer yanlışından dönmek istiyorsan. kocana aldattığını söyleyeceksin.Anlatacaksın herşeyi.
ki o pislik arkadaşıyla görüşmesin. adamın hiç olmazsa buna hakkı var. o pisliğin yüzüne bqkıp kanki biliyor.
2. seni affedermi bilmem. çokta enderde olsa affedenler var.
devam etmek isterseniz bunu unutupki zor,devam edeceksiniz.
3. bence en doğrusu anlatıp boşanmak.
ha. eşinin karekterini bilmem. kan çıkaracak duruma getirmeyen bir erkekse bunları yapmalısın.
eğer öyle biriyse,zaten deme,2 can mezara oda hapse bile gider.

sadece o zaman yapacağın tekşey boşanmak.

Ama boşanma gerekçesi olarak ne sunucak önüne, doğruyu da söylüyemezz haliylee şimdii
ne tepki alacağı belli değilll :26:

ben de yeni duydum bi futbolcu varmış karısını başka bi erkekle bi avm'de mi ne tuvaletten çıkarken yakalamış. kadın bu adamla aldatıyormuş bu futbolcuyu. sonra da seviyorum diye affetmiş kadını. şimdi heryerde boy gösteriyolarmış.:ssz:

aboooo kk tarihinde ilk mi yaşıyor yoksa :53: 360 ziyaretçi gördümmmmmmmmmmmmm:53::53::53:

Bende ilk defa böyle birşey görüyorum Eylül :53:

Birde geçende arkadaşlarla otururken bir şey dikkatimi çekti birkaç kişi oturuyorlarmış evde evin beyi uyuyakalmış arkadaş derken sen uyudun bizede x fıkra anlattı güldük falan ben şaşırdım tabi o kadar geç saate kadar nasıl oluyor madem evdeki erkeğin uykusu gelmiş uyuyakalmış herkes evine gitsin daha muhabbet etmeye ne gerek var diye demek ki çok yanlış ve saçma bu durumlar yani oluyor olaya olmaz yönüyle bakmayın bizzat şahit oldum bu kadar yanındaki insana güvenen insanlar var ama gereksiz bu kadar samimiyet evinde kalmalar falan hiç tasvip etmem tek başına bir erkeğin bir bayanın evli bir çiftin evinde kalmasını:ssz:

Konu sahibi size gelince ne desem bilemedim ayrılın eşinizden haketmiyor bu durumu herkes kendi yoluna geri kalan yaşadıklarınız sizi ilgilendirir sadece üzüldüm eşinize ve ayrıca sizin bu yaptığınıza nefis bu kadar pis olmamalı:97:

Son düzenleme:
böyle bir konu açıldığın da ki ben buna 'taşlanacak konular' diyorum... (KK hanımları yüzünden)

geçin dalganızı, boş konuşmalarınızı,alaylarınızı herkes kendine yakışanı yapar...

gülmeler, alkışlamalar bilmem neler....

böyle mi yanlışlarda olan birini doğruyu gösterip onu kendi hayatına kazandırmaya çalışmak...

kınamayın, sakın kınamayın...

KK da artık dertleşilmiyor bu ap açık ortada...

Bende ilk defa böyle birşey görüyorum Eylül :53:

Birde geçende arkadaşlarla otururken bir şey dikkatimi çekti birkaç kişi oturuyorlarmış evde evin beyi uyuyakalmış arkadaş derken sen uyudun bizede x fıkra anlattı güldük falan ben şaşırdım tabi o kadar geç saate kadar nasıl oluyor madem evdeki erkeğin uykusu gelmiş uyuyakalmış herkes evine gitsin daha muhabbet etmeye ne gerek var diye demek ki çok yanlış ve saçma bu durumlar yani oluyor olaya olmaz yönüyle bakmayın bizzat şahit oldum bu kadar yanındaki insana güvenen insanlar var ama gereksiz bu kadar samimiyet evinde kalmalar falan hiç tasvip etmem tek başına bir erkeğin bir bayanın evli bir çiftin evinde kalmasını:ssz:

Konu sahibi size gelince ne desem bilemedim ayrılın eşinizden haketmiyor bu durumu herkes kendi yoluna geri kalan yaşadıklarınız sizi ilgilendirir sadece üzüldüm eşinize ve ayrıca sizin bu yaptığınıza nefis bu kadar pis olmamalı:97:

bende şoktayım :53::53:

suçsuz yere ban yemezler inşallah :18::18:

var evet böyle şeyler ama dediğin gibi hata kendilerinde bir bekar adamın ne işi var o evde , düşünüyorum da benım sevgılım asla kabul etmez böyle bişeyi ki bende etmem :50::50::31:

Back