Eşimi aldatiyorum

Yazdiklarin dogru
Aldatma yanlis
Esine bunu yapmaktan vazgecmiyosun esini dusunmuyosun peki sevmedigin bi adamla nasil vakit geciriyosun nasil ayni yatagi paylasip birlikte oluyosun ilerde cocuk isterse nolcak tamm diyip devammi etceksin dedigim gibi esini dusunmuyosunda kendini dusunerek davranda o adami ezme kurtar senden:banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Neden bu konu seçilmiş paylaşılmak için. Millet kk'ye girsin diye mi.. Bana da çok tuhaf geldi..

olabilir bilmeyenler girip baksın diyedir bence
konunun ismi yazıyo zaten direk twitterda
eşimi aldatıyorum diye

öncelikle durumunda olmadan seni yargılayamam ama eşin dediğin kadar iyi biri ise daha fazla bu durumu uzatma ve boşan istediğin eş hayat o değildi demekki nerden dönsen kar

Bence bu durum öyle söylendıgı gıbı kolay degıl kendim cok yakın bır arkadasımda gordum boyle bıseyı bosan arkadasıyla evlen dıyorsunuz ama o kadar kolay olmayacaktır cevre yonunden tabıkı yaptıgı yanlıs ama belkı gercekten sevıyordur bılemıcem.. Benım yakın arkdasm 4 yıllık evlıydı kaynanasıyla yasıordu esıyle ılk evlendıgı gunler tartısmaya basladı ılk haftasında dayak yedı ve hep kaynı yanındaymıs bı zaman snra kaynına karsı bıseyler hıssetmeye baslamıs aynı evdesın bı kac ay once evde kımse yokken arkdasn anlattıgı gıbı bı anda sarıldklarını soledı snra kaynı hayır olamaz sen ablamsın dıyıp cekmıs gıtmıs 3 ay oldu ayrı eve tasındılar hayırlısı anlatıor bazen uzuluorm esı cok ılgısız goruyorumda kaynına karsıda derın bır sevgısı var ne denırkı bu duruma .. Arkdasın olayıda boyle bısey

Uyarıdan sonra ki yorumum..
Arkadaşım her insan hata yapar,niyetimiz seni kınamak değil asla.
Yarın birgün bizimde başımıza gelebilir.
Ama keşke boşanıp öyle başlasaydın yeni bir ilişkiye.
Bol bol tövbe et.

Arkadaşın birazda yanlış evlilik kurbanı olmuş. Bu rahatı yerindeyken niyeyse rahat batmış

Belki facede paylasilip kocasina kadar gider adamda bu sayede ogrenir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu olay daha vahimmiş ya kaynı bi de ha yazık ikisinede eşinede yazık ama
zor bir durum kız şimdi napıyoo peki

bir sürü konu açıldı gün çerisinde neden bu konu

canım başlık eşimi aldatıyorum olunca daha ilgi çekiyo heralde
ben ilk gördüğümde açıp bakmadım bdvye girince çok vaktim gidiyo çünkü
ama sürekli gözümün önünde görünce açıp baktım dayanamadım
kadınlar genelde aldatıyorum diye konu açmıyo çünkü açınca da ilgi çekiyo sanırım
ama ben de garipsedim twitterda görünce
genelde siyaset bölümünün linki oluyodu çünkü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…