Eşimi aldatiyorum

Ama boşanma gerekçesi olarak ne sunucak önüne, doğruyu da söylüyemezz haliylee şimdii
ne tepki alacağı belli değilll :26:

Alacağı tepkiyi düşünmekten çok karşısındaki erkeğin ruh halini düşünmek zorunda. Bir erkek en yakın arkadaşıyla aldatıldığını öğrenirse bir daha asla toparlanamaz. Hiç kimseye güvenmez. Gelecekte evlenirse eşinin burnundan getirir günahsız yere. Bu nedenle sevmiyorum diyip çıkıcak işin içinden. KEsinlikle anlatmamalı..

Şubat ayından beri birbirinize sarılmış durumda mısınız?

Dikkat edin eşiniz yakalayıp vurmasın sizi, namus cinayeti acayip bişi, bir sınırı gecersen katil oluyorsun

Bende kabul etmem özellikle yakın arkadaşlarımı da uyarırım evet bana düşmez belki ama gerek yok yani geç saatlere bile kalınmamalı teksen yani çift halinde olunsa neyse bilmiyorum insanlar sınırlarını çizemiyor canım çizmedikçe de böyle hayatımızı etkileyecek şeyler oluyor

adama yazık, hem yakın arkadaşı hem eşi tarafından aldatılmak yıkılır insan ya, kurtulmak derken, eşiniz sizden ve arkadaşınızdan kurtulsa daha iyi olur. eşinize sadakat borcunuz var yapamıyorsanız ayrılın kimle ne yaşarsanız yaşayın.

kızlar ziyaretçilerin nedeni face de linkin olması.......

konuya söyleyecek söz bulamıyorum demek ki neymiş kimseye güvenmeyeceksin evli çiftlerden herhangi biri bekar arkadaşlarını evde tek başına misafir etmeyecek. yazık adam kişi tarafından ihanete uğramış çok yazık

Konu bana da inandırıcı gelmedi de yani siz evlisiniz eşinin bekar arkadaşı neden sizinle eğlenmeye geliyor hadi geldi gece vakti evi barkı yok mu sizde kalmaya geliyor ve sen odana gelip yatmadan gece sizi başbaşa bırakıp gidip yatıyor kocan ne alaka. Erkek bir misafir varsa ne olursa olsun eşin o yatana kadar başında olur yatağı yapılacaksa yapılır sonra da odanıza çekilirsiniz ne kadar rahat adam ben yatıyorum diyor gidip yatıyor öyle arkadaşıyla seni bırakıyor. Bir de bu adam senin eşinin yüzüne bakıyor öyle mi. Daha evlenir evlenmez aldatmışsın ne biçim sevgi bu madem seviyordum öbürünü evlenmeseydin. Bu ne acizliktir. Aranızda da cinsel anlamda bir şey olmamış yapmayın Allah aşkına yaa. Eşinizin yüzüne hiçbirşey olmamış gibi nasıl bakıyorsunuz hadi sevdiniz çekim oldu o zaman ayrılın eşinizden.

Enteresan. İçten içe başkasına bişeyler hissettiğin halde evlenmen daha bir enteresan. Çaresiz falan değilsin, çaresiz olan eşin. Henüz hiç bir şeyin farkında olmasa da...Derhal boşanın, daha neyi bekliyorsun ki?

Böyle bencil davranan ve yaşayan insanlardan nefret ediyorum arkadaş

sırf bu yüzden bile iyi olmak istemiyorum, tabi eşiniz çok iyi anlayışlı olunca heyecan vermiyor size, o bayla aranızdaki sadece tutku ihtiras o kadar yarın birgün ona doyunca ben ne yaptım diyeceksiniz, yasak olan şey hep tatlı olmuştur zaten.. sonu hüsran gözyaşı

facebooka mı eklenmiş konu....sebep??

Son düzenleme:
hem kocanı övüyorsun dünyanın en iyi adamı diye hemde böyle bi halt yiyosun çaresizim diyorsun.yazık adama ben kimseye boşan demem ama seninki işin pisliği.boşan o adamı senin gibi bir pislikten kurtar.iyiki çocuğunuz yok

demekkı ne kız arkadası ne erkek arkadası sureklı yanımızda taşımamız gerekıyor

adamcagız ıyı nıyetlı ne bılsın olacakları..

madem bı hata yaptınız bari sürüklenıyorum demeyın yaaa bi an önce son verin eşinizden de ayrılın yazık adama yaa kımse kandırılmayı haketmez..

Allah ıslah etsın..

bazı konular paylaşılıyo ama kim neye göre paylaşıyo bilmiyorum

tr gündemi ve siyaset bölümünü twitterda görüyorum hep ama bdvyi ilk defa gördüm

anladım..çok soru sordum ama tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…