Eşimi aldatiyorum

bir erkek yanında yedekte bir erkek taşırsa böyle olur.konu sahibi sadece senin suçun değil mi? ancak bunu hissettiğin anda ondan kurtulmaya çalışabilirdin.onca kıskanç erkek varken senin kocayı pek geniş gördük

ayrica olay tamamiyle gercek işte oldugum icin ilgilenemiyorum aksam okuyacaktim
böle önemli bir konu açıp 2 satır bişi yazıp akşam okuycamda ne ya
olayın ciddiyetinin farkında değilsin galiba
çocugun var mı peki

Ayrica olay tamamiyle gercek işte oldugum icin ilgilenemiyorum aksam okuyacaktim

Konu sahibiiii
Ben sadece senin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorumm..
Bizee bunu söylemen yeterliii .........

hayır yani anlamadığım bişi var, başkalarıda söylemiş gerçi ama;

o adamdan hoşlandıysan kocanla niye evlendin??
sen evliyken eşinin en yakın arkadaşı olarak sana göz koyup arkadaşının elinden alan erkek adam değildir , seni elde ettikten sonrada ortada bırakıp başka kadına gidebilecek pisliklerdendir diyim ben sana

Son düzenleme:
öpüşmeylle bekret gitmiyo şeyyy:26::26: ama siz evliydiniz dımı? korkmayın öpüşmeyle çocukta olmuyo.küçükken hep bizi kandırmışlar

Konu sahibiiii
Ben sadece senin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorumm..
Bizee bunu söylemen yeterliii .........

liliiicimmm sağ sağlığa sol varlığa diyerekten ikisinide idare edecek ne yapsınnn garipp

Gecekten seven bir kadın ufacık bir göz temasından rahatsız olurken,siz sadece öpüştük demeniz gerecekten hayret verici
Eger ruh sağlığınız yerinde değilse lütfen yardım alın hisetdiğiniz şeyler insanı değerlere yakışmaz tabi konu gercekse

15 sayfalık bi topikte konu sahibinin 3 mesajı olması bana inandırıcı gelmedi

hııı tamam arkadaşım ya kusura bakma. biz de sandık ki, bekrete zeval geldi.. öpüşmek dediğin nedir canım o aldatmak değil ki.. hepimiz arada bir böyle kaçamaklar yapıyoruz zaten..

konu sahibi Allah sana doğru yolu göstersin.daha fazla yazmayacagım

Ayrica olay tamamiyle gercek işte oldugum icin ilgilenemiyorum aksam okuyacaktim

Arkadaşım bu anlattıkların gerçekse ne bu rahatlık. Sadece bir kere öpüştük diyorsun, oysa konu başlığın bile geniş zaman, "eşimi aldatıyorum" yazmışsın.

Ne yani, her bulduğunuz kaçamakta öpüşmeye devam mı? Hem de sen evlenecek yaşa gelmiş bir insansan bu hususta yardıma ihtiyaç duymaman lazım.

Ya ayrılıcan eşinden, ya da bu adamı bir şekilde hayatınızdan çıkaracaksın. Senin aklına gelen bir üçüncü şık var mı?

Aferin iyi yapıyorsun,devam et.

Tamam gercek varsayarak yorum yazayim
Konunuzdan ve verdiginiz cevaptan belliki hic pisman degilsiniz!!!
Bitirme niyetindede degilsiniz!! O öpüsmeler eninde sonunda ilerler!!!
Umarim esinizde baska bi kadinla öpüsüyordur, hatta yakin bi arkadasinizla!!!
Aksi taktirde adama coookkk acirim!!!
Insallah tez zamanda Allah esinizin gözlerini acarda sizde hak ettiginizi yasarsiniz bundan sonra.... Allah akil fikir versin, gercektende mide bulandiricisiniz, bunu tanimadiginiz insanlar bile olsa anlatmaniz igrenc bisey... Mutluluklar diyemiycem!!!

önyargisiz dinlemenizi rica ediyorum DERKEN gerçekten ciddi miydin hayır yani üstüne birde akıl mı istiyorsun

Bence konu sahibi kocasının avukatı olsun kocasını kendinden boşasın avukatmışya hanımfendi hazretleri .)

benim sonum kötüye gidecek ama olsun söylemek istiyorum

senin şu imza konuya ne uygun. kocası aynen böyle uyumuş
görünce gözümde canlandı

kız benide arkandan sürükleme cevap vermeden yapamam
Ne güzel işte gitmiş yattım karısını elalemin herifiyle bırakmış ama 9 yıl bi sorun yaşamayan bunuda sorun etmek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…