Eşimi aldatiyorum

Cns_dmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
4
0
0
34
İstanbul
Arkadaşlar beni önyargisiz dinlemenizi rica ediyorum. Ben 26 yaşindayim ve evliyim evleneli 1 yil oldu 8 sene boyunca ciktigim ve sevdigim bir adamla evlendim. Ancak hayatimi alt ust ettim bu dunyada ki en iyi ve beni en cok seven adami aldattim hem de inun en yakin arkadasiyla bu konuyu anlatabilecegim kimse yok haliyle cevremde. Ruya gibi bir dugunle yeryuzunde ki en iyi adamla evlendim ne ailesiyle ne de baska bir sey yuzunden birlikte oldugumuz bu 9 yil boyunca en ufak bir sorun yasamadik.
Hersey bundan 2 sene oncesinde başladi. Ben kocam ve arkadasi surekli ucumuz geziyor her gun gorusuyordukben icten ice arkadasina karsi bir seyler hissetmeye baslamistim ana kendimi geri cekiyordum aramizda inanilmaz bi cekim vardi birbirimizi tanamliyorduk resmen ama ben hep bu dusunceleri beynimden uzaklastirdim sonra esim bana evlenme teklif etti ve subat ayinda evlendik ustunden 1 sene gecti ve subat ayinin basinda kabus basladi bir gece ucumuz birlikte disari ciktik eglendik bize donduk esim yatmaya gitti bende gidicektim ama o arada biz konusmaya basladik ve ben gitmedim yatmaya o arada ona yerini hazirladim ve bi anda sarildik ve subat ayindan beri bu durum boylece surup gidiyor cok caresizim pismanim ama kendimi kontrol edemiyorum bu durumdan kurtulamiyorum

Merhaba ,

profilinize göre avukat bir hanımsınız. öncelikle eşinizi göz göre göre kandırmaktan vazgeçin ve boşanın.

Anlat anlat guzel oluyor eeee sonra.....dogruysa bu ki ihtimal vermiyom hayal urunudur bugun cuma abdest al tovbe et o adamlada bi daha gorusme ya da git bosan iyice yerin dibine batmadan ...kafaniz mi guzel la cuma cuma tovbr estagfirullah

nasıl bir yardım ya da tavsiye bekliyorsun anlayamadım arkadaş?

eşine yapacağın tek iyilik onun hayatından çıkmak.
bari bunu yap adama.
hayatını mahvetme adamın daha fazla.

yani, ne denir ki.. Esinizden ayrilip, arkadasiyla evlenin. Herkese yapabileceginiz en buyuk iyilik bu olur. Ama esinizin arkadasinin iyi niyetli oldugunu sanmiyorum. Eger sevgisi gercek olsaydi, aranizdaki cekimi bile bile arkadasiyla evlenmenize izin vermezdi..

gizli hiçbirşey kalmaz hatırlatayım dedım..bir gün ortaya çıktığında ikiniz rezil olacaksınız..yapacak birşey yok..tarih siizn gibi aldatmalarla dolu evlilikler geçirmiş..çoğuda su yüüzne çıkmış..bence fazla uzatmadan bitirin.şu anda bahar yaşıyor olabilirsiniz..fakat her baharın sonu kış

Ne dememizi bekliyorsunuz?Bu durumdan kurtalamıyorum da ne demek?Tabiki bu sizin elinizde.Yinede yapamıyorum diyorsanız uzman yardımı alın bir an önce.Eşiniz bunu haketmiyor çünkü,hiç bir insan haketmemeli.

Madem o kişiye karşı bir şeyler hissettin,eşinle neden evlendin?
Madem eşinle evlendin,o kişiye karşı duygularına neden son vermedin?
Hayırlı işler bana edecek laf kalmamış.

Son düzenleme:
süpersin harikaaa
tebrik ediyorum seni
ee devam edeceksin tabiki başka ne yapacaksın
şu hayatta aldatmaktan daha anlamlı daha ahlaklı bişey mi var sanki
hiç bozmadan bööyyle devam!!!

Acaba konu sahte mi ? konularin gercek-yalan oldugunu hemen anlayan arastrimaci arkadaslar bi baksin lutfen :)

bi filmden alıntı gibi geldi sanki............ kınamamak lazım Allah muafaza..... tehlikeli sularda yüzdüğünüzn farkındasınzdır sanırım.... bi de ne kadar saçma elin adamı evinizde eşinz yatmaya gidiyo siz oturup muhabbet ediyorsunz verin yatağı götürüp eşinz açsın olmadı koyun abatteniyyi yastığı çıkıp gidin odadan.....

Konu pek inandırıcı gelmese de, en iyi çözüm yolu boşanmanız ve eşinizin arkadaşıyla evlenmeniz. Bir de burada eşinizinde maaşallahı varmış bekar arkadışını gece eve getiriyor o yetmiyor sizi yalnız bırakıp uyumaya gidiyor. Hey maaşallah hikayede kimi tutsan elinde kalır.

bir laf vardır ya allahtan belasını istiyor diye, işte sen tam olarak o belanı bulmuşun.
Burda erkekler aldattı diye dünyanın kıyametini koparırken siz çıkmış eşimi aldattım diyorsunuz. Anlamadım madalya falanmı takalım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…