Eşimi aldatiyorum

konu olarak,,

olamayacak bir husus değil, ancak anlatım dilinden de anlaşıldığı üzere, inanın pek inandırıcı bir tarafı olmadığını görüyorum.

Bence konu sahibi kocasının avukatı olsun kocasını kendinden boşasın avukatmışya hanımfendi hazretleri .)

kız benide arkandan sürükleme cevap vermeden yapamam
Ne güzel işte gitmiş yattım karısını elalemin herifiyle bırakmış ama 9 yıl bi sorun yaşamayan bunuda sorun etmek zaten

Yarıldımmmmmm gülmektennn zorlaa ban yedircenizz yaaa

Inandirici gelmeyenlerdenim.

Olmayacak birsey degil tabii ki olur. Neyse diyelim ki oldu, yardimi ne konuda istiyorsun? Henuz opusmekte oldugun iliskini nasil yataga tasiyabilirsin gibi bi yardim mi? Kocandan habersiz sevgilinle nasil tatile cikarsin gibi mi? Yoksa kocani 3 kisilik bi... tovbe estafurullah..

ayril kocandan. O da ne bicim bi saftirikmis senin gibi birini cozememis bir sene boyunca..

Cocugum yok olaylar tamamiyle gercek yaptigim yanlis esimle sorunumuz olmadi evlilik surecinde bile problem yasamadik

Boşan o zaman...Ama bunu da istemiyorsun...Eeee n'apmayı düşünüyorsun ciddi samimi soruyorum ?

henüz 1 senelik evlisiniz ve eşinizi aldatıyorsunuz
inanmayanlardanım ama edep ya hu
ayrıl kocandan naparsan yap bu neee

Avukatsınız yani okumuşsunuz bir şeyleri düşünebilecek durumdasınız, bizlerden ne konuda yardım istiyorsunuz ki. Evet doğru yoldasın hoşlandığın adamla devam et dememizi mi bekliyorsunuz? Gerçekten anlamadım. Yapacağınız 2 şey var. Adamla kesinlikle aynı ortama girmemek ve eşinizle devam etmek, ya da eşinizle boşanıp ne yaparsanız artık gerisine siz karar verirsiniz. Eşiniz hem de bu kadar iyiyken ona daha fazla haksızlık etmeyin lütfen evet anlıyorum uzun süreli ilişkilerde bu tarz sorunlar olabiliyor, ama ipin ucu da bir kere kaçar, öpüşmeyle başlar başka yerlere kadar gider.

301 ziyaretçi suan sözlük yazarları konuyu bastı arkadaşlar...Çok fena alaya alınıyoruz :))

Valla işler çokta sarpa sarmadan uzaklaş bence kötü şeyler yapmışsın ama daha fazla çamura batmadan toparlan.
Benmde kaynanamın bi arkadaşı var kadının 4 tane çocugu varken kocasının arkadasıyla kaçıyolar kadının 4 çocuguda şuan ondan nefret ediyo! Habire adamın peşinde kadın adam anasının evşne gidiyo buda kapının önğnde adamın arabasında yatıyo. Niye güvenmiyo adama. Arkadasının karısını ayartmış güvenilir mi. Aynı şekilde o kadınada hiç güvenmeyiz yanında çantamızı bile bırakmayız . Niye? Kocasına kazık atmış bizemi atmaz! Çoooook yanlış bi yoldasın. Bu iş ortaya çıkarsa tek bir insan bile sana ömür boyu güvenmicek!
Buarada yine bi kız arkadasımız var bide uzaktan akrabamız evli bi kız. Bu iki kız çok samimi arkadaş oluyolar. Aaaaa sonra bi baktık akraba olan kızın kocasına göz dikmiş bizim bu arkadaş kızın evinden çıkmıyo falan kızla çok samimi oluyo sonra görümceme kızın kocasına aşık oldugnu söyleyince olay patlıyo o kocası dediği çocukta 25 yasında falan o bile erkek haliyle nevsine hakim çıkmış o kızla arasında hiç bişey geçmemiiş sen kadın halinle nasıl kendini tutamadın? Sana madem sarıldı o an basıcaktın çığlığı öpüşmek nedir ya!

Konu o kadar adrenalinli ki :) kk sosyal paylaşım sitesi facebook sayfasında bile yayında ..

sadece yazık ....

konuyu face tarafına da basmalarını istedim, profil 2. üyelik değil, konunun sahte olup olmadığı konu sahibinin yorumlarından sonra ortaya çıkacak ama konuyu tiye alanlar yandı ...

sadece yazık ....

konuyu face tarafına da basmalarını istedim, profil 2. üyelik değil, konunun sahte olup olmadığı konu sahibinin yorumlarından sonra ortaya çıkacak ama konuyu tiye alanlar yandı ...

:18::18::18::18::18::18:

konu sahte mi gerçek mi bi söyleyin de ona göre yorum yapalım

konuyu twitterdan görüp geldim ama nolduğunu anlamadım herkes sahte diyo
faceten ve twitterdan görüldüğü için de çok kullanıcı gelmiş olabilir arkadaşlar

Son düzenleme:
bu ne yaa bı temızlık yapalım dedık,bomba düşmüş buraya..

konu sahıbı kocanı boşa,o adamı al..
masum kocan aranızda hiç olmasın..

449 ziyaretçimi mune bir baksa şu konuya çok ilginç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…